Regimul Weight waitcher

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat: fetele care nu slabiti, sa stiti ca si organismul are nevoie de acomodare, nemtii spun ca minim 4 saptamani, deci nu va impacientati. Dupa care se poate aplica WendyPlan. Si masurati-va talia, peste solduri sau ingramaditi-va in vreun pantalon si mai incercati in cateva saptamani. Eu asa am facut si s-a vazut. Azi imi iau si eu cantar, ca al meu ma termina psihic.
Cu fructele si legumele ... cica 5 fructe ar fi de ajuns, cu legumele nu stiu.
Daca imi mai amintesc ceva sa siti ca revin.

So, cine tine una bucata dieta sanatoasa si sigura ??? La apel !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebitza spune:

Fetelor, slabutelor, da' luminati-ma si pe mine ca-s habernista rau:

ce inseamna WendyPlan?!

Merci anticipat!

ne vedeti aici:
http://photos.yahoo.com/angi_sava77

Mergi la inceput

Ooo, cum am putut sa uit:

DARIA, bine ai revenit in corul WW !!!!!!!

Ti-am simtit lipsa, sa stii!

la toate!

ne vedeti aici:

Mergi la inceput

Deci, WendyPlan, DAR se plica nu mai repede de 4 saptamani si nu mai repede de 2 saptamani de stagnare. Adica cine a inceput dieta acu` 2 saptamani NU aplica planul, astepta macar 4 saptamani si daca nici atunci nu a slabit, aplica acest plan. Asa se calculeaza:
Wendy Plan:
Aduni punctele tale pentru o saptamana,de ex. 20 P pe zi ar fi 7x20 = 140 P .Apoi se mananca dupa urmatorul plan:

1. Zi: 20p – 3p=17p
2. Zi: Normal(20p)
3. Zi: 20p – 3p=17p
4. Zi: 20p + 11p=31p
5. Zi: 20p – 4p=16p
6. Zi: Normal(20p)
7. Zi: 20p – 1p=19p

Uitati care este pt. 19 puncte :
1.Zi-16p
2.Zi-19p
3.Zi-16p
4.Zi-30p
5.Zi-15p
6.Zi-19p
7.Zi-18p

Noah asta este planu` Wendy.

CE papati voi azi ??? ??? ???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliabr spune:

Daria, multumiri pentru lamurire. Nici eu nu stiam ce inseamna WendyPlan.

Greu reusesc sa-mi fac timp sa intru pe DC. Serviciul asta ma omoara. Nu mai am timp nici sa respir.

Azi mi-am propus sa pap:
Dimineata - o felie de paine prajita cu pate - 3.5 p
- un ou fiert - 2 p
- o ceasca de cafea, cu lapte - 1 p
pana ajung acasa mai mananc 2 mere

La pranz ...la mine pranzul este pe la ora 17.00
- piept de pui la gratar cu legume 6 sau 7 puncte

Seara.....ca vine sotul meu acasa si se chinuie si el sa slabeasca
- salata verde cu ton in ulei si porumb - asta face 3 p dar n-o sa mananc eu toata salata deci 1.5 p

Va pup si spor la slabit.

Mergi la inceput

Daria, merci de lamurire! Sper sa nu fiu nevoita prea curand sa-l pun in aplicare.

Azi am papat asa: 1 capucino 1pct, o felie graham cu 40 gr sunculita de porc 3 pct, o "clipa dulce - budinca" 3 pct(dupa formula), un mar 0 pct , o sa mai mananc pana plec acasa o banana 2 pct. Acasa mi-am pregatit de aseara cartofi cu maioneza light 4 pct si poate un ou fiert langa, 2 pct. Ies in total 15 pct. Sper sa fiu fata cuminte si sa nu mai pap altceva, sa economisesc pt weekend, cand vin in vizita parintii mei.

Voi, ce mai papati?

Bye!

ne vedeti aici:

Mergi la inceput

Clipa dulceeee numa` 3 puncteeee ????????? Esri sigura-siguraaaa ????
Uaaaa ... si io si io !!!
Noah io nu va zic ca duminica sunt Pastile - partea I ... asa ca am comandat un tort micutz, pe care sa-l pape lumea sa nu mai fie pe luni ca altfel nu rezist. Mi-am propus sa renunt la mic dejun si cina, iar la amiaza voi papa piept de pui la gratar cu 2 cartofi. Nici nu vreau sa vad mielu` de cand cu dieta daneza , asa ca am sa pap tortuletz .
Si azi pap spaghete cu ciupercute si sos de rosii si maslineee, iar seara iaurt. Dimineata am papat 1 felie paine graham cu 1 lingurita gem.

Ce ma bucur ca mi-au venit mintile la cap , ca sa nu mai vorbim ca afara e caaald, asa ca plecam in plimbari, dimineata am facut o plimbarica mica cu marsupiul

Mergi la inceput

Foarte sigura! Chiar 2.9 puncte!

iata si calculul: 166 cal/60+1.6 g lipide/9 = 2.94 pct/pachetel, adica o portie.

Asa ca, traiasca WW!

Atentie insa sa nu depasim 14 pct de dulciuri pe saptamana, parca asa era regula, nu?

ne vedeti aici:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_danielle spune:

Buna fetelor,

Crystina, asa este hainele imi sunt chiar f largi inclusiv blugi stretch, cureaua inca 2 gauri, dar greutatea ramane aceeasi. Ce am mai observat, corpul s-a tonifiat, bratele aveau mai sus de cot niste depuneri inestetice si pot sa spun ca sunt mai subtiri si arata frumos.

Am mai pierdut cam 2-3 cm din circumferinta pulpelor, la talie cam 5 si 3 la solduri, dar si la sani.

Cat de cat sunt multumita, atat ca ma enerveaza ca nu se misca nemernicul de cantar.

Va doresc tuturor sa fiti cat mai frumoase si mai slabe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aluna spune:

HELP URGENT fetelor stie cineva vreo reteta de supa(crema) de telina(de-aia la bila)ca eu sint cu supele la prinz ca altfel nu maninc legume prea multe!!!
Deci eu am slabit cu WW pina acum 3kg dar o lalai rau!!!
Succes,
Aluna

Mergi la inceput