Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

of-of, dar eu ce sport sa fac ? ...stau numai in casa cu asta micu, afara e polei luciu, e ger, la sala nici vorba sa merg, nu pot, n-am cand.

Ce sanse am sa slabesc 10 kile? In cat timp oare?

Nu stiu cum e cu punctele...abia am timp sa arunc ochii pe aici. Stiu ca pot manca 19 puncte, sa aleg alimente din lista aia in fucntie de puncte sau cum sa fac? la ce foloseste cantarul? ce sa cantaresc?

eu ce sa zic? nu stiu ce fac dar mananc aiurea de ma ingras asa sau mi s-a bulit metabolismul dupa sarcina ca inainte bagam in mine ca-n spitalul de urgenta, orice si in orice cantitati si la orice ora si nu puneam un kil, primele 4 luni de sarcina iarasi, am bagat in mine ca sparta in special inainte de a merge la control ca ma urca dr pe cantar si trebuia sa vaza ceva progres altfel iar ma certa, asa ca exact inainte de a merge la medic balotam serios cu forta; si sport nu faceam. Dar acu, numa gandul la o ciucalata ma ingrasa. Sunt atata de suparata cand ma vad ce manson am pe burta si ce coapse grase am de mi se freaca blugii intre picioare... imi vine sa plang. Ce mamica urata sunt ! Din toate bluzitele imi iese burtoiul asta si toti pantalonii imi plesnesc pe coapse fir-ar. Am nevoie de alta garderoba, cu de toate. Si asta din cauza celor 10 kile care se tin de mine.

Pe ce NU am voie sa pun gura deloc? Ce cantitati am voie sa mananc? Va rog daca mai aveti timp sa-mi dati si mie mura-n gura sau para malaiata in gura lu natafleata ca io n-am timp sa citesc materiale dar aici pe forum imi arunc ochii si mi-e mai usor cand imi explica cineva ce si cum; cum am zis, un meniu vreau sa-mi intocmesc si macar sa stiu ca tot pe ala il bag in mine dar sa vad un progres macar. Nu e vorba ca n-as avea vointa ca doar cu vointa am pus pe mine atatea kile ca daca era dupa capul meu nu mancam asa ca sparta da m-a lasat medicul ala in pace? Nuuuuuuu. Imi tot zicea ca nu trebe sa-mi placa sa mananc, sa-mi folosesc vointa si sa ma gandesc la binele copilului. Si mi-am folosit-o nene, am mancat indiferent de pofta si de ceea ce simteam. Si uite ce-am ajuns acu ! Mi s-a largit stomacul cred ca acu mi-e foame de cum ma scol pana ma culc parca. Iar cand vad dulce nu ma pot abtine. Unde mi-o fi nenorocita aia de vointa ?

va rog sa ma iertati ca vafac capul calendar cu of-ul meu dar....ma deprima sa ma vad asa decazuta in grasime ca o rama.

Mergi la inceput

uite ce mananc eu cu placere;poate-mi ziceti cum sa portionez si ce sa anulez

- paine integrala
- oua, in toate formele
- cruditati: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, ardei, sfecla rosie, varza
- mazare, fasole uscata si verde, conopida, ciuperci, rosii, cartofi - fierte sub forma de sosuri sau supe, ciorbe, soté-uri
- carne de pui, ficat de pui, peste marin - la cuptor sau pané
- lactate: lapte, smantana, iaurt, branza telemea, cascaval
- paste: spaghete
- pizza
- dulciuri: ciucalata, gemuri, budinci
- conserve: zacusca, conserva de peste marin in sos tomat sau ulei, pateuri

acum ca vedeti ca mananc ca porcul ce pot face sa revin la normal ? ce mai pot manca si cat din toate astea?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dorsilia

uite ce mananc eu cu placere;poate-mi ziceti cum sa portionez si ce sa anulez

- paine integrala
- oua, in toate formele
- cruditati: rosii, castraveti, ceapa, usturoi, ardei, sfecla rosie, varza
- mazare, fasole uscata si verde, conopida, ciuperci, rosii, cartofi - fierte sub forma de sosuri sau supe, ciorbe, soté-uri
- carne de pui, ficat de pui, peste marin - la cuptor sau pané
- lactate: lapte, smantana, iaurt, branza telemea, cascaval
- paste: spaghete
- pizza
- dulciuri: ciucalata, gemuri, budinci
- conserve: zacusca, conserva de peste marin in sos tomat sau ulei, pateuri

acum ca vedeti ca mananc ca porcul ce pot face sa revin la normal ? ce mai pot manca si cat din toate astea?

P.S MANANC SI FRUCTE CARE SUNT IN SEZON, N-AM PREFERINTE, TOATE-S BUNE LA MINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

La Multi ani mamici!
Dupa ce mi-am scrintit neuronul cu toate regimurile disociate sau nu, low-fat, low-carb si mai stiu eu care... ma dau pe brazda si trec la regimuri mai umane. Am tinut Atkins-ul vreo doua saptamini in iarna asta si bag seama ca nu ma mai iubeste (deh, cred ca-i virsta!). Acum 5 ani am slabit 7 kg in 3 saptamini. Acum, in doua am dat jos 3. Asa ca l-am sters si pe asta de pe lista de preferinte.
Am de dat vreo 12 kile jos, pina spre vara, deci graba mare n-ar fi...
Asa ca WW, pare o alternativa "draguta", macar ma lasa sa maninc CE vreau daca nu CIT vreau.
Vad ca la voi tine, asa ca de miine (ca anu' asta am fost puturoasa si n-am facut macenici) ma apuc.
Bafta la toata lumea si sa dispara kilele cit mai repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_danielle spune:

Buna fetelor,

Sper ca a fost bine la petrecerea de 8 martie.

Am facut varza regimul de slabit dupa tura 1 de Scardale.
Deci greutatea e aceeasi si chiar ca nu mai stiu ce sa mananc pt mentinere. Poate aveti voi idei dar plzzzzz fara carne de pui ca nu mai pot.

Spor la slabit si stati departe de tentatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

`Neazta !!!
Lia - uite un mic rezumat ... ai voie 5 fructe/zi, zeama de legume,
2 cartofi fierti = 2 p, 1 ou fiert = 2 p, 1 felie paine = 2 p, 1 lingurita gem = 0 p, 1 lingurita Finetti/Nutella = 1 p, o bucatica branza topita triunghi = 2 p, iaurt Danone mare cu 0,1%fat = 2 p, 5 masline = 0,5 p, 2 lingurite maioneza light = 0,5 p, 1 Fibrobar = 2,5 p - de dulce, 1 lingurita ulei = 1 p, 100 g pui proaspat = 2 p, 1 lingura ton in suc propriu = 1 p, 100 g ficat pui nepregatit = 2,5 p, 50 g mazare = 0,5 p, 20 g orez nefiert = 1 p, 1 lingurita faina = 1 p, 250 ml lapte cu 3,5 fat = 3,5 p, 1 banana mica = 1 p, 120 g paste friete = 2 p.
Cam astea le consum eu ...
Lady-Danielle - io am tinut Scarsdale, mai rau a fost cu cura daneza ... nici nu vreau sa vad carnea de vita; Atkins a fost ok ... disociatul a fost acceptabil ... eu zic sa incepi cu WW ... merita !!! Macar mananci cate putin din toate si nu rabzi foamea !!!

Am plecat la datorie !!! La fi`mea si la abdomene

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

si toate astea am voie sa le mananc intr-o zi?

Mergi la inceput

de 19 puncteee ! da` te saturi ! calculeaza !

Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

ha, nehalita de mine, credeam ca e voie tot :-))

buun, hai ca-mi incropesc un pranz din lista asta. Astazi am acasa fasole uscata batura cu carnat si ciorba de fasole uscata...am voie sa mananc ceva din ea oare?

Mergi la inceput

Crystinaaa, heeelp ! Te rog din suflet intreaba la intruniri care e ora maxima a cinei ... e amiaza si eu abia acum mananc micul dejun ...
Am ajuns la 300 abdomene, daca ajuta ... dar deja nu mai cred in nimic ...

Lia - din liste iti scriu sa-ti faci o idee: 1 lingura fasole uscata = 0,5 puncte. Este o mancare scumpa !
La acest capitol si eu sunt ... nashpa ... fac mancaruri bune si doar le miros , dar nu am de ales, altfel nu slabesc ...

Giulia

Mergi la inceput