endometru, ovulatie, temperaturi (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna dimineatza la toata lumea!
Tonnia, povestea mea de incercarile este pe subiectul "bromocriptina 2 ani ..", pentru ca asta este tratamentul care ma chinuie in prezent. Sunt casatorita de 2 ani dar incerc de aproape 1 an. Probleme cu ovulatia, hiperprolactinemie.
Ceea ce ma ingrijoreaza este ca eu nu am facut investigatii complete, de exemplu, doctorul nu m-a pus sa fac echografie, deci nu stiu daca la nivel anatomic sunt in regula.
In alta ordine de idei, doctorul mi-a dat un grafic de monitorizare a temperaturii si acum am inceput si eu. Vreau sa va intreb: cum este mai bine sa masori rectal sau vaginal - pentru ca am auzit mai multe pareri...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

rucsi, m-a impresionat teribil prin ce ai trecut. Oarecum situatia noastra e asemantoare , dar se pare experienta mea e 'floare la ureche' pe langa a ta.
Cuvintele sunt de prisos. Dar iti doresc din toata inima ca dupa asa o mare durere sa vina si o imensa bucurie.

dulce!
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Relya, ma bucur ca nu a fost la fel de rau.Sa te auda Dumnezeu !

Tania-z rectal ??????????? N-am auzit in viata mea ! Sunt siderata. Sper sa nu te superi pe mine , poate sunt eu neinformata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tania-z....vaginal scumpa...sau oral...atit...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Nu ma supar deloc !!! aceiasi reactie am avut si eu cand mi-a spus doctorul
Pe urma, cand am cumparat termomentrul, am vazut ca scria pe el: "for orally or rectal use" shi m-am gandit ca sunt eu in necunostintza de cauza
In orice caz, aveam detul de multe retineri, imi shi imaginam sticlutzele cu spirt aliniate pe noptiera !!!
Multumesc ca m-ati edificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Tania-z metoda rectala se foloseste pentru bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Mie mi-a spus doctorita - care e destul de renumita (Protopopescu Denisa) ca TB se ia NUMAI rectal.
Si eu o iau insa tot oral, vroiam doar sa va zic ca nu e asa delasata teoria asta...
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Rucsi abia astept sa folosesc termometrul asa cum spui tu ...la . Din pacate acum doar visez la asa ceva.
Voi sinteti insa niste modele pe cinste, iat tu cu prisosinta. te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Metoda temperaturii evidentiaza saltul de la ovulatie si apoi un platou ridicat de min 7 zile, asa ca in realitate nu conteaza cum ne luam temperatura - se poate si in ureche ! - cat timp se foloseste aceeasi metoda si la aceeasi ora. Nu conteaza temperatura in sine decat prea putin; de pilda intre temp axilara si cea vaginala este o diferenta de 2-3 grade, si nu este gresita nici una, nici cealalta. La bb este folosita temp rectala pt ca este mai usor sa-i pui termometrul in fundulet decat sub brat sau in gurita - de fapt, acum moderne pentru copii sunt termometrele de frunte sau de ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Buna dimineata, leneselor!
Se poate asa ceva?!

pentru absente! Sa veniti cu scutiri!

Despre masurarea temperaturii, subscriu la ce a scris Chi. Nu conteaza unde se masoara, important e sa fie in acelasi loc!

Ieri seara am avut prima greata! Asta e singura noutate!

Mergi la inceput