Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mda, si eu ar trebui sa ma las de cola/pepsi light, cand am in casa beau zilnic (un pahar, nu mai mult), dar nu cumparam tot timpul. Mai greu mi-a fost sa-mi conving sotul sa treaca si el pe light, ca se intampla sa mai poftesc si la varianta interzisa...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

oricum in ceea ce priveste bauturile acidulate nu kg in plus ar trebui sa fie principala noastra grija ci riscurile ingestiei atator chimicale. Majoritatea bolilor "moderne" - colesterol marit, cancer, probleme cardiace sunt influentate de ceea ce mancam. bauturile gen cola ,fanta etc, bauturile alcoolice - berea, vodca etc ( in afara de vin - toate sunt nocive ) , grasimile hidrogenate - ( tot ce are consistenta tare si e de origine vegetala e hidrogenat - de ex margarina, toate snacks-urile din comert contin ulei hidrogenat care e cancerigen . ) Din cauza uleiului hidrogenat e nesanatos sa mancam mancare din fast food ,chipsuri , prajituri la punga care tin forever etc etc etc

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Imi puteti trimite si mie materialele in franceza va rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

jersey daca dai un search pe Google o sa gasesti o gramada de materiale.

Michelle

Mergi la inceput

Neata la fete. Ce mai mancati azi?
Michelle, somn usor

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

Ma alatur si eu voua ,am de pierdut o gramada de kile ,cunosc regimul WW am tinut si sa vazut un "rezultat"
-deci eu trebuie sa pierd cel putin 10kg ,am inceput de ieri
-azi de dimineata am papat :25g cereale+150glapte+cafea
-la pranz:pulpa de pui fiert+fasole verde

Carmipupi (sintem mamici la sep-oct2005)

va pup si revin

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza fetele.
Azi am papat un ou fiert tare, rosie si o cafea cu zaharina. Acu' beau o cola light o sa reduc treptat doza, promit.
La pranz, la servicium niste fructe (cirese si caise) si cand ajung acasa dupa amiaza- pe la 5, varza calita. Seara o sa mananc un iaurt light.
Bine ai venit nanadana! Si eu imi doresc sa scap tot de 10 kg, hai sa ne incurajam!

Mergi la inceput

Nanadana, bine ai venit !
Eu am mancat 60 g piept de pui cu 2 ardei si 2 felii paine prajita si acum o jumatate de ora 2 nectarine. La pranz (la mine e decalat, in functie de cand vine sotzu´acasa) o sa mananc paste. Apropo, aici e un sistem mai nou, de anul trecut, flex points , potrivit caruia, cartofi si paste ´pana cand te saturi´sunt 4 p. A nu se confunda cu ´pana iti vine sa vomiti´. Eu asa am calculat mereu, cum spune la carticica.
Michelle, la voi e tot asa?
Pup fetele,

Carmi

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ticalosul de sotz mi-a umplut casa de chipsuri, ca deh, azi joaca Italia lui si tre´sa rontaie. Pana acum le-am ignorat, ramane de vazut diseara...sper sa fiu brava si sa nu ma ademeneasca (ca are un talenttttt !!!)

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Bravo fetelor care se tin de WW !!!!
Dar, am si eu o chestie de precizat. Mie mi se pare, din ce am citit eu aici ca mancati, ca nu consumati TOATE punctele zilnice.
Nu e ok sa puneti deoparte mai mult de 4 pcte zilnic, pentru ca atunci se incetineste metabolismul si apare efectul yo-yo cand mancati cat de cat normal (e sezonul nuntilor...).
Stiu ca e greu sa calculati si sa faceti tot timpul pregatiri, eu chiar ma chinuiam la inceput (cand m-am pus pe treaba) sa mananc cat trebuie.
Dar numai asa apar cele mai bune rezultate... in sensul ca nu veti mai pune dupa aceea la loc !!!
Pupici si spor la WW !

Ana

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput