Bebelusi de sept-oct 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Fetelor ce ma fac cu maraita mea???? De ieri aceeasi poveste: maraie intr-una, orice as face. Nu vrea nici in brate, acum la 6 am adormit-o in carut, dar s-a trezit deja de 2 ori, nu doarme profund.
De mancat in schimb, sa nu o deochi, a mancat azi....
180 ml lapte la 7, 150 ml supa + 100 ml lapte la 10,30, 160 ml lapte la 2, 180 ml lapte la 5,30 si mai avem o masa dupa baie. Dar e asa de suparata...
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
aissa, poate ii dau dintisorii, ce crezi? si alex doarme ziua de 2-3 ori care 20, max 30 min si se trezeste la orice zgomot. Insa nu e marait decat cu motiv intemeiat si de dintuci inca nu sunt semne...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
roandre spune:
Gata, au plecat si nasii!
Sa va mai spun de maimuta mea ce a mai mancat de atunci. Deci pe la 4.30 a papat in somn cam 160 ml lapte (wow...asta da performanta) iar la 8 nu a vrut decat 20 gr cereale si vreo 20-30 ml lapte...si atat!
Deci trageti si voi concluziile daca fata mea nu traieste cu aer!
Nu as putea spune ca pare slaba, dar eu nu stiu cu ce se hraneste,. Astazi a refuzat categoric mancarea. Si eu ma gandesc sa mai las diversificarea si sa o tin pe laptic cateva zile.
Ana, Alexia la 5 luni avea 6350 gr iar acum o sa ma duc saptamana asta la vaccin si o s-o si cantaresc. Am facut eu calculul si e mai slabuta decat Stefan al tau....hihihi...ne batem pe ultimele locuri!
Angela stiam ca nu te uimeste Tico al meu cat papa....hahaha
Herra, in sfarsit se vad pozele.
Suportul acela de pus in cadita aveau si aici dar este pana la 6 luni caci pe urma bebelusul se ridica in fundulet si nu mai vrea culcat pe spate. Eu am cadita cu suportul acela inclus si a fost extraordinar de buna pana acum...
Mel, saru'mana de explicatia cu cerealele....bine ca intreb ca isteata acum pt ca eu i-am pus o data cereale praf in piure....
Mie nu mi s-a parut sa fie mai multwe produse pt copii in Cora decat in Carrefour. Cam la fel este!
Timea, sa ne arati si noua scaunelul de masa si sa-mi spui daca poti sa-l folosesti inca. Al meu mi se pare prea mare pt Alexia.
Aissa, dupa dintisori te-ai uitat? Sa nu fie din cauza asta mai agitata...
Ellen, chiar azi ma gandeam ca poate o vrea fata sa-i las doar 4 mese pe zi. Cred ca o sa recurg si la asta daca tot nu papa!
Eliana, am zis in mare cam ce stiu si eu despre scaunel...daca vrei iti dau si un link direct catre un site ce-l vinde...hihihi.
Si bravo pt pitica mai ales ca papa asa mult. Dar pls, spune-mi si mie...a papat piureul cu lingurita sau cu biberonul?
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
pufymic spune:
Salut fetelor!
In primul rand va multumesc din suflet de incurajari si vorbele bune...
Noi de ce ne-a fost frica n-am scapat, adica de dimineata si pana la 8 seara am fost internati, iar maine dimineata mergem iarasi....a avut saracutul bazuc perfuzie de 6 ore...de papat nu a avut putere sa papa pana n-a fost aproape gata perfuzia...acum am inceput sa-i dau iarasi si laptic de la san......sper din suflet sa-l ajute!
Va mai tin la curent cand apuc...sper sa se faca mai repede bine sufletelul mic ca simt ca mor incet privindu-l cum se chinuie....acum are branula in manuta si la 11 trebuie sa-i fac antibioticul....
Pupici si noapte buna!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
muttzi spune:
Mel_g, uite ce am gasit in carte - meniul unui copil de 5 luni (din pacate nu este data o cantitate exacta de lapte pe zi - eu cred ca depinde de cat si cum mananca copilul si alte alimente):
Dimineata: 180 ml lapte pentru varsta a doua
Ora 10: fructe (suc, pulpa) eventual amestecate cu branza facuta in casa (nu scrie cantitatea)
Pranz: 120-180 g legume mixate cu 10-30 g carne. La sugarii care nu cresc in greutate se poate da lapte ca si completare (eventual se prepara laptele cu zeama de la supa)
Gustare: 180 ml lapte (eventual completat cu fructe cu sau fara cereale)
Seara: ca dimineata sau lapte cu cereale.
Alta varianta:
dimineata: biberon cu lapte cu sau fara cereale
pranz: piure de legume+ou, carne si desert: banana sau mar, ori ambele
amestecate, sau iaurt;
gustare: lapte
seara:lapte cu sau fara cereale
Intre fiecare doua mese suc de fructe.
In total ar trebui sa manance 4 mese de circa 200 g
culoarea ochilor este stabila abia la maturitate. Dar totusi daca bebelusii au ochii deschisi la culoare pana dupa 6 luni inseamna ca au mari sanse sa ramana albastri sau verzi. Nu dati cu pietre, eu stiu asta de la nasul meu care este medic oftalmolog... Si eu l-am tot batut la cap sa-mi spuna ce culoare vor avea ochii copilasului
pupici si noapte buna!
Davina spune:
Buna .
Mihaela tare frumusele poze si Alexia are niste ochisori albastri superbi.Trimite-mi si mie pe adresa asta retete pls alineyulia@hotmail.com .Multumesc anticipat .
pufimic curaj si multa sanatate puiutului tau .Sper sa se faca bine in curind.
timea sa ne dai detalii despre scaunul pe care-l cumperi.
Mihaela datele mele pentru listuta -25 noiembrie '79
v-am si ma duc sa ma aranjez un pic ca ma duc la un baby-shower.
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
elyanne spune:
Mihaela am vazut dupa aia ca ai scris despre scaunel
Piureul ii dau cu lingurita pt. ca il fac mai gros, las doar legumele, fara zeama. Iese ca cel de la borcanas. In schimb asta seara n-a mai mancat cerealele. Era obosita si nu avea chef de nimic, abia a mancat 80 ml de lapte. Sa nu fie aceiasi problema si la Alexia... Poate are niste zile mai proaste...
Voi cand mergeti la dr.? Noi ne ducem miercuri. Poate ne vedem pe acolo.
Pufymic sanatate multa!
Eu am facut azi tort cu crema de ciocolata in care am pus nuca si visine din dulceata (mergeau si fructe confiate da' n-am avut)... si cu frisca deasupra. Inca nu l-am gustat asa ca nu stiu cum este... Astept sa vina al meu sot din vecini (ca e la ziua unui prieten) ca sa-mi spuna el cum este tortul...
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
anamari spune:
uite ca de cand nu am mai scris s-a ajuns la capitolul 24, am ramas in urma rau de tot...
Maine facem si noi 4 luni si incepem diversificarea noua ne-a spus nenea doctorul sa incepem cu cereale pana invata sa manance solid- o lingura dimineata si o lingura seara. Sa vedem cum ne plac ...
Noi ne chinuim sa ne facem un program aproximativ- ca ne obisnuisem sa adormim iarasi la 5 dimineata-si chiar daca dormeam pana la 12-1 ziua, nu se poate-ca daca avem de mers undeva dimineata...
de doua zile am reusit sa o culc la 12 noaptea...am inchis toate luminile in casa si am pus-o in patuc si am stat langa ea pana a adormit...
azi am fost la o nunta- de dimineata -ceva mic in familie- si Lia nu a adormit de loc-cred ca din cauza noutatii-atata lume noua...
Davina-am vazut si noi pozele noi-e o scumpete.
Cred ca acum trebuie sa ma uit pe toate albumele-sunt sigura ca sunt poze noi.
Daniela -vad ca esti nascuta in aceasi zi cu mama mea- si bebitele noastre sunt nascute in aceeasi zi...btw-la multi ani Alma pentru maine...
am pus si noi poze noi (in albumul Liei)-cu entertainer-ul-asta e ca un fel de premergator dar fara rotite-si sta in el ca intr-un scaunel-nenea doctorul a zis ca asta e ok pentru spate-dar noi ii punem si o pernita mica pentru suport...
Mihaela- si eu ,si eu pe listuta de mamici- 8 septembrie 1975
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
anamari spune:
pufymic-sanatate multa. sper sa nu fi fost nevoie de internat-eu urasc spitaleleromanesti-si de fapt spitalele in genere vorbind...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
georgiana.david spune:
Pufymic sanatate la bebe si tie putere!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72