Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Michelle, scormonesc prin memorie si zic asa:
- nu bea apa dupa masa, ci numai inainte de fiecare masa;
- mananca la micul dejun cam 30% din punctele alocate pe zi;
- nu e adevarat ca nu trebuie sa mananci dupa ora 18, daca mai ai puncte ramase le poti manca si la 22.
Ma mai concentrez si mai scriu...da vad ca la voi e diferit rau, pai daca tu zici ca ai 67 de kile si tre´sa mananci 20 p. , uite ca aici, in ´Teutonia´, eu la peste 80 de kile tot 20 p tre sa mananc. Daca vrei, o sa scriu cum se calculeaza aici punctele.
Kidutz

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nu am 67 de kg am 60 dar se pare ca indiferent ca ai 67 sau 60 tot 20 trebuie sa mananci cica .
PS. Mi se pare normal sa mananc 20 de p la 60 de kg in conditiile in care fructele sunt toate cam 1 pct , banana 2, laptele fara grasime 2 etc. Daca punctele ar fi calculate ca zero ar fi raiul pe pamant la 20 de puncte dar asa imi mananc jumatate din puncte cu fructele . de exemplu intr-o zi am mancat 1 kg de pepene rosu si a trebuit sa il calculez ca 6 puncte. Nu mi-a fost tot una

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Buna fetele,
As vrea si eu sa ma alatur voua dar nu stiu mai nimic despre WW.
Va rog, dati-mi o mana de ajutor!
Pls!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Giulia, bine ai venit la noi !
Da-mi un pm cu adresa ta de email si iti trimit (maine, ca acum ma duc la nani) cele 12 caiete despre WW in franceza.
Michelle, pai la ce spui tu aici nu mi se pare deloc mai permisiv la voi, asa cum zicea cineva mai sus...banana 2p? lapte degresat 2p? Banuiesc ca te referi la 100 de ml in cazul laptelui, nu? Aici 250 ml lapte degresat = 1,5p. Pepene, indiferent de cantitate= 0 p (n-am mai ´scormonit´in memorie, chiar m-am uitat acum pe lista).
Ma duc la nani, mai vorbim maine.

Carmi-15,5

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nu. lapte degresat 1 pahar 2 p. 240 ml adica.cam toate se calculeaza la pahar aici . 1 cup de pepene rosu - 1 pc

Michelle

Mergi la inceput

Buna dimineata la WW-itze !
Propunea cineva sa scriem ce mancam si punctele aferente.
La mine micul dejun e cam asa (am vreo 3 variante, nu mai mult:
- 250 ml lapte batut 1% grasime = 1,5 p
- 40 g corn flakes = 2p.

sau

- 2 felii de paine prajita (mici, de 10g) = 1p.
- 30 g dulceata dietetica de prune = 1 p.
- o banana = 1 p.

sau

- un iaurt Activia cu müsli = 2,24 p.
- o banana sau alta fructa = 1 P.
La intalniri toata lumea vorbea despre dulciuri, parca ne adunasem acolo sa ne ingrasam, nu sa slabim, se schimbau retete dietetice de torturi si alte cele. Instructoarea ne spunea sa mancam urmatoarele chestii cand simtim nevoia de ceva dulce:
- Corny (de preferat fara adaos de zahar), un baton, 25 g = 1,7 p (eu consum zilnic)
- Gummibärchen (ursuletii de jeleu de la Haribo) 5 buc., 0,5 g
- jeleu de fructe (aici se gaseste la pahar)
- pudding (praf)de vanilie, facuta cu suc de mere, in loc de lapte (e buna, desi nu credeam)- cele de la dr. Oetker, de ex.
- daca va loveste foamea cea cumplita, mancati stiksuri, 10 buc.-0,5 p.
Mamagiuliei, ai email.
Hai, ca v-am innebunit, iau o pauza sa scot copilul afara.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

quote:
Originally posted by mamidebaiat

Annablue - am incercat sa iti trimit un PM dar cica nu accepti mesaje private.

Nu stiu sa fie asa problema. Chiar ieri mi-au trimis cateva fete PM. Vezi ca poate nu ai tu activata optiunea.

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Despre WW va pot spune eu mai multe, ca tin deja de ceva timp si am toate datele despre asta.
Chestia cu WW este ca sunt doua "variante" de regim, una mai permisiva (cea din SUA) si alta mai "selectiva" (tinuta in Germania si in Europa in general).
Eu tin varianta Europeana, mi se pare mai OK.
Punctele se calculeaza intr-un anumit fel, nu se tine cont numai de kg avute, ci si de sex, varsta, activitatea pe care o ai zilnic.
E mai greu la inceput pana te obisnuiesti cu calculul pctelor, apoi iti vine mai usor.
Despre fructe si legume, exista un punctaj, dar el se refera mai mult la cele de tipul banaa, struguri, etc.
Este recomandat sa mananci in limita punctelor, zilnic, cca 500 g fructe si legume iar tot ce depaseste se calculeaza 1 pct la restul.
Mai exista si anumite alimente din care e permis sa mananci 3 in fiecare zi si care nu se puncteaza (3 diferite, nu 3 din acelasi aliment). Acestea ar fi: zahar 1 lingurita, cacao 1 lingurita, miere 1 lingurita, ketchup 1 lingurita, etc.
Pentru mai multe informatii exista mai multe forumuri unde aveti toate materialele si grupul de suport necesar, cautati cu motorul de cautare.
Pentru alte informatii, intrebati-ma si voi raspunde pentru ca sunt liste cu alimente dar noi avem multe care nu se pot calcula (pe calculatorul WW) si nici nu exista in listele WW.
De exemplu, 1 covrig are 2 p.
Pentru cele care fac sport, acesta are si el un punctaj si se pot consuma max. 12 pcte/saptamana din el. Iar dulciuri se pot manca in limita punctelor, dar nu mai mult de 14/saptamana.
Trebuie cosumate TOATE punctele zilnice (altfel organismul incetineste metabolismul si "pune deoparte" rezerve) pe care le adauga apoi, cand mananci cat de cat normal le pune la loc.
Se pot pune deoparte pana la 4 puncte/zilnic pentru a se consuma in weekend, dar pana la sfarsitul saptamanii trebuie folosite.

Succes si incercati sa nu priviti WW ca fiind o dieta, ci un stil de viata santos.

Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor si eu am reluat regimul, deja am jumate de kg in minus .
Acum dupa atatea luni, de "exercitiu" cam stiu ce sa mananc ca sa ma incadrez in puncte si nici nu mai sunt asa de severa cu mine si iata ca am reusit sa mai scap de juma de kg....
La cat mai putine kg!

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Annablue, ce bine ca ai intrat!
Sunt pretioase informatiile tale, chiar ma gandeam cat are un covrig, eu mai rontai la birou in loc de pranz (dar rontzai cam 2-3 ca sunt calzi si buni).
O sa imi fie greu sa ma obisnuiesc cu calculul punctelor. Voi, adica Anna si Carmi, cum ati facut? Ati dat print la liste si ati verificat totul? Ati facut meniul pe zi dinainte ca sa va incadrati in puncte? Nu imi dau seama cum sa fac!

In alta ordine de idei va spun ca am fost la o consultatie la un medic nutritionist care a pus un diagnostic sec si nashpa: obezitate ginoida, sau asa ceva. Nu ma consider obeza, prietenii imi zic ca sunt plinutza, maaaaxim, imi vine sa il impusc pe medic. In fine, am 73 de kg la 1m70, stiu ca e cu 10 kg mai mult decat aveam acum 3-4 ani (si nici atunci nu eram vreo silfida). Meniul zilnic pe care mi l-a dat medicul e unul clasic, de slabit, absolut ingrozitor. Eu nu pot sa tin asa ceva, dimineata o felie de paine prajita si 100 de g branza de vaci, la 10 un mar, la 12 o salata, seara un gratar de 150 de g de carne. Nu pot sa tin, nu de foame, ci pentru ca e lipsit de initiativa, am pofta de ceva la serviciu, pot sa gust...WW pare ca ma lasa sa fac acest lucru (cu riscul de a economisi punctele a doua zi).

Multumesc ca m-ati ascultat aberand. Si acum, la treaba si la numaratul punctelor. Si eu pot sa trimit documentatia WW in franceza primita de la Carmi. Spuneti-mi mail-ul si le trimit.

Mergi la inceput