Jocul cu filmele (28)
Raspunsuri - Pagina 8
lilanda spune:
(ca ea face rezumatele si pune tilurile originale
Asaaa....un tinar se insoara rapid de tot cu o prostituata cu nume de stat american, se pricopsesc (din greseala) cu o valiza plina de cocaina, incearca s-o vinda, insa proprietarii valizei sint pe urmele lor,iar Elvis e ingerul lor pazitor!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Era vorba de "True Romance" ...(si am vazut ca a mai fost pus filmul...sorry)
Incercam altul:
O vaduva si cei 4 baieti ai ei reprezinta sura de inspiratie pentru scriitorul care a inventat unul dintre cele mai cunoscute personaje ale literaturii pentru copii (si nu numai)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
Uuppps :-)))
buli, pliiiz, preia te rog stafeta, ca tot stii despre ce e vorba...Finding Neverland!!
buli spune:
scuze, lilanda, nu asta am vrut. doar ca nu m-am putut abtine.
te rog sa pui tot tu. eu oricum sint la program cu gogoasa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
buli spune:
o tinara de familie buna este nevoita sa plece in lume din cauza unei matusi neintelegatoare si a doua intruse.
o insoteste un personaj cam aventurier si cu maare trecere la personajele de sex feminin.
dupa ceva intimplari umilitoare tinara se intoarce acasa.
doi prieteni vechi, dar cam in virsta ii ofera protectia lor.
insa dragostea adevarata invinge, iar adevarul iese la suprafata
am sa adaug ca "ea" intra in familia respectiva in seara de Craciun si ca ... probabil toata lumea a vazut filmul asta
la prima lor cina romantica servesc spagheti cu chiftelute.
gasca MAO
Babee spune:
doamna si vagabondul adica Lady and the tramp
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
buli spune:
we have a winner
Babee, your turn
gasca MAO
Babee spune:
Toata lumea incearca sa o convinga ca baietelul ei a murit.Un barbat o ajuta sa descopere adevarul.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)