Tratamentul Liviei (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Bey, raspundeti-mi, va rog :v-a modificat tratamentul durata ciclului ? Reactii adverse a dat la careva? Plizzzz !

Iuli, si eu am patit faza cu argila, se lipise acolo de parca avea superglu !
Eu am renuntat la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Stie careva daca tratamentul afecteaza stomacul in vreun fel???

Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

In ce sens ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

fetelor aceste plantute se ia zi de zi 31 de zile ale luni sau ....nu prea am inteles stiu doar ca acest tratament dureaza minim3 luni.dar totusi in ce perioada se administreaza.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Din cate stiu eu ceaiul de galbenele este foarte bun pentru boli de stomac , si daca mananci bine nu cred ca or sa fie probleme. Eu am mai incercat sa beau ceaiuri anul trecut dar am renuntat pentru ca aveam o perioada foarte agitata si nu ma puteam tine de ele , mancam cam rar si picau cam prost pe stomacul gol .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

NAPRASNICUL este un adevarat balsam pentru tubul digestiv, taninurile pe care le contine in tulpinile sale cicatrizand leziunile, reducand inflamatiile, inactivand focarele de infectie,contra diareei, colitei de fermentatie,folosit si in problemele de metabolism (diabet, obezitate),etc. Un alt element important este ca naprasnicul are o toxicitate foarte-foarte redusa, el putand fi folosit practic fara risc!!!

puup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Livia spune-mi te rog in ce perioada a luni se iau ceaiurile etc....sau zilnic ,nu am inteles...

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

zilnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

lIVIA, SPUNE-MI TE ROG DACA PASTILELEDE NAPRAZNIC AU ACEEASI EFICACITATE CA SI LICOAREA(CEAIUL). Din lipsa de timp, nu pot sa-mi prepar ceaiul din napraznic. Si, inca ceva, trebuie luat concomitent neaparat cu ceiul de cretisoara.?
Pupici, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enina34 spune:

...buna ziua fetelor...am si eu o mare rugaminte la voi, la oricare dintre voi care poate sa-mi dea niste lamuriri, pentru ca stiu ca Livia este extrem de ocupata si nu indraznesc sa o rog direct pe ea sa ma ajute...Eu am 37 de ani anul asta, si ma chinui cam de 16 ani sa raman insarcinata. Sotul meu a avut pana acum 7 luni o oligospermie cu astenospermie marcata, dar, in urma unui tratament naturist pe care l-am incropit de pe acest minunat forum am reusit sa ii reglez spermograma oarecum , acum 2 luni avand normospermie cu astenospermie moderata.Eu am ramas insarcinata acum 17 ani de 2 ori insa, necuratul m-a pus sa intrerup sarcinile si de atunci nu am mai ramas niciodata. E adevarat ca acum 17 ani nu am ramas cu sotul meu...dar...dehhhh..ale tineretii valuri.Acum 10 ani am inceput sa ma preocup de problema mea de infertilitate si am facut niste investigatii amanuntite (histerosalpingografie, perfuzii uterotubare, si in final o laparoscopie celioscopica pentru desfundarea trompelor)la Giulesti la dr. Niculescu.Totul parea ok, iar medicul mi-a spus ca pot ramane insarcinata....cand...surpriza!!!...Sotul meu avea azoospermie!!Am incercat niste tratamente la dr Soare, insa sotul nu a fost deloc receptiv la dorinta si insitenta mea de a face un bebe, motiv pentru care am renuntzat (ca o fraiera!!) la a mai face ceva pentru bebe, zicandu-mi ca sunt inca tanara si mai am vreme de copii! Insa, vremea a trecut si , acum 2 ani, m-a cuprins o disperare nebuna ca voi ramane fara bebe, motiv pentru care am reinceput investigatiile si munca de convingere cu sotul sa facem ceva ca sa putem avea si noi un copil. Zis si facut! De data asta, sotul a fost mai receptiv si mai constiincios la problema, si m-am apucat sa-mi fac toate ivestigatiile necesare la Giulesti si la Medsana.Hormonal nu au fost probleme, insa a trebuit sa o iau de la capat cu histerosalpingografia, care mi-a aratat ca am un uter polifibromatos si niste trompe usor subtiate, dar inca permeabile. Dr Niculescu a decis ca imi va mai face niste PUTS si apoi va decide ce e de facut, daca mergem la inseminare sau la FIV.sI ASTA PENTRU CA, ASA CUM AM MAI ZIS SPERMOGRAMA SOTULUI ARATA CA ARE O OLIGOSPERMIE. In toamna lui 2004 am facut si o histeroscopie iar dr. Niculescu a spus ca mai trebuie incercat pe cale normala pentru ca sunt sanse chiar daca am uterul polifibromatos iar sotul are acea problema. Mi-a propus dupa histeroscopie sa ma intorc in urmatoarea luna si sa fac niste perfuzii si apoi sa incepem o monitorizare, insa, intre timp am descoperit acest site si acest minunat forum si am inceput tratamentul naturist. Rezultatele au fost fenomenale atat pentru mine cat si pentru sot: mie mi-sa reglat iara cilul la 28 de zile pentru ac incepuse sa scada la 26 de vreo 3 ani, iar soul a avut normospermie. Noi am tinu tratamentul 7 luni, insa ne-am oprit de Craciun. Insa in toata aceasta perioada nu s-a intamplat sa raman insarcinata. Acum vreo luna am intrat iara pe forum si am recitit postarile la tratamentul Liviei si m-am decis sa ne apucam si noi de acest tratament miraculos chiar daca el presupune o atentie si o rigurozitate exemplare si e mai delicat de tinut.Acum suntem in tratament de vreo 3 saptamani si incercam sa-l respectam ca la carte, chiar daca decalez cateodata perioadele de aplicare (adica tratamentul de dimineata ajunge sa se desfasoare pana la ora 13 iar cel de noapte inceteaza la ora 2).BUNNNN!!! ACUM DUPA CE V-AM OBOSIT CU ISTORISIREA MEA AM SA VA SPUN SI CE NEDUMERIRE AM: as vrea sa-mi spune-ti si mie daca, in conditiile in care eu nu am probleme hormonale si in conditiile in care am acest uter polifibromatos, este de modificat ceva in tratamentul initial al Liviei, asta pentru cazul meu!Mentionez ca am ciclu regulat si ca sunt nici probleme ovulatorii.Ceea ce m-a determinat sa pun aceasta intrebare a fost faptul ca mi-a apaurut o usoara inflamatie la sanul stang acum 2 luni, probabil in urma celuilat tratament naturist care includea o mare parte a plantelor di tratamentul Liviei, iar sanul, care a ramas cu niste secretie lactata de la cele 2 intreruperi facute acum 17 ani, a inceput sa secrete cand strang de el o chestie mai maronie. Eu am fost la medic si mi-am facut si o analiza de secretie la san si o analiza a prolactinei, iar prolactina a iesit usor marita, adica 25, 87. Medicul mi-a sus ca secretia colorata de la san e pe fond hormnal si ca acea crestere a prolactinei nu pune probleme.De asta m-am gandit ca poate una dintre plantutele luate in acest tratament sa imi fi crescut prolactina si sa imi faca rau si in rest.Cu toate ca nu ma simt rau de la tratamentul Liviei iar ciclul mi-a venit in a 26 zi luna asta, as vrea sa imi spune-ti daca e cazul sa renunt la ceva din tratament sau pot continua conform schemei Liviei?...va multumesc pentru intelegere si rabdare si sper ca ma veti ajuta ca de obicei

Mergi la inceput