vacanta in Italia - recomandari
Raspunsuri - Pagina 4
helbi spune:
Eu am stat in Venetia la 2 stele. Au stiut ca venim cu copil de 1 an jumate si aveam deja un patut pt ea in camera.
Camera super curata. Schimbau asternuturile zilnic, aveam frigider si seif.,........numai micul dejun nu a fost super ok, datorita faptului ca in toate cele 6 zile am avut aceeasi mincare: un corn, un cubulet de gem sau miere si o cafea sau lapte.
Noi am fost in august, deci in plin sezon, si am platit cca 1100 marci pe 6 nopti......destul de mult.......
Ieri mi-a zis o amica, ca anul trecut a fost ea linga Lido di Jesolo, la un camping, in luna mai. A zis ca a fost f. cald si apa buna. A platit cca 27 euro pe noapte o camera cu 2 paturi, frigider, si baie proprie. Dar acolo merge mai usor, daca ai masina, ceea ce nu e cazul meu.
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
Alina spune:
Noi am inchiriat apartament de vacanta,defapt e tot hotel dar cu o nisa unde este frigider,un aragaz micut si niste piese de vesela.Mie mi s-a parut esential frigiderul si aragazul,trebuia sa-i incalzesc fetitei laptele sau sa-i fierb ou sau sa tinem la rece bauturile,iaurturile,etc.Nu stiu daca apartamentele astea de vacanta sunt clasificate cu stele,il intreb pe sotul meu si revin cu amanunte.
In hotel mai aveam acces gratuit la piscina si la terenuri de sport dar noi nu am servit,eram mult prea preocupati de plaja si vizitat.
Mihaela_s ,pt noi a fost bine ca nu am fost conditinati de cina/prinz pt ca am putut proba foarte multe restaurante,unele cu mincaruri foarte sofisticate,altele doar cu mincaruri pe baza de peste,intelegi tu.In plus,daca ne tuna ca in seara cutare,cinam la Ravenna sau la Imola,asa faceam.
Da,Venetia e scump dar cu cit te indepartezi de San Marco(la celebra cofetarie "Florian"o cafea era 7,50euro)preturile mai scad cu ceva.Oricum,exista si "orasul de pe uscat"unde preturile sunt absolut normale.
Rimini si Ravenna sunt orase foarte frumoase,ai foarte multe de vazut.De ex,in Ravenna am colindat tot lantul de biserici si muzee sa vedem celebrele mozaicuri.Desi am stat 14 zile,am simtit ca nu am avut suficient timp de plaja si de vizitat.
Alina
Pusi spune:
Vaiii fetelor, ce "pofta'" mi-ati facut cu Italia!!! Desi am fost in noiembrie, la Roma, Firenze, Pisa, Insula Capri, sper sa ma intorc si la vara.Eu m-am indragostit de Italia, de tot ce e acolo, si daca intr-o zi, ar trebui sa traiesc in alta tara decat Romania, acea tara ar fi cu siguranta Italia! NOTA 10!!!
Cristina.
caarra spune:
Cristina,si eu la fel!
Legat de litoral,cred ca ramanem in zona Veneto(e mai aproape) dac mai aveti recomandari,sunt binevenite.
Apelez tot la voi pt.o alta tema:muntele. La intoarcere vrem sa ne oprim 2-3 zile in N Italiei undeva intr-o statiune de munte,merge si in Austria daca gasim oferte mai bune. Vreau neaparat sa vad Cortina d'Ampezzo(ce stiti de ea?) si as mai vrea sa dam o fuga pana in Elvetia la St.Moritz. Poate aveti si ceva recomndari ref.la cazare,merge si la pensiuni(N Italiei sau Austria).
Aura
Laura T spune:
Caara, la ce statiune te-ai hotarat?
Noi am gasit o oferta la Lido di Jesolo, la un hotel de 2* (nu mergem cu copiii, caci mergem cu autocarul si ar fi prea obositor pentru ei) si s-ar putea sa mergem acolo, pe la mijlocul lunii august. Fetelor, ce-mi puteti spune de aceasta statiune? E frumos, merita? Eu as vrea sa revad Venezia (eu am mai fost de vreo 3 ori in tineretile mele, dar sotzul meu nu), este o excursie acolo inclusa in pret, precum si inca doua la Verona si Firenze. Cat despre mancare, e vorba de demipensiune. Sper sa nu avem surprize neplacute, ca in Turcia (a propos de mancare...). Cine a mai fost in Lido di Jesolo, ce tip de statiune e? Distractii, magazine, plaja, sper sa nu fie plictisitor (unele statiuni din sudul Italiei mi s-au parut mult prea "linistite"...). Astept orice detalii. Multumesc.
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
Alina spune:
quote:
Originally posted by Laura T
Caara, la ce statiune te-ai hotarat?
Noi am gasit o oferta la Lido di Jesolo, la un hotel de 2* (nu mergem cu copiii, caci mergem cu autocarul si ar fi prea obositor pentru ei) si s-ar putea sa mergem acolo, pe la mijlocul lunii august. Fetelor, ce-mi puteti spune de aceasta statiune? E frumos, merita? Eu as vrea sa revad Venezia (eu am mai fost de vreo 3 ori in tineretile mele, dar sotzul meu nu), este o excursie acolo inclusa in pret, precum si inca doua la Verona si Firenze. Cat despre mancare, e vorba de demipensiune. Sper sa nu avem surprize neplacute, ca in Turcia (a propos de mancare...). Cine a mai fost in Lido di Jesolo, ce tip de statiune e? Distractii, magazine, plaja, sper sa nu fie plictisitor (unele statiuni din sudul Italiei mi s-au parut mult prea "linistite"...). Astept orice detalii. Multumesc.
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
Noi am fost la Lido di Jesolo in septembrie 2004 si a fost foarte frumos,distractie,plaja,shopping si tot ce vrei.E o statiune mare,destul de aglomerata chiar si pt perioada aceea cu o viata de noapte faina.Preparatele culinare din zona ne-au placut tare mult.
Noi am fost la Venetia cu vaporul si cu masina si am prins zile foarte foarte aglomerate,era Festivalul International de Film.
Nu stiu cum e la hotel de 2 stele,noi am stat in apartament de vacanta si a fost bine.
Poate mai gasesti subiectul posta de mine in august anul trecut,intrebam de "Lido di Jesolo"si citeva fete dragute ne-au convins ca e o alegere buna .
Va doresc o vacanta de neuitat!
Alina
Babee spune:
Cum am spus si anul trecut raspunzandu-i Alinei, Lido di jesolo este o statiune foarte frumoasa.Si anul acesta avem inchiriat un apartament(super renovat, aer conditionat, terasa si piscina, loc de parcare si locuri pe plaja-intr-un cuvant toate utilitatile).
Daca mergeti sigur va va placea si veti ramane cu amintiri frumoase!
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Alina spune:
Hai ca mi-am amintit ca cea mai buna pizza cu fructe de mare am mincat-o in Lido di Jesolo,in centru,la restaurantul "Corso".
Alina
caarra spune:
Pai fetelor,chiar Lido di Jesolo am ales! Am facut rezervarea,am achitat avansul si imi vine sa ma apuc deja de bagaj...
Babee,poate ne-ntalnim pe-acolo,apartamentul nostru corespunde exact descrierii tale! Apartamentul de vacanta mi s-a parut alegerea ideala, e mult mai spatios(are dormitor+sufragerie) si mai dotat(chicineta).La hotel de 3* nu exista nici macar frigider.
Alina,multe multumiri,ai jucat rolul decisiv in alegerea noastra,vom sta in apropiere de hotelul in care ai fost tu,deci in aceesi zona a statiunii. Chiar te rog sa ne mai dai niste repere referitoare la punctele de interes major din zona pt.ca eu am foarte multe prin cap(am studiat harta statiunii si imprejurimile) si sigur nu ne vor ajunge cele 8 zile.
Aura
caarra spune:
Si inca un amanunt important pt.cine alege Italia: nu pierdeti vremea! Am ramas uimita cand am constatat cum se ocupa locurile de la o zi la alta si asta cu cateva luni bune inainte de sejurul efectiv(3 in cazul nostru).Nu imi venea sa cred ca e posibil sa vad ca hotelul figureaza inca incomplet ocupat iar in cateva zile sau chiar ore sa apara full. Ba chiar am o nostalgie dupa un hotel super din toate punctele de vedere si pe care l-am pierdut pt.ca nu am fost suficient de rapida. E un fenomen cu care cel putin eu nu am fost obisnuita(cred ca romanii in general),niciodata nu mi-am luat un bilet de concediu cu atata timp inainte.