Bebelusi de sept-oct 2004 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
Salut!
Hop si eu in miez de noapte...
aissa, al meu este foarte agitat cand mananca prea mult...la aceasta concluzie am ajuns eu...Dar e posibil sa o supere si gingiile.
Mel, bine ca ne-ai zis cu cerealele...ca si eu azi i-am pus la Stefan in fructe si nediluate
Pufymic, multa sanatate puiului tau si curaj! Sa trece-ti cu bine peste toate!
Noi mergem in 25 la doctor pentru vaccin si abia astept sa vad cate kg are si cat a mai crescut fatza de ultima masurare
Azi e prima zi in care i-am dat numai lapte la Stefan, plus ceva fructe la amiaza dar doar de pofta, daca le refuza era tot ok, ca i-am dat in complectare lapte.
pupici!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
ana_a spune:
Am inteles ca pe langa vaccinurile obligatorii mai sunt si altele optionale, voi le face-ti si pe alea?au doar cele obligatorii?
flori din gradina mea
Mada spune:
buna fetele!
la multi ani tuturor bebicilor de azi si de maine sa fie sanatosi si mancaciosi!
Sorin Alexandru
Elisa Nicola
Iulia Maria
Alma Bianca Aimee
Lia Marie
imi pare rau pt bebei bolnavi pufi pupa-l baiatul si aissa fata si ma rog pt ei sa se faca bine cat mai repede
vad ca multe din vpi va chinuiti cu papa ar trebui eventual infometati putin adica la modul de a prelungi orele de masa. apropo de fructul oprit, marul, mama ne tot spune cum nici una dintre noi nu am mancat nicodata data mere rase cu nici o combinatie pur si simplu nu ne placeau, asa ca poate ar trebui sa nu mai insistati cu el.
noi suntem tot la cereale si fructe nu am bagat nici o leguma decat morcov, maine face si ea 5 luni am zis ca de saptamana asta o sa incercam cu supica sau piureuri la borcan inca nu m=-am hotarat
herra m-am uitat si eu la pozele tale e un dragut copilul matale, suport din acela avem si noi, inclusiv jucaria aceia, am gasit=-o aici la un pret bun
noi suntem bine papa bine chiar nesperat adoame singura nu imi revin nici acum de vreo 3 zile dupa baie si papa o pun in pat cu suzi pe care de abia de acum a inceput sa o accepte si adoarme singura.
mihaela tare dragut scaunelul.
anamari ma bucur ca lia a adormit repejor eu te inteleg ca stiu ce inseamna sa vrei sa dormi pe 2 noapte si sa nu poti :)
noapte buna si ma apuc sa pun niste pozici noi
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
aissa spune:
Pufy sanatate multa puiului, stiu exact prin ce treci. Inca ma uit la manuta unde a avut branula (si la cealalta ca au incercat asistentele si nu au reusit, asa ca au gaurit-o in ambele manute) si mi-e asa mila cand vad vanataia si pielea care se cojeste......sper sa nu mai treaca nimeni prin asta.
La maraici m-am uitat de dinti, nu se vede/simte nimic. In schimb observ ca ii place daca o frec eu cu suzeta pe gingie si i-am dat un ursulet subtirel de plastic moale si vad ca il roade. Dar de baza sunt degetele.
Ana, m-am gandit ca i-ar fi foame nu ca ar fi mancat mult. E adevarat ca ieri a batut recordul la masa, dar alataieri, cand a inceput cu maraiala, nu a fost vorba de asta. Acum cred ca o sa o doara si burta ca de sambata de la pranz nu a facut kk (cu exceptia unui bot mic pe care l-am gasit aseara. Dar, iar, sambata nu era cazul sa fie maraita din cauza asta ca facuse kk.
Am cateva ipoteze:
1. In Dr.Spock scrie ca unii bebei pot face viata grea (maraiti, nu adorm singuri) si 1 luna-2 pana iese primul dinte.
2. Simte lipsa plimbarilor ca nu am mai iesit afara de nu stiu cand, cu exceptia "plimbarilor" facute la spital.
3. Greseala mea. Fata adormea singura dupa masa, eu o puneam in pat cu jucariile si o lasam acolo. Cand am fost in spital a stat numai cu mine in pat si era acolo o "mamica" (am pus ghilimele ca nu prea se purta ca atare) care se lauda ca baiatul ei de 14 ani se leagana si acum singur ca ea ii lasa si pleaca la munca. Si atunci m-a mustrat constiinta ca las fata singura in pat si stau ca o mama degenerata pe si asa ca dupa mese am inceput sa o tin mai mult cu noi sa vorbim, radem....si mi-e ca am "stricat-o".
Asta e, sper sa-i treaca faza.
Va pup ca m-am lungit!
Cristina si Alexandra(30.09.2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by ana_a
Am inteles ca pe langa vaccinurile obligatorii mai sunt si altele optionale, voi le face-ti si pe alea?au doar cele obligatorii?
eu i-am facut ca optional vaccinul impotriva haemophilus influenze - sper ca asa se scrie, care e inclus in PetnAct HIB.
se mai pot face impotriv oreionului, dar parca mai tarziu...
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
frosa spune:
Buna fetelor,
mamalui Licurici o sa-ti trimit un PM cu pretul la inot pt bb.
pufimic insanatosire grabnica.
Sa vedeti cum adoarme pustiu' meu. Are o jucarie gen cirpita f moale (se gasesc la Z in cosuletele de pe rafturi) si si-o pune pe ochi si o tot stringe in minute pina adoarme. Este asa dregut ... a ... si bineinteles cu suzeta
Monica Robert si Razvan (10.09.05)
mina spune:
Buna Dimineata!
Pufy, tinem pumnii sa se faca bine repede micul tau.
Mel, saru mana ca m-ai luminat, eu puneam ca desteapta direct praful de cereale in piureul de legume sau de fructe. Acuma mi se pare logic ce spui tu.
Aissa, te compatimesc, si eu mai trec prin perioade din astea, cand mi se pare ca nu petrec destul timp cu vizigotu... probabil ca noi, mamicile, suntem prin definitie usor exagerate. Eu ultima isprava de genul asta am facut=o cand a fost sotul in delegatie si am tinut copilul cu mine in pat, cred ca mai multa nevoie aveam eu sa fie cu mine de cat el, si normal ca am dormit prost amandoi...
Cred ca la mine nu e gripa, alte simptome nu mai am si durerile articulare s-au diminuat, inclin sa cred ca mi s-au tras de la sportul cu carutul de sambata.
Va las ca trebuie sa execut un piure de fructe .. sper sa fie si mancat ...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
ana_a spune:
salut
fetelor, vreau o carticica dinaia care fasaie si cu animalute pe ea, oare de la ce firma este si cat costa? stie cineva?
multumesc!!!
flori din gradina mea
ana_a spune:
Mada, in albumul 5-6 luni nu se vad pozele, zice ca nu sunt poze
flori din gradina mea
mcm spune:
frosa despre ce preturi este vorba? Ca ma intereseaza si pe mine inotul pt. bb-i.
Alexia Maria cocheta
Mai multe poze cu noi
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)