endometru, ovulatie, temperaturi (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

maraki..pai de ce numai o zi de...si nu mai multe??

bine ai venit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bine v-am gasit
Doctora mi-a spus sa prestez doar joi .Voi fetelor ce parere aveti sa incercam si maine ? Dimineata ma duc sa fac puregonul.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

liadi

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea, asta nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Buna fetele !
Anul asta a inceputa tare bine.Mai intai Felicity, pe urma Tonnia si acum Liadi. Mai ca imi vine sa incep sa sper si eu , desi n-am ce !
Tonnia, cum te simti ?
Felicity in cate saptamani esti ? Au inceput ceva greturi ?
Vreuna din fetele gravide a avut , inainte de a afla ca sunt gravide, gust metalic in gura ?Ma intreaba o prietena !Si inainte de cm o scurgere albicioasa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Rucsi...sora mea a avut un gust metalic cind a ramas gravida...eu..acum hat ani cind s-a intimplat nu mai imi aduc aminte...dar inclin sa cred ca si eu am avut senzatia de metal...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Rucsi, eu nu am avut si nu am, dar se pare ca e un simptom clasic!

Mergi la inceput

Mersi fetili ! Ar fi bine, ca si ea isi doreste un bebe dar mi-a spus ca are probleme cu bila si crede ca de la ea a avut acel gust.
Banuiesc ca daca esti gravida, persista gustul si nu dispare a doua zi.In alta ordine de idei, am avut o zi idioata, ca si vremea de afara. Fetelor, va dau un sfat! Nu va cumparati masini sau daca le luati , puneti-le pe numele sotului, sa alerge ei , nu fraerii ( recte eu ).
Tonnia, vad ca esti la curent cu toate si te invidiez. Ce crezi, daca ar fi vorba de sarcina ar trebui sa persiste gustul, nu ?
Vroiam demult sa te intreb pana in ce luna te duci la servici ?

Mergi la inceput

Eu tind sa cred ca nu persista gustul, ci apare cand si cand, ca si celelalte simptome! asa as crede...

Ia spune-mi tu mie, in a cata zi esti?

Mergi la inceput

Eu ????? Nici nu mai stiu. Parca 24, dar ce conteaza! Nu prea mai am ce stepta. Mai intru pe aici doar de dragul vostru , ca alte motive n-am !

Mergi la inceput

Te-am intrebat pentru ca mie imi plac lunile astea care par fara speranta...

Mergi la inceput