Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 9
sebitza spune:
Buna fetelor,
Chiar daca nu am scris pana acum la acest subiect, va urmaresc de la inceput si chiar am inceput si eu sa tin regimul de aproape o saptamana. Pe deoparte, sunt super incantata de el in sensul ca pot manca "chestii" pe care pana acum mi le refuzam, in special paine!!!!
Dar pe de alta parte nu am reusit decat sa ma mentin pana acum. Nu stiu ce se intampla, poate imi spuneti voi unde gresesc.
Ma incurajez cu gandul ca, poate ii trebuie un pic de timp organismului sa se adapteze, avand in vedere ca pana acum, din ianuarie am tinut tot regimuri restrictive: hipocalorice sau cate 3 zile numai banane si lapte, cu care am reusit sa slabesc 2.5 kg.
Am 1.58 m si 62.3 kg si pana in 31 mai am termen sa ajung la 57 kg cat aveam inainte de sarcina, acum aproape 3 ani.
Adevarul e ca in ultimele 2 zile am mancat abuziv si tot m-am mentinut, dar mentionez ca m-am cantarit zilnic si nici in zilele in care am respectat nu am dat nimic jos.
Dar sa va spun ce am mancat de exemplu in una din zilele in care am respectat punctajul: 1 cafea cu zaharina + 1 capucino 1 pct, 2 felii paine graham cu 1 lingura pateu si 1 felie branza topita Hochland din aceea in folie 7 pct, salata fructe din mar, kiwi, banana + 1/2 iaurt mic activia cu germeni de grau 3 pct, omleta din 2 oua si 1 lingurita ulei 7 pct si gustat din mancarica lui Sebi 2 pct
total 19 pct.
Eu imi notez meniul in agenda, cu punctajul de rigoare, ca dupa cateva zile sa il pot relua in caz ca intru in pana de idei si in plus nu mai trebuie sa calculaz de fiecare data punctele.
Refuz sa cred ca nu va functiona si la mine acest regim , pentru ca e prea facut pe gusturile mele!
Acum intrebari si nelamuriri:
- voi va cantariti zilnic? ar fi indicat doar saptamanal?
- daca v-ati calculat punctajul dupa varianta franceza, mai aveti dreptul la bonusul de 30 pct, parca, saptamanal, sau numai din ce se economiseste in timpul saptamanii?
Giulia, mi-ai dat o idee excelenta cu salata aceea de cartofi+ou+maioneza+ masline. Mai vrem si altele!
Astept sugestii si incurajari!!!! 
Am uitat sa va zic ca, desi cantarul nu arata schimbari, ma simt foarte bine si mai usoara!
Spor la slabit! 
ne vedeti aici:
http://photos.yahoo.com/angi_sava77
szivarvany spune:
Sebitza - welcome , ce faaain, esti oradeanca ???!!!
Daca nu ai slabit, este pentru ca organismul in prima saptamana se obisnuieste, iar daca ai tinut vreun regim taios inainte, se poate si lua in greutate, DAR se da jos !!! Si eu sunt in a 3-a saptamana si am slabit 1 kg, dar avand in vedere ca nu imi refuz nimic, este o placere, chiar si gandul ca nu depun 
Ce am papat eu ieri la amiaza:
140 g paste "penne" nefierte care au 240 g dupa fierbere = 4 p
2 lingurite ulei = 2 p
1 ceapa calita in ulei, adaugat 1 bucatica usturoi pe care l-am scos dupa ce a dat aroma, 2 rosii mari taiate cubulete, oregano, sare, ardei iute praf
1 triunghi branza topita aruncata in sosul de mai sus = 2 p
5 masline = 0,5 p
Nu va zic ca nu am putut manca atata, mai ales ca la amiaza am papat supa de legume.
Cina am luat-o pe la 9 seara, 1 iaurt gigant si de restu` de 2 p am rontait stixuri ![]()
Pastele le adooor !!!
Azi mananc orez cu ciupercute, rosii, ardei. La fel, de 5 p se cantaresc 100 g orez nefiert si iese muuult !!!
Ce sa fac, imi place sa mananc !!!![]()
Pupici la voi ! O zi primavaratica sa aveti ca noi tot in zapada suntem ![]()
Mai scrieti si voi ce haliti !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
sebitza spune:
Giulia, multumesc pentru promptitudine!
Daaaaa, sunt si eu oradeanca!
o sa-ti trimit un PM.
M-am mai linistit citind mesajul tau.
Acum nu pot sa scriu mai mult, sunt la servici si scriu printre situatii si dosare,
dar cum am un pic de pauza intru sa vad ce mai zic fetele.
Va pup!
ne vedeti aici:
szivarvany spune:
Sebitza, primit msg si raspuns.
1. Te cantaresti doar luni dimineata, asa e indicat ... altfel o iei razna cu oscilatiile !
2. Nici un bonus de 30 puncte ... zic io ... Eventual daca faci vreo economie o consumi duminica ...
Merg sa pap micul dejun !
Pupici la voi !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
sebitza spune:
Merci de raspuns, Daria (inca odata scuze pentru confuzia de nume. Dar cred ca nu s-a suparat Giulia cea mica, nu?)
Asa m-am gandit si eu ca, regimul fiind conceput pe segmente de o saptamana (ma refer la faptul ca ce se economiseste in cursul saptamanii e musai sa se consume in aceiasi saptamana, daca nu nu se poate reporta si ca intalnirile WW au loc tot sptamanal)ar fi indicat sa ma cantaresc doar lunea. Pe de alta parte, cantarirea zilnica ma responsabilizeaza un pic mai mult, asa ca voi vedea ce varianta aleg.
Teo1970, nu stiu care e contextul, dar cred ca e vorba de un aliment care consumat doar de trei ori pe zi, nu mai mult, are 0 pct. 
ne vedeti aici:
crystina spune:
Buna fetelor!Ce mai faceti? Cum va merge?
Daria, sa stii ca cineva a intrebat data trecuta despre ora maxima de mincare a cinei. Rapunsul a fost ca nu exista o regula scrisa, insa se recomanda sa nu se pape dupa ora 18-19 (dupa se recomanda sa se pape numai legume si fructe sau WW fruities- un fel de bomboane de fucte, 10 din astea au un punct). Sa stii ca inca te admir pentru cele 300 de abdomene- eu sunt la 10 minute pe bicicletasi 100 de abdomene pe zi, precum si o ora pe banda de alergat simbata si duminica.
Sebitza, bine ai (re)venit si spor la slabit! Si eu zic ca e bine sa te cintaresti doar o data pe saptamina. Te ia durerea de cap cind, dupa ce ai mincat un mar si ai baut vreo doua cani de apa, cintarul arata cu un kilogram mai mult!![]()
Eu inca sunt pe pozitii..nu depasesc punctele, fac exercitii si ma simt destul de bine.String din dinti cind in jurul meu se maninca budinci cu sos de ciocolata, budinca de cartofi cu brinza sau supa crema de ciuperci! (favoritele mele!)
Saptamina asta am fost cu peste...fript sau fiert cu legume amestec mexican, supa de rosii (fara ulei) si un fel de salata cu: castraveti (0 puncte), rosii (0 puncte), ardei grasi (0puncte) , ceapa (0 puncte), o felie toast taiata cubulee (1 1/2) si o felita de brinza taiata cubulete (1 1/2) si cu o jumatate de lingurita de ulei de masline (jumatate de punct).Le amestecati si aveti o salata super!
Restul de fete unde sunteti? Aluna?lady-danielle? Hello!!
Va pupicesc fetelor si va doresc spor la slabit!
Cristina si
Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
georgiana.david spune:
Fetelor va urmaresc de multisor si sunt foarte incantata de rezultatele pe care vad ca le obtineti cu aceasta cura.
Eu am nascut pe 1 oct si daca la iesirea din maternitate aveam 65 de kg de Craciun ajunsesem la 70
asa ca s-a pus fata pe treaba (cu supa de varza) si am ajuns iar la 65 chiar 64 as putea spune. De luni ma apuc iar de regim si sincera sa fiu inca nu m-am hotarat ce sa tin, cred ca merg iar pe supa de varza o saptamana dupa care ma alatur voua. As vrea sa ajung la 55, atat aveam cand am ramas insarcinata.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
szivarvany spune:
Georgiana, da` ce copii frumosi ai !!!
Welcome ! Si succes la cura cu varza !!! Cand te saturi, te asteptam pe aici !!! 
Crystina, merci de lamuriri ... mancatul asta seara ... ufff ... pot sta toata ziua fara sa mananc, dar seara ... Cu abdomenele e simplu: fac 3 ture a cate 100, ca nu reusesc deodata. Am facut si eu sport da` atrecut o eternitate de atunci ... si asta se vede ...
Daca as scapa de burta de sub operatie ... ![]()
In alta ordine de idei: ma paste gandul sa-mi cumpar un dispozitiv, sa-i zic asa, pentru exercitii pentru coapse, e un fel de V ... daca-l cumpar va anunt de rezultate ... ca e nevoie si de asa ceva la mine ... ![]()
Pupici la voi !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
Giulia