Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Diana,tu esti din Pitesti?Pai daca m-ai vazut pe strada,de ce nu m-ai oprit?Imi prinde bine companie la plimbare....Chiar te org sa ma opresti data viitoare..Si unde m-ai vazut?in centru sau in banat?Si cum se numeste doctorul tau?
Referitor la TV,a mea e topitaaaaaaaa..Ii trec si cei mai rai bazdaci cand o pun la televizor!!!!..Cred ca-i plac culorile,miscarea....
Noi o s aiesim afara in curand,desi cam burniteaza...Plus ca am primit invitatie la masa la soacra..asa ce va nus e refuza..Adio mancare,vase de spalat!!!
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am pus pozici mai multe.

Flory si Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Fetelor,
Am vazut noile poze ale lui Florypop, foarte dragute.
Eu stiam ca nu-i indicat sa tinem bebelusul in fundulet pana nu incepe el in mod natural sa faca asta. Cum nici in picioruse nu-i bine sa-l fortam sa stea pana dupa sase luni. Din cauza coloanei, nu? Asa este?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

De vreo cateva zile Davidutzul meu scoate niste zgomote ciudate din nasuc.Ca si cand ar avea muci(scuzati exprimarea dar alt cuvant nu imi vine acum in minte);dar nu are,m-am uitat si nu este nimic. Zgotomul asta nu il scoate mereu,doar cateodata;nici cand doarme nu se aude nimic. Iarasi de vreo cateva zile a inceput sa cam tuseasca si sa cam stranute,nu des,de vreo cateva ori pe zi. Credeti ca a racit? Desi alte simptome nu are,nici febra ,este vioi,mananca la fel de bine. Oricum am hotarat sa mergem saptamana viitoare la doctor dar am vrut sa va intreb si pe voi,poate ati trecut si voi prin asta si ma puteti lamuri.
Stiu ca s-a mai vorbit de coji in cap dar eu pe atunci nu am fost prea interesata pentru ca David nu avea.Greseala mea recunosc. Daca mai are cineva link-ul si poate sa mi-l dea as fi tare recunoscatoare. David este plin acum de coji,nu i se mai vede pielea capului aproape deloc,saracutzul.

Stefania si David 24.12.2004

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

De vreo cateva zile Davidutzul meu scoate niste zgomote ciudate din nasuc.Ca si cand ar avea muci(scuzati exprimarea dar alt cuvant nu imi vine acum in minte);dar nu are,m-am uitat si nu este nimic. Zgotomul asta nu il scoate mereu,doar cateodata;nici cand doarme nu se aude nimic. Iarasi de vreo cateva zile a inceput sa cam tuseasca si sa cam stranute,nu des,de vreo cateva ori pe zi. Credeti ca a racit? Desi alte simptome nu are,nici febra ,este vioi,mananca la fel de bine.

Si la noi identic!....
Asteptam si noi raspuns!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

STEFANIA pt cojitele din cap da-l cu ulei de bebei inainte de a-i face baie si piaptana-l in raspar.insista mult cu clatitul dupa samponare.nu-i va trece din prima dar stii tu povestea cu perseverenta.
si noi stranutam si tusim putin,se pare ca ar fi de la polen.anul acesta este mult mai mult in aer si cica asta ar fi.noi am intrebat doctorita ieri la vaccin si asta a fost raspunsul.

eu nu mai pot.sunt extrem de obosita.micutul meu e super agitat dupa vaccinul de ieri.asta noapte mi-a facut figuri iar astazi nu mi-a dormit decat 2,5 ore.nu mai am putere nici sa vorbesc cu el.sunt epuizata.ma uit la el cu ochii impaienjeniti de somn si el imi rade de parca ar fi el vinovat.imi e asa de mila de el.nu stiu ce sa-i mai fac.dati-mi va rog un sfat

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ah am uitat sa va spun ca i-am dat deja 2 doze de eferalgan pediatric,sper sa nu fie agitat din cauza asta

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by bumbacel

Fetelor,
Am vazut noile poze ale lui Florypop, foarte dragute.
Eu stiam ca nu-i indicat sa tinem bebelusul in fundulet pana nu incepe el in mod natural sa faca asta. Cum nici in picioruse nu-i bine sa-l fortam sa stea pana dupa sase luni. Din cauza coloanei, nu? Asa este?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

Asa se zice dar sa stii ca si eu o mai tin in fund in bratele mele cand face figuri. Cum o tin asa cum tace..binenteles in afara de faza cu Tv-ul si la noi, cand e cumintica foc.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by mamaluidavid

De vreo cateva zile Davidutzul meu scoate niste zgomote ciudate din nasuc.Ca si cand ar avea muci(scuzati exprimarea dar alt cuvant nu imi vine acum in minte);dar nu are,m-am uitat si nu este nimic. Zgotomul asta nu il scoate mereu,doar cateodata;nici cand doarme nu se aude nimic. Iarasi de vreo cateva zile a inceput sa cam tuseasca si sa cam stranute,nu des,de vreo cateva ori pe zi. Credeti ca a racit? Desi alte simptome nu are,nici febra ,este vioi,mananca la fel de bine. Oricum am hotarat sa mergem saptamana viitoare la doctor dar am vrut sa va intreb si pe voi,poate ati trecut si voi prin asta si ma puteti lamuri.
Stiu ca s-a mai vorbit de coji in cap dar eu pe atunci nu am fost prea interesata pentru ca David nu avea.Greseala mea recunosc. Daca mai are cineva link-ul si poate sa mi-l dea as fi tare recunoscatoare. David este plin acum de coji,nu i se mai vede pielea capului aproape deloc,saracutzul.

Stefania si David 24.12.2004

http://www.babiesonline.com/babies/d/davidel/

La noi asa a inceput raceala. Prima data s-a auzit in nas mai multi mucisori cu toate ca nu vedeam nimik, apoi cand stranuta incepuse sa-i iasa si tuse seaca. In afara de simptomele astea nimik in plus: fara febra deci, de mancat manca bine plus cheful de joaca si de gangurit era acelasi. Cel mai bine este sa-l duci la pediatru cat mai repede chiar daca nu este racit. EU daca vad ceva ciudat la Denisa nu am rabdare nici pana a doua zi, o duc imediat la pediatru. Sper sa fie bine si sa nu fie nevoie de antibiotic ca la noi.
Felis la tine cu atata mai mult ai grija de el si daca simti tu ca ceva nu e in regula nu astepta...fugi cu el la doctor. (am citit ca nu are voie sa raceasca).
Pupici si multa sanatate la bebei.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mersi pentru felicitari

cu ocazia plecarii am aflat cat de afurisiti pot fii bb-ii nostri

al meu cel putin pentru ca nu puteam sa il tarasc dupas mine pana in craiova ca nu stiam ce gasesc acolo si nu aveam unde sa ii fierb biberoanele sa il spal sa.... dar stiti si voi l-am lasat cu mama ( am crezut ca mor 2 nopti fara el)
el nimic nici nu mi-a simtit lipsa dormea linistit de mancat manca la fix 3 ore cate 100 ml nu mai putin , nu lea plans niciodata nici de oboseala nici ca era murdar nimic nici nu au simtit ca ar fi acolo
iar cand a venit acasa biberonul nu e bun papa cel mult 50 ml
nu adoarme decat leganat efectiv parca imi face in ciuda

dar bine ca macar cat nu am fost cu el a fost cuminte

Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput