Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 10
Dorsilia spune:
Georgiana- cum e reteta de supa de varza si ce se mai mananca pe langa ? si cat se tine dieta cu supa de varza?
Lia
szivarvany spune:
Lia, http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38693 uite aici este. Sigur slabesti, dar apoi tre` sa te tii pe pozitii sa nu depui. De altfel, asa`s toate dietele spartane !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
aluna spune:
Teo1970
spunetzi-mi shi mie cam cum se traduce * 0 POINT JUSQUE A 3 CHOIX PAR JOUR* ?!
Traducerea este cam asa/ o puncte pina la 3 alegeri pe zii
Aluna
teo1970 spune:
alunico, [hi]
"cam asa" o stiam si io! ![]()
eu as vrea, de fapt, sa shtiu daca, pentru alimentele cuprinse in lista cu "0 pts jusque a 3 choix":
1. "alegeri" se refera la acelasi produs (adica 3 x 1 cc zahar = 3 lgt zahar = 0 pct.)
2. se socotesc cu 0 pct. daca le alegi de 2 ori? sau de 3 ori? (adica 3 lgt zahar = 0 pct?)adica "pina la" inseamna si "inclusiv"?
3. sau cele 3 "alegeri" trebuie sa fie de produse diferite, ca sa se socoteasca 0 pct.?
multumesc mult

nanadana spune:
buna fetelor
sa stiti ca regimulweight watchers este foarte foarte bun![]()
eu una lam facut si a mers de minune nu am fost la intruniri ca nu aveam nici timp si mi se parea si scump dar o prietena de a mea mi_a dat listuta cu puncte si asa am reusit sa slabesc 8 kg in4 luni pt ca asta este esential sa slabesti 1.5-2 kg pe luna nu mai multsi vreau sa spun ca dupa accea mincam normal si nu ma ingrasam de loc m_am mentinut un an asa ;dar acuma sint o mamica in asteptare
de 7 sap si am pus ceva .deci sa stiti ca este un regim super daca il respecti.

la toate.
nanadana
szivarvany spune:
Nanadana, felicitari si sarcina usoara !
Multumiri de incurajari !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
lady_danielle spune:
Buna fetelor,

Am intrat doar sa va salut si sa va urez week-end placut in continuare.
Felicitari celor care au slabit si SPOR LA SLABIT in continuare.
sebitza spune:
Buna fetele!
Ce se intampla, nu vrea nimeni sa dea "raportul" pentru saptamana trecuta?
Hai ca incep eu: cu abaterile de rigoare din week-end, cand am mancat cateva snitele de cotlet de porc si nu am tinut evidenta punctelor, azi dimineata m-am urcat infrigurata pe cantar si...mare mi-a fost bucuria sa vad ca am dat jos 0.9 kg!!! (de 62.3 la 61.4)
Sunt super incantata de acest regim!
Astept vesti si de la voi.
ps In legatura cu "0 pts jusqua a 3 choix", m-ati facut curioase, nu stiam de regula asta! Astept si eu cu interes lamuririle
ne vedeti aici:
http://photos.yahoo.com/angi_sava77
crystina spune:
BUna fetele?
Tare liniste e pe aici. Cum va merge?
Eu am dat jos saptamina trecuta inca un kilogram si jumatate si sper s-o continui tot asa.
Sebitza, felicitari!
Pupici!
Cristina si
Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
sebitza spune:
Feteloooooooooooooor!!!!
Unde sunteti?
Nu se poate, numai eu si crystina suntem pe baricade? Eu deja am inceput sa fac propaganda WW (sorei mele si prietenei mele ) Mi-am promis ca nu zic la nimeni nimic pana nu trece o saptamana sa verific daca functioneaza si....chiar functioneaza!
Mai ziceti si voi ce papati, sa ne inspiram unele de la celelalte!
Eu ieri am mancat: o cafea mare cu o lingura de zahar(imi uitasem zaharina acasa)1 pct, 2 felii graham cu pate de gasca ornate cu 4 masline verzi 6.5 pct, 1 felie graham cu 1 lingura finetti 3 pct, 2 mere o pct, si acasa 2 felii paine alba cu ciuperci si 2 lingurite de maioneza light 5 pct. Da, imi place painea!!!!! total:15.5 pct. Am mai ciugulit f putin din papica lui Sebi, dar tot am economisit vreo 2 pct.
Si, am baut 4 pahare de apa,
ceea ce e o performanta pt mine (apa imi provoaca foame!)
AAA! si am mers pe jos acasa de la servici, 1/2 ora!
Astept idei si vesti bune de la voi!
ne vedeti aici:
http://photos.yahoo.com/angi_sava77