Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Astazi am facut curat peste tot, sunt foarte multumita si linistita ca m-a ajutat MIhai fara sa faca figuri..., desi are de invata pentru un examen. Paul e un cumintel, doarme bine noaptea, se trezeste o data sa manance si atat..apoi adoarme. Problema este ca ma chinui sa-i dau sa manance...adoarme la biberon decum i-l bag in gurita...si vorbesc tare, il zgaltai..nu stiu ce sa-i mai fac..seamana la somn cu mine!!!! Si la mancat cu tac-su..deh, ardelean! Bine ca nu vede ce scriu!!!
Miercuri mergem la masurat si cantarit..abia astept! Ma dispera faptul ca nu i-a trecut problema secretiei la ochisori...am incercat cu tobrex, acum ii dau alt antibiotic...SIFICETINA, dar vad ca nu il ajuta cu nimic...miercuri la doc. o sa ii spun ca vreau sa-i fac analiza secrtiei, ca dureaza de prea mult timp...

Vad ca v-ati incuscrit pe aici, nu gluma!!! Hmmm, pai...sa-mi gasesc si eu o nora, nu?????? Vreo amatoare??????

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am scapat de cojitze prin pieptanare cat mai multa cu peria din par natural(special pentru bb) si prin spalare pe cap uneori si fara sampon, dar i-am facut aproape in fiecare seara.
bitsulica in primul rand multumiri si de la alex pentru joculetze. eu cred ca nu are cum sa-i faca rau eferalganul, dar sa i-l dai asa cum scrie pe prospect...eu i-am dat panadol dupa vaccin 2,5 ml la 8 ore si nu a facut deloc febra si nici agitata nu a fost...dar nu e acealsi vaccin...in rest...rabdare ca se face el mare si altfel o sa va intelegeti.
fetelor, va multumesc pentru sfaturile ref data botezului
felis, mamaluidavid, incercati sa puneti cateva picaturi de ser fiziologic in nasuc, sau exista un spray sterimar(se numeste parca) cu apa de maresi sanatate.
florypop sa-ti traiasca bbelasul, e un dragutz si un frumos, are niste ochisori si niste falcutze de-ti vine sa i le manancisi pentru tine mamica ce ai depasit limita iubirii.
bumbacel, cam asa este cu statul in funduletz, dar pe la 5 luni daca il pui sprijinit intre perne, nu cred ca mai e vreo problema...ideea este sa nu stea asa toata ziua...putin acolo cat sa vada si el altfel lumea...ehe hei...dar mai avem pana atunci
in alta ordine de idei am cam trecut la regimul"infometarea", lapte nu mai am...asa ca nu mai am de ce sa mananc, dar nu va zic ca am tot felul deca ii vad pe- sotzul, alex si mama cum mananca tot felul de bunatati si eu.......glumesc, macar sa slabesc si eu cateva kg pana la botez ca nu am cu ce sa ma imbrac.
va pup si mai vorbim

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, daca aud despre Paul ca este cuminte in continuare poate ii facem cunostinta cu Ana-Maria. Ce spui?

Otilia, DPN 9 Decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

BITS ,pune-i un supozitor pt copii cu algocalmin daca ai pt ca ii scade si febra si il si calmeaza daca il doare ceva ,eu asa i-am pus.

ANDREEA ,te-am vazut in centru dar nu am fost sigura, apoi au venit zilele astea urite si nu am prea iesit pe afara .Pe dr. mea o cheama Manole Alexandrina ,are cabinet in Gavana linga piata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

FELIS o sa avem sansa sa ne vedem?...in CLUJ...? Daca pot sa te ajut cumva...Doamne ajuta!

Si "aici" sunt 2 televizo-mani. Dar mami nu se supara, cred ca nu e inca o problema.

Azi o sa-si faca mami si tati de cap: mergem la aniversare intr-un club de aici...n-am mai fost de dinainte de a ramane insarcinata.. Ce noroc cu buni care a venit la noi!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

BITS ce face bebe Kenzo? S-a mai linistit dragutzul de el? Nu ai incercat sa-i pui o compresica pe piciorus?

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna seara!acum am aterizat acasa si sotul meu a plecat iar la o cununie..sunt eu cu bblusa in seara asta.
Monica,gata,ai renuntat la alaptat?Atunci spor la cura de slabit!Eu n-am tinut in viata mea,cred c anua s putea..mai ales fara paine si mai nou dulciuri....
Diana,eu merg cam, mereu in centru sau in Banat(acolo stau).Te rog sa ma opresti dac ama mai vezi,eu nu te stiu,nu ai poze.
Bits,si eu i-am dat 2 masuri de Eferalgan la vaccin,dar nu a facut nimic,adica o reactie urata.Poate e doar o coincidenta..o sa-i treaca,are si el o zi mai zgubi...Oricum,rabdare,iti spune o mamici,care a trecut prin asa ceva....
Paxela,nu-i asa ca-ti vine sa-i mananci..la propriu!!!!!Se rasfata si el cu tine.....
Felis,ai mare grija..Mai bine mergi la doctor si sa nu fie nimic,decat sa nu te duci si chiar sa fie racit!Sanatate,va pupacim !Succes cu operatia!Cand se face?mai trebuie sa astepti sa faca 10kg sau se poate si mai devreme?
O seara buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FLORYPOP ... sa-ti traiasca mandretzea de baiat. Tare frumusel!...

ELE la noi faza cu nas fornait e cam de la 3 saptamani, dar atunci era doar noaptea si cand il puneam la san nu mai era fornait dupa 5 min. La medic am tot fost, dar tot timpul mi-a zis ca e bine... Nici nu prea am eu incredere in aceasta doctoritza... dar nu ar fi trebuit sa sesizeze ceva?... Ce ma nelinisteste e ca de 2 saptamani transpira f mult (ceafa si spate) mai ales cand mananca, iar de 2 zile ii transpira si manutzele tot cand mananca... E adevarat ca si in casa am 28 grade (cu geamurile de la balcon deschise) Nu stiu ce sa cred.

BITS supozitoarele de temperatura sunt f bune (novocalmin). Noi nu am avut probleme si a si dormit toata noaptea dupa vaccin. Nu stiu insa ce vaccin faceti voi acolo!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

FELIS o sa avem sansa sa ne vedem?...in CLUJ...? Daca pot sa te ajut cumva...Doamne ajuta!

Da Adriana, o sa ne vedem, si voi vedea si eu frumusetile tale Dupa cum zicea dr cam peste 3 luni.

Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreap
Felis,ai mare grija..Mai bine mergi la doctor si sa nu fie nimic,decat sa nu te duci si chiar sa fie racit!Sanatate,va pupacim !Succes cu operatia!Cand se face?mai trebuie sa astepti sa faca 10kg sau se poate si mai devreme?

ANDREAP am scris in capitolul trecut. Daca nu ai citit sa ajungi mai repede citeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43088&whichpage=10" target="_blank">aici (te duce direct la pagina la care am scris)

Pozele noastre!

Mergi la inceput