CM?

CM? | Autor: camel

Link direct la acest mesaj

Oare mai am vreo sansa sa primesc vreun raspuns in seara asta.?Sper!Dupa ce traiam cu iluzia ca doar ,doar vinein seara asta in timp ce imi intindeam hainele am simtit ceva umed.Nu poate fi CM,mi-am spus.Dar spre marea mea uimire am descoperit o pata ...si totusi CMtrebuia sa vina in 21 ,aia fiind a 28-a zi.Mentionez ca anteriorul CM a venit la 34 de zile.De aceea stau si ma gandesc nu si-a facut cam repede aparitia(a 25-a zi)?Ce parere aveti?Scuze, am uitat sa fac o precizare.Temp.bazala nu a scazut ci s-a mentinut la 37.1.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

scumpa mea, din cite m-am inf. si eu, temp. tb. sa scada, ca apoi sa creasca, atunci cind ai ovulatie.

totusi, poate vine barza -
succes!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

A cata zi de la ovulatie esti? poate e de la implantare! Ce culare are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camel spune:

Are culoarea rosie si de vineri seara vine tot cate un pic.Ieri TB=37.2 azi TB=37.0.N-are cum sa fie de la implantare asa-i?Multumesc pt.mesaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Camel, sunt in aceeasi situatie: ziua 25 - picaturi de sange si pete maronii, dureri ca la ciclu. Eu tot mai sper sa nu fie CM, sa fie doar efectul tratamentului, am inteles ca de la muguri de zmeur li s-a intamplat si altor fete. Eu m-am dereglat de 4 luni de cand m-am hotarat ca vreau bb, o luna vine la 28 de zile, urmatoarea la 25. Luna trecuta era la 28 si am sperat sa ramana asa, acum nu mai stiu ce sa cred... N-are rost sa stricam un test, tu ce zici?

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camel spune:

Draga Kim ,nu mai stiu nici eu ce sa zic.Mi-am facut 1test din ala ieftin rau (22000)si evident ca a fost negativ.Nu mai inteleg nimic...Eu nu am facut altceva decat sa iau 1cutie de vit.Esi atat si totusi azi e a5-a zi de la prima picatura.Si totusi sarcina nu e pt.ca nu am nici un simptom...un pic ma dor sanii,dar nimic iesit din comun.Sper sa nufie ceva grav,oricum cred ca m-am dereglat de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Camel, tu mai poti spera, batalia nu-i pierduta
La mine insa e CM in toata regula, sunt deja in a 3-a zi...
Iti tin pumnii sa fie cu ochisori!

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Camel, repeta testul!

Mergi la inceput