Jocul cu filmele (28)
Raspunsuri - Pagina 9
Babee spune:
da da da.Aysha ti-a placut?
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
buli spune:
quote:
Negustor nepriceput,da 2 bovine pe o punga goala!
asta nu era danila prepeleac?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
buli spune:
ei, na, c-am nimerit-o
eu nici nu stiam ca este film, mi-am amintit de poveste. scuzati intirzierea
o tipa se da drept prietena ei ca sa-l seduca pe El.
ea o foarte desteapta, prietena ei nu e chiar asa. in schimb e frumoasa.
gasca MAO
lilanda spune:
"The Truth About Cats and Dogs" ??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
buli spune:
quote:
Originally posted by lilanda
"The Truth About Cats and Dogs" ??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
gasca MAO
lilanda spune:
assaaa....
O familie trasnita tare se reuneste dupa ani buni, atunci cind tatal, exilat intr-un hotel, anunta ca e pe moarte ( de fapt, omu' n-are nimica, doar ca-i este dor de familie in aceasta ordine:
- nevasta, de care e separat- arheolog, gata - gata sa se marite
- un fiu vaduv cu doi copii
- un alt fiu fost tenisman si indragostit de sora (adoptiva) care e maritata si, in fine,
- fiica (adoptiva) maritata cu un scriitor muuult mai in virsta )
lilanda spune:
da Diana