vacanta in Italia - recomandari

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Laura, multumesc pentru detalii. Din pacate, noi nu mergem cu masina noastra anul acesta, ci cu autocarul in excursie organizata (am avut nevoie de factura interna si de aceea), avem asigurata mancarea de dimineata si cina, doar la pranz vom manca pe unde vom vrea noi. In Venezia vom merge luni, marti in Firenze si San Marino, joia viitoare in Verona. In rest, avem 3 zile de plaja in Lido, sperand ca si vremea va tine cu noi. Plus drumul, ma gandesc cu groaza ca vom sta mult in vama (ca asa e cu autocarul...) si ca ne vom plictisi. Prima si ultima noapte innoptam la Budapesta, apoi sambata vizitam putin si Viena, iar sambata cealalta Pestera Postojna din Slovenia. Asta e, anul acesta trebuie sa ne multumim cu atata. Aaaa, si mergem fara copii, nu puteam sa-i supunem la un asa drum...

Irina, stiu locurile de care zici, pe Coasta Amalfitana am fost mai in tinerete si mi-a placut mult, iar Sicilia e programata pentru la anul (cu masina noastra).

La intoarcere o sa revin cu impresii. Va pup,

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 4 luni) si Ramona (3 ani si 3 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Irina, tre' ca politistii pe la voi sunt mai ingaduitori. Noi am bagat-o tare la 160km/h chiar si 180, si zau daca am vazut picior de carabinieri. Tin minte pt data viitoare. Multam! Da, sigur ca sunt si alte locuri, numai noi am cautat ceva mai aproape de granita pt ca eram cam la inghesuiala cu timpul.

Lauraam fost si la San Marino. Eu cred ca indiferent unde mergi in Italia e frumos, un loc mai incantator decat altul. La granita cui o sa stati mult? E drept ca nu am bagat de seama la autocare, ca noi am avut masina inchiriata din Germania (am facut in trei saptamani peste 5,000km). O sa-ti placa Vienna, dar si mai mult Budapesta. Oamenii sunt prietenosi si serviabili (contrar asteptarilor), si Budapesta e inca ieftina. Noi am stat sus in cetate la hotel (Burg) si a fost foarte frumos. Vienna e cam congestionata, ne-am invartit juma' de ora sa gasim parcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Iri - te-ai bagat repede sa le raspunzi la fete si mi-ai luat-o inainte. Nu te-am vazut cind ai intrat sa mai legam si noi doua vorbe. Te astept la un messenger mic cind ai vreme.

Laura - atentie ca nu sunt carabinieri pe autostrada ci numai autovelox aparatul ascuns pe cine stie unde si ne supravegheat. Iti vine amenda direct acasa cu posta. Acum cu masina inchiriata nu stiu cum fac ei... dar mare atentie. In general acolo unde e aparatul e si un afis un fel de "atentie la radar" un politist desenat si ceva ca o atenta ca se vad niste unde linga el ( nu stiu daca m-am exprimat bine sper ca m-ati inteles ) si scrie ceva ce nu imi amintesc insa cred ca apare si cuvintul "velocitate" ...
Distractie placuta fetelor care acum abia pleaca in vacanta !
Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Cristina, hi, hi, hi, acuma ca zici de nenea desenat si undele, am vazut din alea, dar credeam ca-s ceva chestii ciudate italienesti. Sa fie toti sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Laura .. deci multa bafta ! Poate nu v-au "tras in poza" hahahahh
Oricum data viitoare cind mai vii o sa stii.
Iar pentru ca tot ti-a placut pe partea asta ( adica la vest ) mai mult ca la Adriatica si eu sunt de acord cu tine acolo parca esti la Mamaia, asta nu inseamna ca la Mamaia nu este frumos dar daca tot ai batut atitia km macar sa vezi altceva. Deci data viitoare pina sa ajungi la Irina in sud (ca maninci o piine buna pina la ea asta daca nu te urci in avion sa te duci direct)poate te opresti pe insula Elba sau pe alta insula din arhipelagul toscan. sau chiar pe "cizma " in zona Orbetello( Monte Argentario ).
Fetele din Germania stiu ca e departe pentru voi insa e mult mai frumos. Nu o sa regretati. Si sunt si acolo plaje de nisip si bune pentru bebei mici ... ca la Adriatica dar cu apa transparenta.

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Am bagat la "cutiutza", pun la pastrare, pt ca data viitoare mergem si cu copiii, acuma ca a mers in doi numai, a fost ok si asa. Dar exact impresia de Mamaia mi-a dat si mie, ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

laura balaura, auzi tu stai unde sta jon bon jovi aaaaaaaa ?

Mergi la inceput

narancea, io stau cam la fro' ora de el, sa-ti pun o vorba buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

yessssssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

best regards from his best friend, narancea, nice chatman and forum guy from dk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Iri,Crista,Laura va multumesc mult .

Da,noi am stat in 2003 in Riccione si ne-a placut foarte mult.E practic legata de Rimini dar e mai aerisita si nu asa de pestrita,cum bine a spus Laura.
Anul trecut am fost in Lido di Jesolo si pt ca ne-a placut atit de mult,anul asta revenim.Fetita noasta s-a simtit foarte bine chiar ca e o statiune pt familii cu copii.
Nu stiu cum mai e la Mamaia dar cind am fost ultima oara(in august 1999)era o statiune de pensionari...s-a mai schimbat poate.

Crista,hai ca mi-ai facut pofta cu insulele din arhipelagul toscan.Mai zi-ne,e scumpa zona?
Cumnata mea cu prietenul merg in Toscana,in fiecare an si povestesc tare frumos.

O seara buna tuturor!

Alina

Mergi la inceput