Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andreap, cand mi-ai urat tu noapte linistita a fost poate cea mai crunta. Am cazut nervos, pur si simplu. S-a trezit din ora-n ora si nu vroia decat tzitzi, dar 5 minute ca apoi sa adoarma doar pana in momentul cand trebuia sa-l pun in patut si apoi sa te tii cu nervii. Ca dupa 2-3 minute, cand ma asezam si eu bine in pat, Alex al meu iar incepea sa planga. Parca ziceai ca-mi joaca farse, nu alta. La 5 si dimineata am clacat si am zis ca-l lasa acolo in patut sa planga cat o vrea. Bine-nteles ca dupa 2 minute m-am dus iar la el, dar l-am luat cu mine in pat in final pe la 6 fara ceva.

Insa azi noapte a fost un ingeras. S-a trezit doar de 2 ori, prima data cand se intampla asta in experienta noastra de mami-bebe. S-a trezit la 2 si la 5. Apoi la 7:30 definitiv.
Asta m-a confuzat si mai tare. Nu stiu ce anume il face ca azi sa doarma oribil si maine sa doarma ca un ingeras.
Cred ca s-a speriat cand a auzit ca-l pedepsim : convenisem ca daca mai doarme prost sa-l iau cu noi in pat (chiar daca nu putem dormi noi la inceput, pana la urma tot ne vom obisnui cu el intre noi) sau sa ne culcam noi in sufragerie si sa-l lasam singurel pt. ca aveam impresia ca se trezeste la fiecare fosnet de patura de-a noastra sau zgomot scos de salteaua noastra cand ne intoarcem de pe o parte pe alta.

Si la noi Alex face figuri cu suptul, dar vad ca e problemuta oarecum generalizata la varsta asta. Am inceput sa apelez la trucuri sa-l fac sa suga mai mult timp din tzitzi pentru ca vad ca nu le goleste. mai ales ca acum are si preferinte, baiatu' mamei. Sanul drept nu e bun, e cah, numa istangu le bun si ala cu figuri cateodata. Nu pot spune ca nu manaca, insa nu mai e innebunit sa manance asa cum o facea la o luna cand era i nstare sa stea o zi intreaga nuam ila tzitzi.

Roade cateodata la pumnisori si ce apuca de zici ca nu a mancat de 2 sapt. Si eu i-am studiat gingiutele sa vad daca nu cumva e problema de dintisori de are rasturnarile astea de situatie. Insa, Slava Domnului, nu par nici umflate, nici albicioase. Chiar are gingiutele rosu inchis.
Asta e semnul ca ies dintisorii fetelor: gingii umflate si albicioase. Iar la pipait sunt mai tari decat inainte. Eu pot sa fac diferenta caci ii dau mereu degetul la ros lui Alex.
Apoi m-am gandit ca poate mi-o veni mie ciclu si el simte schimbarile, caci ieri asa am avut o senzatie toata ziua ca si cand ar trebui sa-mi vina rusii.

Una peste alta, acum e bine si asteptam cu infrigurare sa vedem cum doarme Alex la noapte.

Felis, indoapa-l bine pe Mihaita sa se faca mare repejos si sa puteti face cat mai repede operatia. La Cluj din cate stiu si eu e cea mai buna echipa de operatii pe inima pentru bebelusi/copii din tara. Acolo urma sa fie operat si Cristi al Adelinei daca operatia lui ar fi fost facuta in tara.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Haideti cu listuta la capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43542" target="_blank">23, nu va mai inghesuiti aci pe 11 pagini

Oana_B

Mergi la inceput