endometru, ovulatie, temperaturi (14)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Bine v-am gasit
Doctora mi-a spus sa prestez doar joi
.Voi fetelor ce parere aveti sa incercam si maine ? Dimineata ma duc sa fac puregonul.
Monica
lauricipani spune:
liadi 

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea, asta nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
rucsi spune:
Buna fetele !
Anul asta a inceputa tare bine.Mai intai Felicity, pe urma Tonnia si acum Liadi. Mai ca imi vine sa incep sa sper si eu , desi n-am ce !
Tonnia, cum te simti ?
Felicity in cate saptamani esti ? Au inceput ceva greturi ?
Vreuna din fetele gravide a avut , inainte de a afla ca sunt gravide, gust metalic in gura ?Ma intreaba o prietena !Si inainte de cm o scurgere albicioasa ?
utocatalina spune:
Rucsi...sora mea a avut un gust metalic cind a ramas gravida...eu..acum hat ani cind s-a intimplat nu mai imi aduc aminte...dar inclin sa cred ca si eu am avut senzatia de metal
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
rucsi spune:
Mersi fetili ! Ar fi bine, ca si ea isi doreste un bebe dar mi-a spus ca are probleme cu bila si crede ca de la ea a avut acel gust.
Banuiesc ca daca esti gravida, persista gustul si nu dispare a doua zi.In alta ordine de idei, am avut o zi idioata, ca si vremea de afara. Fetelor, va dau un sfat! Nu va cumparati masini sau daca le luati , puneti-le pe numele sotului, sa alerge ei , nu fraerii ( recte eu ).
Tonnia, vad ca esti la curent cu toate si te invidiez. Ce crezi, daca ar fi vorba de sarcina ar trebui sa persiste gustul, nu ?
Vroiam demult sa te intreb pana in ce luna te duci la servici ?
Tonnia spune:
Eu tind sa cred ca nu persista gustul, ci apare cand si cand, ca si celelalte simptome! asa as crede...
Ia spune-mi tu mie, in a cata zi esti?
rucsi spune:
Eu ????? Nici nu mai stiu. Parca 24, dar ce conteaza! Nu prea mai am ce stepta. Mai intru pe aici doar de dragul vostru , ca alte motive n-am !