Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aluna spune:

Da-i bataie ca nu te ingrasi...mamagiuliei,si sa nu ai impresia ca ai multe puncte ca daca ai vrea sa maninci o mincarica gatita gata ai consumat 7-8 puncte daca ai vrea sa maninci un crenvusti gata 6 puncte(daca nu ma insel) deci ai grija cum calculezi ca eu aici nu sint tare de-aia depasesc punctajul zilnic!!

Curaj,
Aluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aluna, te rog frumos pentru tot boboru' pune si traducerea ca spre rusinea mea nu pricep boaba in franceza.
Senchiu

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Aluna, te rog frumos pentru tot boboru' pune si traducerea ca spre rusinea mea nu pricep boaba in franceza.
Senchiu

Oana_B

da, da, te rugam

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

traducere aproximativa:

Pt calculul punctelor la care ai dreptul in fiecare saptamana, e f simplu:
1.daca esti : femeie 7pt / barbat 15pt
2.daca ai varsta intre : 18-20 de ani 5pt / 21-35 4pt / 36-50 3pt 51-65 2pt/ este 65 1pt
3.cat cantariti ? cate zeci de Kg ? .Ex : 80kg 8pt, 115 Kg 11pt
4.aveti mai putin de 1.60 1pt / mai mult 2 pt
5.despre munca
a.munciti exclusiv asezat : 0pt
b.majoritatea asezat dar va mai ridicati : 2pt
c.in picioare : 4pt
d.depuneti activitate fizica : 6 pt
6.scop :
a.vreti sa slabiti: 0pt
b.sa va mentineti : 4pt

adunati punctele de la fiecare intrebare si aveti nr de punte pt o zi.

Monica si Eduard

Mergi la inceput

Uite ca v-a ajutat Mobriq,merci de colaborare, eu nu am fost prin zona acum am ajuns...
Va stau la dispozitie cind si cum ma lasa piciulina mea!!
Spor la slabit,
Aluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor sa va spun descoperirea mea. Fiecare face ce vrea cu informatia asta creati-va propriul regim si dieta. la mine a mers acum 5 ani cind am dat jos 20 lbs, dar trebuie vointa (ceea ce acum imi lipseste).Deci aflati grutatea in kg (fetele din AMerica impartiti greutatea in lbs la 2.2). Greutatea in kg o inmultiti cu 24 si asta e rata metabolica (numarul de calorii pe care poti sa le maninci pe zi ca sa mentii greutatea constanta). Vreti sa slabiti? Mincati mai putine calorii decit acest numar. Vreti sa va ingrasati? Mincati mai multe. Simplu. Acum puneti-va frumos pe scris regimuri pt. voi insiva. Aveti voie orice, inclusiv ciocolata numai suma caloriilor pe zi sa fie < numarul metabolic.... Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_danielle spune:

Buna fetelor,

Aluna multumesc pt link-uri. Problema este ca cel romanesc nu se deschide (sunt niste restrictionari de site-uri aici). Rugamintea mea ar fi un rezumat cu nr de puncte al alimentelor.Eu am ceva pe acasa dar nu stiu daca este acelasi.

Multumiri si spor la slabit!

Mergi la inceput

Lady_danielle,regret ca nu poti deschide linkul romanesc,incearca sa il introduci manual,am incercat eu si merge,altfel ar fii tare mult de scris!!!
Spune daca ai reusit sa vedem ce putem face!!

Este un singur lucru cu care nu sint de acord cu ce scrie in varianta Ro
in ce priveste calcularea punctelor(e mai exact cel francez) iar despre bonus de 30 puncte pe saptamina nici vorba,bonus aveti doar din economia facuta pe saptamina si sport atit!!!

Aluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_danielle spune:

Merci de raspuns Aluna,

Este regimul pe puncte care il am si eu. Am sa-l deschid pe cel in franceza daca spui ca-i mai bun.Astept sugestii de meniuri si spor la slabit impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

PT. fetele care mi-au scris pm, au fost 3 ... Care nu ati primit e-mail de la mine, cu scuzele de rigoare, mai dati-mi o data adresa !!!

Eu am inceput azi, dupa luni de zile in care am mancat ... aproape nimic. Cred ca este un drum mai lung catre slabit, dar macar reusesc sa ma simt bine !!!

Cine mai tine regimul ???

Alunaaa - ma bucut ca ne intalnim si aici !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput