Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Cornelia - pai eu zic sa-ti revii la sentimente mai bune, mai ales avind asa o fetita dulce si desteapta! Repejor!!! Cred ca Mariuta e fr. inteligenta si fr. dezvoltata ptr virsta asta, de fiecare data cind mi se pare si mie ca am un copil destept, mai vine o relatare de-a ta si ma lasa... Serios, Luca incearca si el mici poante cu noi, dar sint mici, gen ma ascund sau o iau la sanatoasa cind ma cheama mami, nicidecum sa minta constient, cred ca nici nu stie ca poate asa ceva... Aia cu "picioiu" poti sa o pui la Poznasi... Eu am fost super-incintata ca i-am dat si a dus cuminte martisoare ptr mama, soacra-mea si o verisoara, le-a dus in buzunar si le-a scos imediat ce le-a vazut si le-a dat, dar n-am incercat varianta "asta e ptr x, si asta ptr y" (drept e ca nici n-a fost cazul) ptr ca nu stiu atunci ce succes aveam. Sau poate trebuie sa incerc, poate-mi face vreo surpriza de vin aici sa-mi fac mea culpa c-am subapreciat odorul.

Claudya - cred ca-i frustrant sa n-ai macar martisoare si floricele de 1 martie, mai ales la o primavara so iarna ca acum. Zicea una din fetele din State ca se intereseaza cum poate face martisoare, sau sa importe din tara, sa le vinda pe acolo, dar probabil ca pina la urma s-a lasat pagubasa. Despre babe vezi ca e un subiect interesant la Discutii generala apropo de Baba Dochia si babe, ce inseamna; oricum sint mai multe variante, iti alege ce-ti convine eu cel putin asa fac: ptr mine vremea din ziua babei inseamna cum imi va merge anul urmator. Nu ca se potriveste mereu... dar asta e varianta mea!

Pojo - eu nu am avut prea multe intersectii cu cultura de tip germanic in Austria, ca eram noi si gasca noastra, dar ce m-a uimit e ca femeile erau frumoase, nu cum ma asteptam eu din ce auzisem despre nemtoaice, adica am vazut cite unele de am ramas interzisa (in timp ce la Praga, dar mai ales la Budapesta m-au uimit cit erau de nasoale), si mi-a placut seara cind ieseam la plimbare, sau in Salzburg in ziua anului nou, cum se plimbau cucoanele gatite, in haine lungi de blana (desi la Salzburg era chiar cald, 7-8 grade), cu palarii, aranjate, dichisite, cu cite un domn asemenea, mustacios, inalt si bine-facut, zimbitori, efectiv erau tonici doar prin prezenta.

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

quote:
Originally posted by Cornelia
Copiii vostri mint sau inventeaza? oare nu e prea devreme?

Ce mi-ar place sa ajunga si Tibi sa inventeze, dar noi cu vorbitul mai usurel.... Pupici pt. Maria cea isteata foc.

Eu stiam ca nu tu iti alegi babele si se pun din oficiu in functie de ziua de nastere a fiecaruia.

Claudya, o prietena de-a mea din Canada isi planteaza ghiocei in ghiveci; incepe de pe la Craciun, le asigura umiditate si caldura... stiu ca se chinuie mult dar e asa de fericita cand are ghiocei in casa de 1 martie.

Romana, sanatate multa lui ALin. Ce bine ca a venit tatal tau sa te ajute!

Adyna, aha deci esti din Fagaras (acum am vazut). Pai daca veniti acasa in vacanta poate ne si vedem.

Gaby, doar nu-i bolnavior Stefan de a dormit atata, nu?

Bychi si Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Mai fetelor,
Citeam io in graba ce ati scris ca furnicutele acilea si nu intelegeam ce tot ii dati cu primavara in sus si in jos. Apoi am priceput: de vina era martisorul si 1 martie. Mie de atat frig mi se pare primavara atat de departe...
Ce sa zic, ma bucur ca ati amanat iuntalneala pe saptamana viitoare... abia astpet sa ne vedem.

Kehleyr, vad ca a fost tare frumos la schi. Si mie imi place mult sa schiez si sper sa apucam macar o data anul asta sa mergem in Poiana. Sa stapaniti fericiti masina!!!

Carmnenutza, "La multi ani" pentru Razvan. Transmite-i pupici de la familia "Pacoiu" cum zice Tudor.

Andra, ma termina Tudor cu "Luca". De la sculare la culcare zice "megem.. Luca".

Maine e si ziua mea de nastere si pentru ca avea Petru treaba la Praga, merg si eu cu el. Asa ca o sa avem o mini-vacanta si poate ne mai ocupam si de treburile alea grele . Sper sa nu mi se faca iar un mare somn....

Aseara au venit ai mei la mine si a fost Tudor tare fericit. Doamne, ce ii mai iubeste. Sa vedeti ce frumos zice "mamaita".

Romana, multa sanatate lui Cristi.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

fetelor ...
tudor cred ca a facut o indigestie. de 2 zile face kk din ce in ce mai des, ieri cred ca depasit 'recordul' de 10 pampersi, a facut si azi-noapte... s-a oparit la funduletz si cand il schimb imi spune mereu 'au-au!!!' - cu lacrimi in ochisori... il intreb 'unde te doare, mami?!' si el se rasuceste putin intr-o parte, asa si-mi arata: 'aicea', sau alta data cred ca il durea burtica, si mi-a aratat acolo. mi se rupe sufletul de el! a facut si putina febra, azi-noapte, i-am dat nurofen. acum pare mai binisor, vad ca n-a mai facut decat 1 data de cand s-a trezit, ba mi-a cerut si papa dimineata.
romana- multa sanatate lui alin! poate ii trece si te poti duce cu amandoi la intalnire...
claudya - daca tot ti-a spus andra parerea ei despre bebe... ti-o zic si eu pe-a mea, ca-i pe gratis! eu imi pun de obicei baba pe 2 , ca-s nascuta in ziua de 2. daca e frumos - adica soare, senin, chiar daca e frig! , zic ca asa imi va merge tot anul! daca e urat (plua, ninge, nori) zic ca astea-s doar niste prostii...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor...stefan nu e bolnav...poate doar un pic la cap!
era foarte obosit...asa cred..ca alta explicatie nu am. acum e vesel si vioi..
pupici tuturor, multa sanatate...
cum a ramas cu intalnirea? ca io deja l-am anuntat pe tati ca are program!
cornelia, maria e o dulce...

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Andra, ne intalnim in fata la Bank Post....la 11.30....
acum am treaba asa ca revin mai tarziu

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna fetelor!
Eu sunt foarte suparata azi, am si plans mai devreme de nervi. Sper sa-mi treaca mai repede, ca-mi vajaie capul.
Alex e si el, mititelul , in suferinta cu maselutele si-l supara tare rau, pana la lacrimi aproape.
Poate vin si eu maine cu Alex daca e frumos afara. Numai sa ne zica Romana daca vine sigur sau nu.
Cum se mai simte Alin? De la ce a facut febra asa de mare?
Crisa: drum bun si incearca sa dormi mai putin!
anamaria: sanatate multa lui Tudor!
Mihaela: ce a facut de data asta Flaviu de spui ca trebuie sa indrepti?

Acum va las cu bine si sper sa revin la sentimente mai bune!

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

La multi ani sarbatoritilor pentru maine!

baba mea e pe 8 martie, sper sa fie frumos atunci, de fapt asta e ziua care mi-o aleg eu in fiecare an drept "baba"

Magda, nu mai fi suparata, ce s-a intamplat? Poate reusesti sa vii si tu maine daca ne intalnim.
Mariuta Corneliei ne complexeaza la greu , e o scumpa eu ce sa zic, ma bag sub masala capitolul asta, ma consolez si eu cu gandul ca mai sunt si altii in situati asta si sper si eu sa vina ziua aia cand Razvan o sa zica ceva, orice...cred ca o s-o notez in calendar.

Romana, cum se mai simte Alin?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,

BYCHI,esti fagaraseanca???

baba mea e pe 6...sa vedem cum o fi,ca eu una is inversa rau de vreo luna..
Imi tineti pumnii maine?...ma duc la analize!!

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Crisa, pentru maine si sa petreci frumos de tot la Praga. Vezi ca am inteles ca au niste clatitarii bestiale, asta daca nu esti si tu ca Doinna la regim .

Adyna, iti tinem pumnii, dar despre ce este vorba? Am uitat sa iti spun ca masina mi-am gasit-o pe unul dintre site-urile trimise de tine atunci, asa ca multumesc in mod special .

Bychi, ca veni vorba de analize, eu am fost plecata asa ca nu mai stiu, pana la urma ce ti-au zis atunci doctorii?

Mergi la inceput