Bebelusi de sept-oct 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

mai incerc o data:
aici
ar trebui sa se vada si jucaria si scaunelul...ala pt bebelusi mai mici...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

herra, acuma se vede si scaunelul si jucaria. Scaunelul l-ai pus in vanitza lui nu? asa ceva vreau eu sa cumpar, daca nu mai gasesc o vanitza care sa aiba atasata de la inceput un astfelde scaunel.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Pufymic sanatate multa!
Mai fetelor, m-ati speriat cat mananca puiutii vostri (Mihaela, nu vorbesc de Alexia!!)!!

Ellen, foarte mult ti-a papat seara!
Eu citisem undeva, nu pot sa spun unde fiindca imi joaca feste memoriade-un timp, ca la varsta asta nu ar trebui sa pape decat max 230 ml (adunat, tot ce-i dam)... e adevarat ca licuriciul meu mofturos nu a amenintat niciodata pragul asta... ba din contra!

De culoarea ochilor...cumnata mea i-a avut mai mult albastri pana in liceu, cand i s-au definitivat:verzi!!
David nici nu pot spune ce culoare are la ochisori ... verede, albastru, gri, galben...toate odata!

Mihaela, chiar pare dolofana frumoasa ta... dar te inteleg ca nu te incalzeste cu nimic daca n-o vezi sa manance. Nici noi nu facem absolut nici un progres cu diversificarea... si ce ma supara este ca am impresia ca nu am eu destula rabdare cu el...

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Mihaela, poate vrea sa renunte la o masa. Ma gandesc ca si Alexandra mea facea asa de fiecare data cand vroia sa renunte la o masa.
Acu, zic si eu ca la fel ca tine eram si eu aseara cand nu a vrut sa manance la o masa..:(

In seara asta m-am hotarat sa o las putin sa planga dupa mancare. Sa vad cat de tarziu pot sa mut masa de la 6. Sa vedem daca o sa reusesc.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Angela, asa ma gandeam si eu dar nu stiu ce sa fac. De la un timp asa mult mananca numai seara. Probabil din cauza asta se si foieste noaptea. Sa vad cum o sa fie si diseara.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

La noi lucrurile se petrec bine, de 2 zile papa cereale cu placere pe la 5-6 seara( cam 30 ml, piure de consistenta unui iaurt), dimineata ii dau dovlecel si il mananca( am ajuns la 15 ml)... Eu tot insist cu legumele caci eu mi-s stresata sa nu-mi fie fata prea grasa:))) Peste vre-o 2 zile incerc sa combin in dovelecel si morcov... eu o iau catinel pana la 6 luni mai avem si nu ne grabim sa variem foarte tare...La noi tot lapticul ramane sursa principala si ce-a mai mare placere...
Cu dormitul avem program destul de constant: 8 seara la 4.30-5.30 dimineata...De 2 seri a adormit singurica la ea in patut, peste zi nu pot sa o adorm daca nu o legan in scaunul de masina... altfel nu adoarme...

Azi mergem sa cumparam scaunel de mancat, am gasit unul care implineste in mod fericit toate caracteristicile dorite, stabilitate prindere si pe umeri, design, pret:)

Ce ne cresc puiutii:) multa sanatate la toti:)

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor ce ma fac cu maraita mea???? De ieri aceeasi poveste: maraie intr-una, orice as face. Nu vrea nici in brate, acum la 6 am adormit-o in carut, dar s-a trezit deja de 2 ori, nu doarme profund.
De mancat in schimb, sa nu o deochi, a mancat azi....
180 ml lapte la 7, 150 ml supa + 100 ml lapte la 10,30, 160 ml lapte la 2, 180 ml lapte la 5,30 si mai avem o masa dupa baie. Dar e asa de suparata...

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Mihaela este f. dragut scaunelul cred ca-mi voi lua si eu unul.
Am vazut ca intrebai undeva de cerealele in fructe. Nu se pun direct in fructe ci se combina obligatoriu cu apa sau lapte - pt ca altfel solicita rinichii bebelului si nu e bine.
Spune-mi si mie te rog (caci am vazut ca tu mergi des in Cora) au mai multe produse pt copii in Cora decat in Carrefour?

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna seara!
Cristina (Herra)- ai primit mesajele mele pe PM?
Noi suntem bine, cu exceptia faptului ca aseara puiul meu nu a vrut deloc sa doarma in patucul lui. Asa, ca tata a prestat tinutul in brate si incercarea de a-l pacali sa adoarma la locul lui. Asa ca, azi dimineata eram amandoi zombi...
In legatura cu diversificarea, am mai amanat-o putin pentru ca nu mai manca laptele asa ca... o lasam pe saptamana viitoare.

Ioana si Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mihaela, multumim frumos pt. retete!!! sa stii ca alexia ta si cu alex al meu sunt vorbiti, tin amandoi la silueta! MA rog de el intr-o veselie doar doar de-o manca un piculet. San nu prea mai vrea, de fapt nici nu prea mai am, asa ca ne luptam cu celelalte... La masa de la 14, de-abia a mancat vreo 2 lingurite de morcov, 10 ml de supa si 60 de lapte praf. Nu mai stiu ce sa ma mai fac cu el... Cat despre tras de urechi, alex presteaza intr-o veselie, si de par la fel. Si la mama cand baga manutele in par, nu i le mai desface nimeni! (Probabil c-o sa se tunda mama periuta)
Multa sanatate la bebicii si la mamicile bolnavioare si insanatosire grabnica> Noi, slava Domnului, nu suntem bolnaviori, insa eu am intrat intr-o stare de oboseala cronica: tremur, nu ma mai tin pe picioare, nici pofta de mancare nu mai am...Am inceput sa iau vitamine, sper sa-mi revin.
Deocamdata atat, pupici!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput