cam cu cat es plateste o doica?

cam cu cat es plateste o doica? | Autor: gabdyd

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
Cam cu cat se plateste o doica.
Am auzit tot felul de variante, de la 1.5 milioane la 2.5 milioane, tinand cont ca suntem in provincie (Rm. Valcea) nu in Bucuresti.
Eu ma gandeam cam la 100.000/zi. E destul?
Fetita mea are 1 an si 3 luni.
Diana

cde

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu sunt din iasi, si o prietena de a mea are o femeie care sta cu copilul de la 8 am pana la 17- 18, si o plateste cu 3.000.000 plus transportul. pe langa faptul ca sta cu copilul, mai face si cate ceva prin casa, dar nu cine stie ce(aspira, aseaza lucrurile...). depinde cate ore pe zi, cate zile pe saptamana, si ce atributii ii dai.

diana si denisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu ii dau 1.5 mil/luna, dar nu-mi face absolut nimic in casa.
Nici nu-mi trebuie! Nu-mi place sa-si bage nimeni nasul in dulapurile si oalele mele, si apoi eu oricum nu mananc mancare facuta doar de mine.
La 5 ani, Andrada merge la gradi, asa ca dimineata ii da sa manance, o duce la gradi, la amiaza o aduce, ii da sa manance si o scoate afara daca vremea e frumoasa (adica sa nu ploua. In rest nimic.
La inceput am fost destul de multumita, dar am observat ca nu se prea inteleg. In fiecare zi cand vin de la servici femeia se apuca sa o "parasca" ce a facut de fata cu ea si fata a prins ura. Isi pune mintea cu ea, si e si un copil capos si ii face in ciuda. Eu tare bine ma inteleg cu fetita dar stiu cum sa o iau. Ei bine, e si a mea. Tare ma bate gandul sa renunt la femeie si sa-mi caut alta, dar ma ingrozeste cautarea, anunturi, verifica zeci de persoane, sa se inteleaga cu fetita, etc. Mai vad eu ce fac.
Oricum 1.5 mil. cred ca e si prea mult pt. 4-5 ore.

Antonela
pozici cu Andrada

Mergi la inceput