Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neata la fete !
Dordia, bine ai venit la noi !
Eu am slabit 800 g saptamana trecuta, a fost cald aici si am mancat multe fructe, am baut apa multa (ceea ce eu nu prea reusesc zilnic).
Haideti la treaba, incepe o noua saptamana.
Pup fetele,

Carmi

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna la fete

Carmi bravo pt cele 800g ,asa si la mine fiecare 100g pierduta imi aduce zambeta pe buze

Azi o sa pap ,la pranz salata si seara un ghivici de legume ,ca ieri am cam sarit calul cu inghetata si branza

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor stie cineva cate puncte are mamaliga???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Dordia100g de mamaliga (sau 3 linguri mari)-2p

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor , nu-s cuminte deloc deloc. Am mancat in fiecare zi mancare indiana sau chinezeasca - de la bufet !!!. Fara numar - din nou . offf

Michelle

Mergi la inceput

Lasa, Michelle, se mai intampla, da nu renunta, sa vezi cand te apuci din nou de treaba cum se duc sutele de grame... Si eu am avut in astea aproape 7 luni faze de genul asta, cred ca oricine le are, important e sa mergem mai departe.
Eu azi mi-am facut o supa de zarzavat si am pus si un pic de bucatele de piept de pui in ea, buna rau.
In rest, ma indop cu apa

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Da,da si eu te sustin michella

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Nanadana ms mult!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miginuk spune:

Salutare fetelor!!!!
Subiectul e ...
Ma primiti si pe mine in clubul WW? Please...
Vreau si eu sa slabesc cu voi. Am citit toate cele 17 pagini... interesant! Pare un regim ok, usor de tinut.
Hai sa raportez si eu: am 1.70 hight si 64 kg (de sunci). Vreau sa ajung pe la aprox. 55 kg. hmmm.... m-as multumi si cu 57. Depends.
De azi am inceput. Urmaresc cu atentie meniurile pe care le dati. Am listele... asa ca hai, la treaba cu mine!
Faza e ca in momentul de fata eu am aproape 0 activitate fizica; am facut o operatie la un picior si inca sunt dependenta de niste accesorii full of glamour: carje (bleah!). Deabia deabia ma chinui sa scap de una - of, doare! - dar tot raman cu una. Oricum, ideea e ca deocadata zic ciao! miscarii - bine ca pot ace cateva abdomene / zi.
Ce ma sfatuiti sa fac cu punctele? Sa le mananc pe toate 19 zilnic chiar dc nu fac efort?
OK. Va pupicesc si spor la slabit (voua si mie)
Semnat: Cocostarc intr-un picir

Mergi la inceput

Bine ai venit, Miginuk !
Da, punctelele le papi toate, chiar daca nu faci miscare. Daca ti se par prea multe, mananca 17 de ex., si in weekend iti poti permite o mica ´destrabalare´. Mai putin de 17 p.pe zi nu ai voie sa reduci.
Sanatate multa !

Carmi

Mergi la inceput