vacanta in Italia - recomandari
Raspunsuri - Pagina 6
Babee spune:
Caarra ne-a costat 395 euro-doar cazare fara mic dejun sau altceva!
Laura eu zic ca e totusi un pret bun, ca aveti si transportul inclus.
Caut maine Andreia si-ti dau adresa unei agentii imobiliare din Lido di Jesolo.Acolo siguri gasesti!
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Babee spune:
Laura uite aici hotelul tau:http://www.hitzel.com/terramare-jesolo/
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
caarra spune:
Laura,si mie mi se pare buna oferta.
Fetele care ati mai fost in Lido di Jesolo,cum e cu deplasarile prin statiune,cat costa transportul? Ca la cat e de lunga nu ai cum sa o bati pe jos...Dar vaporasul pana in Venetia? Ma intereseaza pana si trenul,chiar vreau sa vad cum e desi vom fi cu masina.
Despre Aqualandia ce parere aveti(19 euro intrarea)? Merita in conditiile in care trebuie sa supraveghem si copilul de nici 2 ani? Dar Luna Park(sunt 3)?
Dupa cum vedeti,sunt f.constiinciosa si incerc sa imi fac temele
Aura
Alina spune:
quote:
Originally posted by caarra
Laura,si mie mi se pare buna oferta.
Fetele care ati mai fost in Lido di Jesolo,cum e cu deplasarile prin statiune,cat costa transportul? Ca la cat e de lunga nu ai cum sa o bati pe jos...Dar vaporasul pana in Venetia? Ma intereseaza pana si trenul,chiar vreau sa vad cum e desi vom fi cu masina.
Despre Aqualandia ce parere aveti(19 euro intrarea)? Merita in conditiile in care trebuie sa supraveghem si copilul de nici 2 ani? Dar Luna Park(sunt 3)?
Dupa cum vedeti,sunt f.constiinciosa si incerc sa imi fac temele
Aura
Aura,
Ma bucur mult ca ati rezolvat cu cazarea.
Pai noi prin statiune ne-am deplasat pe jos,cu trenuletul sau cu masina.Parca cu trenuletul am platit 4 euro/pers din Piazza Milano pina in Piazza Drago(centru).
La Venetia am fost prima oara cu vaporul pe care l-am luat de la Punta Sabbione unde este o parcare foarte mare si pazita,masina a stat in siguranta.Am luat bilet dus-intors si bine am facut pt ca in Venetia era taare aglomerat la toate casele de bilete.Biletele dus-intors plus parcarea nu au costat mai mult de 30 euro.
La imbarcare,in Venetia era o brambureala...o aglomeratie de nedescris,se vorbea in toate limbile si nimeni nu stia sigur daca se imbarca in directia dorita.Nici macar peronul la care venisem nu mai era acelasi,asa ca daca alegeti calea asta sa fiti cu vreo 10 minute mai repede in port sa nu intrati in panica,ca noi.
In zilele urmatoare am fost cu masina.A fost bine dar tot foarte aglomerat,am stat in stau spre 2 ore desi plecasem dimineata tare din Lido.Am parcat la Tronchetto,erau locuri numai la etajele superioare,costa 18 euro/24 ore si e egal ca stai o ora sau 24.De la Tronchetto,am cumparat abonament de o zi pe vaporetto(21 euro/2 persoane) si ne-am plimbat tur si retur pe Canale Grande,am oprit unde am avut chef sa mincam sau sa vizitam.Bineinteles ca in toate plimbarile,fetita noastra care avea 2,5 ani atunci ne-a pus rabdarea la grea incercare...cade sau nu prin vreun canal .Era si ea fascinata de stradutele inguste imprejmuite de ape,de podulete si de gondole.
In Lido di Jesolo nu am fost la Aqualandia sau la Luna Park.Pur si simplu nu am avut timp in 8 zile.
Helbi ,eu cred ca gasesti,eventual last minute.Noi ne-am hotarit cu vreo 10 zile inainte(tata a avut o operatie grea si nu ne gindeam la concedii...),sotul s-a dus la Interhome si tipa aia a sunat in vreo 10 locuri pina ne-a gasit exact ce cautam.Drept ii ca sotul meu lucreaza la o institutie care colboreaza cu Reisebüro-ul asta dar tot nu cred ca are vreo importanta prea mare asta.
Fetelor,imi faceti mare pofta mare de o noua vacanta in Italia.
Alina
helbi spune:
Alina, sper sa ai gura aurita si sa gasim si noi ceva zilele astea. Acum am scris pe la vrewo 4-5 agentii.sper sa iasa ceva:-)
Aura, merci de info si...noi am fost in Bibione la Luna Park cu Bianca de 1 an jumate....sunt si pt copii asa mici: calusei, masinute.........mountain rouse Ca ti-am mai zis ca a mea era prima acolo, desi teoretic era voia numai de la 3 ani......si era singura care avea gura pina la urechi, ceilalti pligeau, urlau:-(( a mea chiua de fericire, spre deliciul tuturor.
Apoi am fost o sapt in Venetia...cu ea cu racurior cu tot. Am ridicat si coborit la caruciorul ala pe scarile din Venetia de mi-a venit acru, dar...a meritat!!!! Si, spre deosebire de Alina, mie nu mi-a trecut prein cap ca ar putea sa cada in canal (mama mai nebuna, ce vreti), asa ca.......ne-am urcat in gongola cu pitica cu carucior............
E obositor cu copil mic, dar o sa va descurcati, mai ales ca aveti masina, nu ca noi cu trenul si avionul!!! Si v-am mai zis eu, tot cu ea am plact la 6 dimineata cu trenul din Venetia odata la Milano si odata la Florenta!
Revin si eu, sper curind, cu vesti bune, Tineti-mi pumnii!!!!
Noi am vrea 18 iunie - 2 iulie!
BIANCA
Alina spune:
quote:
Originally posted by Babee
Mi-a placut ca au pana si supermarketuri si tare usor e sa cumperi una alta.
Pe strada principala noaptea se inchide circulatia si e o forfota de numa.
La TOATE magaziele cu haine, pantofi etc se pot negocia preturile!Nu va dati batuti si nu renuntati pana cand nu ajungeti la un pret bunut.
Cand imi mai amintesc una alta revin
Si a trecut un an
Da,e plin de supermarkete,noi aveam chiar 2 in zona un "Smile"si un "Discount".
Eu in San Marino nu ma puteam hotari care poseta sa o cumpar si-mi zice vinzatoarea sa le iau pe amindoua ca imi face reducere la jumatate pt fiecare.
Sunt in Venetia niste magazine mortale cu posete si pantofi.Si nu-s asa scumpe,cel putin la inceput de septembrie erau reduceri cam peste tot.
Alina
caarra spune:
Alina,merci de info,tu ce mai planuiesti anul asta? Am vazut ca locuiesti in Munchen,eu am niste amintiri f.placute din Garmisch-Partenkirchen unde am petrecut cateva zile.Mi-a placut la nebunie statiunea,am locuit la o pensiune minunata si incredibil de ieftina(50 euro/noapte/apartament cu 3 camere pt.2 familii)chiar ma intrebam cum arata G.iarna(noi am fost vara),cred ca e superb!
Oricum,pt.tine nu e asa departe Italia,poate mai reusesti sa dai o fuga daca tot ti-am facut pofta
Aura
caarra spune:
Andreia,abia acum ti-am vazut mesajul! Auzi acolo: in gondola cu pitica pe carucior! Asta da tupeu
Astept sa ne anunti curand unde ai reusit sa faci rezervare. Bafta!
Si apropos de San Marino,si eu imi doresc sa ajung acolo la shopping ca am auzit atata de paradisul fiscal de-acolo ca trebuie musai sa ma conving...
Laura T spune:
Fetelor, m-ati innebunit, mi-ati facut o pofta de vacanta acolo, ca imi vine sa plec acu' !! Daca pana acum vreo saptamana nu eram sigura ce sa aleg pentru anul acesta (pentru vacanta noastra fara copii, ca asa facem mereu, una cu fetele la mare pe-aici si una singurei "afara"), acum stiu sigur!!! LIDO DI JESOLO !!!
Babee, mersi mult pt site-ul cu hotelul! Oricum, nu avem mari pretentii de comfort, doar sa fie curat, cu baie si mancare buna!
Abia astept sa fac rezervarea, ca sa fim siguri! Si mai astept sa mergeti voi in iunie si sa-mi ziceti si mie impresii, preturi, locuri unde se papa bine si ieftin , locuri bune de shopping etc.....VA PUP DULCEEEEE,
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
mihaela_s spune:
Mai fetelor...Italia, San-Marino...Venetia...offf, offff, vreau si eu! Mama ce locuri splendide!
Nu stiu daca San Marino e chiar paradis fiscal, pentru buzunarele noastre de romani, mie nu mi s-a parut...e mai ieftin decat in Italia, e adevarat. Sunt foarte bune calitativ produsele din piele-psete, portmonee, valize-insa preturile nu sunt tocmai neglijabile. Si bautura-noi am luat 3 sticle de vin la pretul uneia(pret de Italia). Dar si numai sa fii acolo, sa te plimbi pe stradute si pe metereze, e ceva nemaipomenit.
Astept si eu pareri despre Lido di Jesolo, poate ne inspira si pe noi pentru un concediu viitor, desi Rimini ramane primul in inima noastra .
Va pup si va doresc concediu placut tuturor!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003