Regimul Weight waitcher
Raspunsuri - Pagina 7
aluna spune:
Fetelor nu va da-ti batute,ce daca ati mai calcat strimb,eu am mincat macinici si voi minca si azi,ca deeee,ce sa-i fac,dar nu mai maninc nimic altceva!!
Regimul merge daca-l tinem ca la carte,eu recunosc ca am mai depasit punctajul dar tot am slabit!!
Continuati ,si ve-ti vedea ca nu veti fi dezamagite!!
Hai capul ,
Ai nostrii's ca brazii!
La multi ani mamici si fetici si la mai putine kg!!
Dorsilia spune:
mamici, azi de 8 Martie sunt intr-o depresie crunta, m-0am urcat pe cantar am 65 de kg....NU mai suport ! si nu sunt disciplinata, n-am timp de gatit. Montignacu nu tine la mine, Rabdatu nici atat, nu mai stiu ce sa fac.
Am citit un pic paginile ce le-ati scris si inca nu-s in clar cu multe....am citit si de pe site si tot in ceata sunt.
Daca puteti pe scurt un resumé... poate chiar un meniu complet pe saptamana. Paine, paste, fainos e voie?
In cat timp as scapa de 10 kg fara sa lesin pe drum si fara sa-mi festelesc imunitatea acum cand bate gripa pe la usi
O sa am 32 de ani in iunie, am 1.62 m, 65 de kg...ce sa fac??? help
lia
szivarvany spune:
Lia, welcome !!!
Daca imi dai un mail, iti trimit ce am io pana acum.
WW este un regim foarte usor de tinut, iti zic io care le-am cam tinut pe toateee, pen`ca mananci de toate si te saturi si nu te simti slabita. NU dispera, io am fo` mult mai rau ca tine. Cu acest regim slabesti usor, 1 kg/saptamana, dar repet, nu iti refuzi nimic. Iti tre` doar un cantar de bucatarie bun si cate 5 minute seara sa-ti faci programul pentru ziua de maine, asa e mai usor, daca iti scrii din timp meniul.
De ex. ce mananc eu azi:
dimineata: 1 felie paine graham = 2 p
1 lingurita Finetti = 1 p
amiaza: supa de legume, fara uleiuri si carne = 0 p
2 cartofi fierti = 2 p ( si Giulia tot de aici papa)
1 ou fiert = 2 p (de aici papa si Giulia galbenus)
2 lingurite maioneza light = 0,5 p
5 masline = 0,5 p
salata asortata de rosii, castraveti, varza, fara ulei = 0 p
1 felie paine graham = 2 p
desert: Fibrobar = 2,5 p
cina: iaurt Danone 400 g cu 0,1% fat = 2 p
1 felie paine graham prajita = 2 p
10 stixuri = 0,5 p
2 litri de apa eu consum in ceaiurile aromate de fructe, asa beau si pentru cafea, in total vreo 2 litri juma`, cu indulcitor ca altfel nu merge.
Daca ma chinuie foamea sau poftele groaznice, pap cate un mar sau portocala sau kiwy sau un bol de supica.
Eu mananc de 17 puncte in loc de 19, 2 puncte tin pentru cand ma apuca durerea dupa cate un biscuite sau mai gust dimineata piureul de fructe al Giuliei in care este banana ...
Uite cum calculezi cate puncte tre` sa mananci:
1.sex: f = 7p
2.varsta 18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p
3.greutate :80-89=8p / 70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime : sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p
Eu zic ca merita sa te apuci, trebuie doar un pic de rabdare la calcule ! Am sa scriu ce mananc eu pe saptamana, poate iti vin idei, la fel sper sa scrie si restul fetelor ... sa ma inspir si eu !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Dorsilia spune:
Sarumana Daria, uite mailu meu
mihaela30lia@yahoo.com
si la ce-mi trebe cantar de bucatarie? asta cu ce-l cantarii pe puio nu e bun? cica e de uz gospodaresc, iar pt mnealui nu mai e bun, ca are 10,5 kg
sa nu-mi zici ca tre sa-mi gramez mancarea ca nnebunesc
Dorsilia spune:
dadada, e f bine daca faceti meniuri, asa e mai stimulant si maiusaor si pt cele ca mine care n-au pe nimeni la ajutor pana seara si seara tot io-s vioara intai. Sper sa nu trebuiasca numa sa gatesc ce stiu io ce ca abia ma descurc, asta micu e la faza de sta ca pe eucalipt pe mine toata ziua....dacaam si io ceva, am muschi la maini si la picioare, si ceva pe buci, in rest sunt meduza grasa
szivarvany spune:
Lia, am trimis mailu`.
Ar fi bine sa-ti notezi cam ce mananci tu de obicei, sa vezi cum te-ai putea incadra in puncte, ca sa nu renunti la obiceiurile bune si sa te simti aiurea. Zic io ![]()
Fetele, cum stati cu cantarul ??? ??? Helooo !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
crystina spune:
La Multi Ani fetelor! 
Fetelor, sunt in al noulea cer. S-a incheiat prima mea saptamina cu WW si sunt super multumita. E adevarat ca am facut foarte foarte multe exercitii, alerg si ma incadrez in puncte dar rezultatul a fost total neasteptat: aproape 3 kilograme (exact 2.925 kg). Sunt constienta ca nu se poate slabi in stilul asta mereu dar e un inceput promitator.
Astazi voi minca:
Dimineata:
-cereale cu capsuni
Prinz:
-o cana de supa de legume,
-spaghete cu sos de rosii WW cu salata de rosii, castraveti si masline,
-salata de fructe
Seara:
- iaurt de fructe si doi biscuiti WW
Lia, bine ai venit si spor la slabit!
Daca ai mai nevoie de ceva in afara de ce mamgiuliei ti-a dat pina acum te pot ajuta cu placere.
Restul ce-ati mai facut? Cum va merge?
Pupici!
Cristina si
Lilly Elisa
http://community.webshots.com/user/crystinna
aluna spune:
BRAVO crYstina!!
Sportul ajuta foarte mult,eu fac 15 minute de stepper,pe zii astept sa se faca mai frumos sa merg la piscina!!
Tu maninci de toate punctele?Ca meniul tau mi se pare cam slabut,nu am calculat punctele,doar asa la prima vedere!!
Eu sint pe macinici deci nu mai contabilizez azi!
In rest 2kg in doua saptamini si ceva...dar recunosc ca am depasit punctajul de citeva ori deci nu ma mira!!In weekend este greu ca sintem toti acasa,gatesc le fac prajituri si intelege-ti,sint slabaaaaa!!
Promit sa ma fac fata serioasa saptamina viitore ca mai am numa' 7kg de pierdut ca pierdui deja 7!!!
Cu drag,
Aluna
Anamaria-Livia spune:
Nu ma mai joc!!! Si eu sunt la WW, da calc mai mult pa alaturi, ca doar au venit macinicii. Si când va mai vad si pe voi din strainataturi ca va delectati cu bunatati WW, imi vine sa ma las. Pai la noi de ce nu sunt?!?!!? Aici nu sunt grase?!?!? Ce, noi nu vrem sa slabim?! Ia sa vina si la noi ca n-or da faliment! Stiu eu ca se gasesc clienti!
Vreau si io produse WW, ca le vad pe site-ul lor si-mi plânge sufletul dupa ele...