vacanta in Italia - recomandari
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
caarra spune:
Andreia,Bibione ma intereseaza tare daca spui ca sunt preturile acceptabile. Dar eu ma gandeam ca zona Veneto e super scumpa,am fost acum 3 ani pe ruta Trieste-Venezia si ni s-au parut f.scumpe cazarile. Si mai ales daca spui ca ai fost cu fetita si ca a fost ok,chiar te rog daca poti sa imi dai detalii.
Multumesc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
caarra spune:
Alina,agentia este din Ro? Te rog si pe tine sa imi dai niste preturi orientative si chiar denumirea hotelurilor pe unde ati stat. Asa cum spuneam in mesajul initial,pe internet se gasesc o groaza de oferte dar parca mi-e teama sa aleg ceva numai dupa poze.Asta in pimul rand din motive de copil,ma intereseaza sa existe conditii pt.copil asa mic,loc de joaca,sa fie plaja cu nisip fin(nu cu bolovani) si apa corespunzatoare.De asemenea,am dori ca distanta hotel-plaja sa nu fie f.mare.
Multumesc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Caarra, maine cel tarziu miercuri, iti scriu despre Bibione.
Mihaela_s, multumesc mult pt info.
Alinutza, iubita.........sigur vreau mai multe detalii. Iti scriu maine un PM.
Pup Marie dulcica si pe mamicutza
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
helbi spune:
Caarra aici gasesti imaginile caselor de vacanta pe care le ofera agentia prin care am fost noi in 2001 in Bibione:http://www.italien-bibione.de/
Da un click pe Klicken Sie hier si o sa le vezi.
Spune-mi cam ce perioada te intereseaza, si-ti spun ce preturi ofera ei. Vilele pot avea sau nu aer conditionat, au 1 sau mai multe dormitoare, bucatarie is baie, loc de parcare.......Trebuie insa sa vii cu lenjeria ta de acasa, ca sa nu o platesti pe a lor.....dar nu cred ca e o pb, sa pui 2 cersafuri la tine.......
Noi am stat intr-o vila cu 2 apart. la etaj si mai lulte jos. Am fost cu vara mea, sotul si fetita lor. Noi am avut un apart. cu un dormitor pt fetita, o sufragerie cu bucatarie (gen living) si baie. La fel si ei. Pt o sapt. atunci am plaatit cca 1100 marci, perioada sf. lui iulie inceputul lui august. In pret a intrat si o umbrela cu 2 sezlonguri pe toata durata sederii.
Intrarea se face simbata dupa ora 16, iesirea simbata pina in ora 9.
Plaja e cu nisip super fin, apa lina.....tocmai buna pt copii mici. Pe plaja ne lasam la prinz tot "harnasamentul": colac, prosoape, jucarii, etc. Nimeni nu se atinge de ele.
Intre orele 14-17 nu e nimci deschis, deci trebuie sa ai grija sa-ti iei ceva de mincare. Daca inchiriezi un gen de vila ca acesta, ai bucatari ata. Pt noi a fost bine, ca dimineata pregateam si mincam acolo miculdejun. In rest, am fost in concediu, nu am gatit deloc!
In Bibione bani sa ai, ca ai distractii suficiente. La orice colt de strada sunt fel si fel de masinute, carusele, etc. Pe montagn-rouse-ul accesibil in mod normal copiilor de peste 3 ani, fii-mea era "vedeta". In timp ce copii mai mari ca ea plingeau de frica, a mea era deliciul spectatorilor, ca era mereu cu gura pina la urechi:-)
E un parc mare de distractii: Luna Park, cu carusele si pt copii mici, dar si pt adulti.....
Mincare f. buna, de inghetata....nu mai zic......
La cca 80 km de Bibione e Venetia. Noi am stat o sapt, apoi acolo. Nu am avut masina, dar asta nu ne-a impiedicat ca intr-o dimineata sa plecam 300 km cu trenul la Milano, iar in alta tot 300 la Florenta.
Mie personal mi-a placut extraordinar de mult si tare ma bate gindul sa merg si anul asta. Mi-ar place si Riminni, dar anul trecut, cind am dat cautare pe net., m-au socat preturile.......Pt Bibione am gasit acum, de ex. pt 2 adulti si un copil, perioada 25 iunie-8 iulie 192 euro + 16% tva + 30 umbrela cu 2 paturi.....total cam 252 euro o sapt.
Daca mai vrei si alte detalii, spune-mi!
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
caarra spune:
Andreia
Pai oferta pe care ai gasit-o in Bibione e super ieftina,chiar ma intreb daca nu poate sa aiba ceva capcane,mai stiu eu ce alte taxe la fata locului.Plus ca pe noi ne intereseaza sf.de mai-inceput de iun(inca nu stim f.sigur) cand preturile nu sunt chiar cele de varf de sezon.Iar siteul pe care l-ai mentionat e plin de oferte dragute si avantajoase numai ca eu am o mare pb:lb.germana Apropos,woche= saptamana?
Si inca o curiozitate:cat faci cu trenul pana la Florenta(cei 300km)?Ma gandesc ca nu e ca-n Romania.
helbi spune:
Caarra, noi am fost in Bibione prin aceeasi agentie si in aceleasi conditii si in 2001. Nu sunt alte capcane, doar trebuie sa platesti 40% avans cind rezervi, si restul cind ajungi.- Daca te razgindesti, pierzi cei 40%. In plus, cind ajungi acolo mai platesti o garantie, bani pe care ti-i iei inapoi la plecare, daca lasi casa in cond. in care ai gasit-o.
Eu am catalogul cu preturile in fata, si asa ti-am dat ex.
Da, woche=sapt. Daca mai ai si alte nelaamuriri, intreaba-ma.
La sf. lui iunie pretul pe sapt. este 124 euro + taxe (pt aceeasi vila la care ti-am aseara orientativ pretul de 192 + taxe). Vila este Perseo Mare, o poti vedea in lista de pe site.
Cu trenul de la Venetia se fac 3 ore pina la Florenta si 3 pina la Milano (+ - jumate de ora). A.........nu sunt aceleasi con.d ca in RO. Sunt intercity, f. curate ........Spre Florenta era parca un Euro-ciya, dar aici, din cite imi amintesc, parca am si schimbat odata in Bergamo (nu mai stiu 100%, ca sunt aproape 4 ani de-atunci).
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
helbi spune:
Stii ce nu am aflat inca. cum sunt vremea si apa in perioada aia.......eu am fost sf. lui iulie si era f. cald.
Poate ne ajuta cineva, care a fost sf- de mai - sf- de iunie la Adriatica.....
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
caarra spune:
Andreia,nu stii oare daca se poate apela la agentia respectiva din Ro,sa se deruleze formalitatile pe internet iar plata sa se faca prin card? Si inca ceva,dif.de 60% se plateste cand ajungi sau se achita agentiei cu putin timp inainte de plecare? Esti sigura ca oferta pe care ai gasit-o tu e pt.2 pers.si nu pt.una?
Despre vreme,stiu ca in acea per.e in general f.cald,insa nu stiu cum e cu apa.Poate chiar se gaseste cineva pe-aici sa ne spuna.
Am inteles ca esti interesata tare de Rimini.Ieri a fost sotul la o ag.de la noi(Eximtur) si i s-a prezentat o oferta buna in Riccione (hotel 3*) ceva de genul 198 euro/pers/7 zile fiind inclusa si demipensiunea. La asta i s-a spus ca se mai adauga aerul conditionat optional 4 euro/zi si cautiunea de 200 euro.E cea mai ieftina oferta pe care am gasit-o pana acum(in afara de a ta).Oricum,sunt multe oferte pe siteul agentiei(cam scumpe dupa cum le-am vazut eu),nu am apucat sa le bibilesc,asteptam sa vad intai cam care sunt recomandarile,sa ma mai orientez putin.Aura
helbi spune:
Aura, eu te sfatuiesc sa scrii un e-amil la agentia din Bibione (in engleza sigur i-l inteleg) si intreaba-i cu plata, pt ca sincer, nu stiu ce sa-ti spun.Restul de 60% se achita cind iei cheia.
Daca ai un site de la agentia la care a fost sotul tau, sau stii numele hotelului din Rimini, da-mi si mie, te rog un PM. Si aferta aia mi se pare ok.
Sper si eu sa aflam cum e apa marii in perioada aia.........
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
caarra spune:
Andreia,mi-a venit o idee legat de tine.De ce nu incerci Spania daca tot esti mai aproape? Litoralul e superb iar preturile sunt mult mai bune fata de Italia. Vezi ca ai pm.
Si inca ceva:pe unde ati mancat in Italia,nu e mai comod si mai sigur sa ai si mesele incluse?