Tratamentul Liviei (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Pai daca e o liniuta vaga acolo, s-ar putea sa fie bebe, oricum sa faci testul iar peste vreo 2 zile, poate va iesi mai clara liniuta cea poznasa! Eu iti tin pumnii sa fie Oricum intrerupe tratamentul pana stii sigur, sau cel putin acele chestii care ar fi contraindicate (eu am tot citit pe aici, dar fiindca nu fac tratamentul nu imi amintesc exact la ce spunea Livia ca ar trebui renuntat odata ce intervine sarcina). Hai bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

Enina sa ne tii la curent! Doamne ajuta sa fie BB. Si eu am inceput tratamentul cam odata cu tine pe 13 februarie si vad ca ma simt bine, luna asta am simtit ceva intepaturi pe la ovare in ziua 10 CM , dar CM -ul meu era mai lung 35-40 zile, o fi oare posibil sa fi ovulat in ziua a 10-a? Tu ai tinut tratamentul complet? Eu mi-am facut o schema mai simplificata cu ceaiuri de napraznic , coada soricelului+ cretisoara, si tincturi de coada sor. si mugur de zmeur.Oricum sunt multumita de tratament pana acum. Poate ne ajuta Dumnezeu pe toate sa avem si noi ingerasii nostri.
Te asteptam cu noi vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

fetelor...m-am pripit!!!Insa, pot sa jur ca liniutza aia nemernica era si este acolo (am pastrat testul!!!) si ma gandesc ca totusi testul Barza nu este un test prost. In fine, cert este ca am facut ca Petrica cu lupul si am strigat mai devreme decat trebuia, cu toate ca m-am ferit pana acum sa cad in ''patima testelor de sarcina'' pt ca am tot citit pe forum cum anumite fete se amarasc lunar facand zeci de teste si pandind simptome mai mult sau mai putin inchipuite, doar doar o fi bb-ul pe aproape. Sunt convinsa ca lucrurile nu pot deveni roze brusc si nici peste noapte ( cu toate ca noaptea este momentul in care miununea noasta cea mult asteptata are cele mai multe sanse sa apara)pentru ca sigur ca, asa cum a spus si Livia in nenumarate randuri, avcest tratament trebuie urmat cu rabdare, incredere si perseverenta si abea dupa cele 3 luni in care se presupune ca organismul incepe sa se adapteze la tratament, putem spera sa avem si oarece minuni.Deci, cert e ca si eu ca si voi sunt la limita rabdarii cu nervii si cu speranta in asteptarea lui bb, mai ales ca eu sunt oarecum o potentiala mai in varsta (am 37 de ani anul asta)si il cam tot astept pe bb de vreo 16 ani.Insa, asta este, eu ma rog la Dumnezeu sa mearga cu tratamentul Liviei si sa nu fiu nevoita sa ajung in final la FIV. Mie tratamentul Liviei mi-a scurtat cu cate o zi CM, adica de cand am inceput mi-a venit de 2 ori CM, prima data la 26 de zile iar luna asta la 25. Initial m-am speriat si m-am enervat, mai ales ca am inceput sa resimt dureri de burta tipic menstruale cam cu 10 zile inainte de venirea CM.Noi (eu si sotul) facem tratamentul INTEGRAL si ne straduim sa nu sarim nici macar un amanunt din schema Liviei, insa, recunosc ca s-a mai intamplat sa fie cate o zi in care nu am reusit sa fac tratamentul de pranz sau de seara, dar, am luat ''portia'' de medicamente la urmatoarea tura, adica, dimineata sau dupa ce am omis. Ce nu prea reusesc eu sa iau constant este sucul de morcov cu telinapentru ca imi ia timp sa stau sa curat la radacini si sa le storc, insa, cateodata imi fac portie mai mare si o bag in frigo si beau gradat de acolo. Cam atat despre noile mele aventuri pe taramul TRATAMENTULUI MINUNATEU VA MULTUMESC PENTRU GRIJA SI ATASAMENTUL VOSTRU, SUNTETI MINUNATE SI....CHIAR DACA EU NU AM ACUM O VESTE BUNA PT VOI, ASTEPT CA VOI SA IMI DATI NUMAI VESTI MINUNATE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

Buna fetelor,
am inceput tratamentul Livei de o saptamana si nu nici una din simptomele pe care unele dintre voi le-ati avut. Este normal sau poate ca plantele inca nu si-au facut treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabini spune:

fetelor,
eu azi am facut o luna de cand iau tratamentul Liviei. Nu am remarcat schimbari esentiale,asa cum am citit ca s-a intamplat la unele dintre voi. Doar menstruatia s-a mai prelungit cu o zi si culoarea a fost mult mai deschisa. Luna viitoare voi merge la o monitorizare a ovulatiei. Din analizele de pana acum a reiesit o insuficienta luteala. Sper sa fie bine. Eu contiunui tratamentul, care acum nu mi se mai pare asa greu de urmat.
gabini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Eu sunt in ziua 45 a tratamentului Liviei. La mine s-a micsorat durata CM de la 28 de zile la 25. In ambele luni am avut ovulatie, in ziua a 16. Si la mine pare sa fie vorba tot de o insuficienta lutheala.

Uana, dupa o spt dupa ce am tinut tratamentul nici eu nu am simtit nici o modificare. Prima modificare am simtit-o in perioada 14-16 a ciclului (intepaturi mai intense in perioada ovulatiei) si dupa aceea a fost culoarea mai deschisa a mentruatiei (in prima luna) a doua luna modificandu-se din nou culoarea si consistenta cam ca in perioada in care luam progesteron vaginal.

As ruga fetele care au tinut tratamentul asta cu succes sau fara sa aminteasca ce modificari au aparut si in cazul lor.

Pupici.
Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Fetele va sarut.Am inceput si eu de azi tratamentul Liviei,dar as vrea sa va intreb cite ceva:voi fiecare tinctura o preparati intr-un pahar cu apa adica 4 pahare dimineta + inca 2 cani de ceai?Eu am tinut pulbere de napraznic sub limba insa in momentul in care am vrut sa o inghit mi s-a facut greata.as putea inlocui pulberea cu altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

jubica Bine ai venit!
Incerc eu sa-ti raspund la intrebarile puse:
- intre tincturi trebuie facuta o pauza de min. 5 minute, deci DA le prepari separat.
- pulberea de napraznic eu am inlocuit-o cu 4 capsule de napraznic.
Asteptam si alte pareri.
Fetelor !?!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uoana spune:

fetelor. Eu am inceput tratamentul de 21 zile, mesajul ala e mai vechi, dar chiar si dupa 21 zile nu am simtit nimic deosebit...in momentul de fata nu stiu daca am avut sau nu ovulatie..sa speram ca da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Uoana,
De ce nu incerci sa vezi daca este or ba ovulatie cu ajutorul unor ecografii sau de ce nu, cu metoda temperaturii bazele, care iti poate oferi ceva repere in sensul asta?

Pupici,

Andrusha

Mergi la inceput