cresa
Pentru ca sunt o persoana destul de calculata, ma gandesc de pe acum cum e mai bine sa procedez din toamna. Matei va avea in toamna 1 an si 11 luni, si tot atunci ar trebui sa-l duc la cresa cateva ore pe zi ca sa ma pot angaja. Ce parere aveti despre a duce copilul la cresa? E mai bine sa-l duc la bunica lui, chiar daca sunt 700 de km pana acolo, sau sa mai stau un an acasa cu el? As prefera varianta cu cresa, dar multe pesoane mi-au spus sa nici nu ma gandesc. E chiar asa de rau? Cunoasteti vreo cresa buna in sect. 6 ca sa ma orientez de pe acum? Multumsc mult.
Raspunsuri
Elly1977 spune:
Mai este un subiect asemanator unde am postat si unde am recomandat cresa 13 Militari. Este undeva intre complex Apusului si Cimpoiului. Eu mi-am dus fetita de la 1 an si 7 luni si este foarte bine.
Varianta cu bunici eu nu o aprob din mai multe motive. Depinde si de bunici, dar...eu am mari rezerve. Plus distanta. Cand i-ti vei vedea copilul? O data la luna sau mai rar.
Vino o data sa vezi cresa, fa-ti o parere si apoi poti sa decizi cum crezi tu ca e mai bine.
Elly
gio spune:
Elly, cresa nr 13 este la Apusului sau la Valea Ialomitei? Ca eu stiu una in Dr Taberei, tot nr 13...copilul s-a imbolnavit vreodata la cresa???Inainte sa-l dai se imbolnavea usor??ca a mea e mai sensibila si ma gandesc daca pe viitor cresa e o optiune...
If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....
Elly1977 spune:
De fapt e cresa Militari, dar toata lumea zice cresa 13 ca e pe str. Estacadei nr.13.
E foarte curata, mancarea buna, carnita la pranz obligatoriu.
In colectivitate TOTI copii se imbolnavesc. Perioada de imunizare, depinde de copil, si poate dura intre 1-6 luni. Si a mea s-a imbolnavit dar nu am tinut-o acasa ci am dus-o in continuare. Daca nu are febra mare si nu e "moale" nu are rost sa-l tii acasa.
Ieri Daria a facut otita. Ia curs putin urechea, am fost la doctor, a curatat-o, ia dat tratament si gata. Nu face febra deci maine din nou la cresa. Doamna doctor de la cresa e tare draguta si toata ziua sta printre copii, iar daca apare vreo problema te suna imediat si-ti spune.
Daca doriti si alte detalii - I'm here!!!!
Eu sunt tare multumita de cresa, si mai ales de personal. Domnele au multa rabdare cu copii, iar Daria cum le vede a si uitat de mine.
(Off topic: doamnele de la grupa Dariei au fiecare cate 4 copii. Cred ca e cea mai buna recomandare.)
Pupici,
Ely
teresa spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Problema este ca aceasta cresa e prea departe de noi. Ca sa ajungem acolo tb. sa schimbam doua mijloace de transport, ca nu avem masina. Noi stam in regie. Daca stie cineva o gradinita/cresa aproape de Regie/Crangasi, poate imi spuneti si mie. Saptamana asta sunt mai libera si vreau sa fac niste drumuri ca sa vad cum sunt conditiile. Multumesc inca o data.