Regimul Weight waitcher
Fetelor eu am inceput acest regim de o saptamina si ceva si mergeeee,pierdut deja 1,5kg fara prea mare efort!!
Mai este cineva care a tinut sau tine acest regim?
Sau are cineva curajul sa incerce? Am nevoie de suportul vostru!!!
aluna
Raspunsuri
aluna spune:
Uite iti dau doua adrese de site, unul in romaneste si unul in franceza!!
Mergi si vezi ce si cum, iar eu sint pe-aici pentru eventualele lamuriri bine?
www.idieta.ro/dieta/347_weight_watchershtlm
www.forums.supertoinette.com/recettes.php?t=45393
pe curind,
Aluna
Babee spune:
Aluna eu am slabit cu WW.
In 2 luni am reusit 8 kg, printr-o dereglare am pus 4 la loc, dar acum ma mentin la 60.Deja e modul meu de viata, nu ma deranjeaza si-mi place ca pot manca orice dar cu cap!
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2 
Sfarleaza 
Bubu Plimbaret 
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
aluna spune:
Pai e superrrr,si mi se pare rezonabil ca regim,maninci tot ce vrei cu limite bineinteles!!!
Mai greu e cu calcularea puntelor,iti prinzi urechile dar asta este...o sa ne obisnuim si cu asta!!
Eu personal am voie sa maninc 19 puncte dar nu stiu cum fac ca depasesc regulat...2-4 puncte ca sa nu mai vorbesc de weekend,cind tentatiile sint mai mari...de-aia am nevoie de suport,dar chiar si depasind punctele si tot am slabit un pic, nu-i super?
Aluna
aluna spune:
BABEE poate ne poti aduce ceva noutati cu privire la acest regim, tu ai platit, ai fost la intruniri sau ai facut singura regimul?
Eu am inceput lupta cu Kg in noiembrie 2004, atunci am facut alt regim fara feculenti,am pierdut 6 kg intr-o luna si ceva,(am plecat de la 72 si vreau sa ajung la 58-60kg)Apoi au venit Sarbatorile,am mincat si am luat un Kg am reinceput acel regim dar fara prea mari rezultate,de aceea m-am gindit sa schimb, si am inceput WW!!Sper sa ajung sa ma tin de el!!
Cum a decurs slabitul la tine, ai pierdut regulat in decursul saptaminilor sau ai si stagnat uneori?(de-asta mi-e teama sa nu stagnez si sa renunt!!)
Acum tu continui sa-ti calculezi punctele zilnice?(le-ai memorat?)
Aluna
szivarvany spune:
Fetele, am sa incerc si eu WW, dar mai incolo.
Cine imi calculeaza si mie punctele, ca nu vreu s-o dau in bara ??? 
Am 174 cm, 68 kg, nu prea fac miscare ... decat plimbari cu fi`mea.
Mi se pare un super regim, mai ales pentru cine vrea sa slabeasca lent si sigur. Sa ajung la kile rezonabile si vin si eu in the club ![]()
Aaaa, Fibrobarul inseamna 3 puncte ???
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
aluna spune:
Uite aici cum se calculeaza Mamagiuliei!!daca nu pricepi sint aici bine?
Pour le calcul de points auquel on a droit chaque semaine, c'est tres simple :
1/
vous etes une femme : 7 pts
un homme 15 pts
2/ vous avez entre 18-20 ans 5 pts
21-35 ans 4 pts
36-50 ans 3 pts
51-65 ans 2 pts
plus de 65 ans 1 pts
3/
combien pesez vous actuellement ?
compter le nombre des dizaines
(exemple pour 80 kilos c'est 8, pour 115 kilos c'est 11)
4/
vous mesurez moins de 1m60 1 pt
plus de 1m60 2 pts
5/
-vous faites un travail exclusivement assis 0 pt
-vous etes le plus souvent assis mais parfois debout ou avec quelques deplacements 2 pts
-vous pratiquez une activite essentiellement debout 4 pts
- vous faites un travail physique 6 pts
6/
-vous voulez perdre du poids 0 pts
- commencer la stabilisation de votre poids 4 pts
Pour chaque question, compter le point qui vous correspond et additionnez les pour avoir le nombre de points pour votre journée.
Cu drag,
Aluna
Babee spune:
Aluna nu am platit eu, o amica de-a mea.Si din pacate nu am avut decat prima parte a regimului, dar eu am fost multumita.La inceput se duc usor cateva kilograme(apa), apoi stagnezi, iarasi pierzi..ambitie sa ai.Eu tot de sarbatori am adaugat cateva kilograme, dar apoi mi-am revenit.
Acum mananc echilibrat(chiar am memorat punctele la mancare) si imi e bine.Si la mine ar fi cu mult mai bine daca as mai slabi, dar daca se va putea, o voi face.Am o alta amica, italianca, care a slabit 20 de kg intr-un an cu WW.
In mod normal chiar daca ar fi trebuit sa am 18 puncte papa, eu am avut si mai putine.In mod normal eu nu am decat 2 mese pe zi, intre multe fructe.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2 
Sfarleaza 
Bubu Plimbaret 
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
szivarvany spune:
So, am aproape 27 de ani si ar trebui sa pap 19 puncte, e ok ??? Sigur nu ma ingras ???
Ca de 19 puncteee, se mananca foarte bine !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii