Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Crystina, multumesc, sigur ca la intalniri e mai motivant, dar in lipsa...poate merge si online. Ma mai gandesc cand vin din vacanta.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Carmi, cum adica socotesti paste la 4 p si mananci cate vrei? cu ce le mananci? Asa goale? Si cartofii la fel? Eu am renuntat la cartofi...as reincepe, cu din aia copti la cuptor cu un pic de sare si branza slaba. Dar nu pricep cum socotesti doar 2 p pentru ei...pe bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna le fete

anablue,crystina felicitari pt kg pierdute
Kid ideea este sa nu pui nimic pe paste ,dar daca papi 100 g de paste fierte 2p +1(lc)unt 1p +2(lc)parmesan 1.5p=4.5p, asa pap eu cind vreau paste si mai adaug o felie de jambon degresat 1p ,deci in toatl 5.5 la o masa

poze

Mergi la inceput

Kid, numai pastele 4 p, restul, ce adaugi, socotesti separat.
Uite aici, am scanat pentru tine.
ŽBis Sie satt sindŽ inseamna pana va saturati. Nudeln inseamna paste.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Nici o WW-itza pe aici?

Carmi

Mergi la inceput

Buna fetelor unde ati disparut ?
Eu vin cu vesti bune , am inceput de luni regimul si deja am slabit 1.200kg

poze

Mergi la inceput

Nanadana, bravo tie si tot inainte !

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

mai si eu am slabit 900g de saptamana trecuta. si am tinut doar 3 zile ca acum am musafiri si mananc "fara numar"

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!

V-am citit din cauza ca si eu am tzinut pt.scurt timp regimul si am slabit si taaare mi-ati facut pofta din nou. deci de maine vreau si eu sa il reincep dar....e nasol cu calculul de puncte. Sper sa ma reobisnuiesc.

Va pup si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

michelle si eu am papat joi mult,ca am fost invitati la nasi lui Antoine si in plus am papat "sarmalute in foi de vita +smantana+mamaliga" ,dar a doua zi am papat numai legume

Dordia bine ai venit

poze

Mergi la inceput