Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara!
Elilenus,desenele le-ma luat din Pitesti,dar sigura gasesti in P-ta Rahova sau pe la magazinele ptr.copii.Cu siguranta ne vom vedea cqand vin in Bucuresti;de fapt toate trei,tu,eu si Monica.Week-end-ul trecut m-am plimbat cu Monica si cu BBlusa Ruxi.Pupici.
Azi Mariuca a mancat f.prost:dimineata la 10,apoi a dormit de la 12 la 16..la 16 a mancat putin si abia pe la 17.30 am pacalit-o si parca a mancat mai bine.De ce oare?
Fetelor,eu sper sa mai astepte cu dintii ca abia am scapat de urletele de colici..macar 1 luna!
O seara buna,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

DANETTE bine ai revenit. E frumusica foc Iris sa-ti traiasca. MICHE sa-ti traiasca printul ca frumos mai e!
FELIS ai laptic nu gluma! Ce bine!!! La mine cred ca e pe gate "productia". Imi vine sa plang dar nu am ce face, lumea din jur imi spune sa nu fac o tragedie din asta pentru ca e bine si atat. Eu abia mai scot cam 100 ml din ambii sani...nici nu merita efortul
FOR2NITY poti sa o lauzi ca e tare frumusica...are niste ochisori...Tu ce i-ai pus in cadita de baie. Eu tot cu ajutorul sotului meu le fac baie: el ii tine si eu ii spal, si as vrea sa le fac si singura uneori insa nu stiu ce sa pun in caditza. Ce interesant e fotoliul albastru!

Eu mor ca nu pot iesi cu bebeii la plimbare! Mi-e greu cu 2, singura nu pot si cand suntem amandoi nu e timp frumos. Cand va aud pe voi cu parcuri...la noi nu prea sunt.

Eu mai am o problema: ai mei au 62 si 64 cm si 5.200 si 5.400 kg. Sunt chiar asa de slabuti? Ca am vazut ca ai vostri sunt asa grasunei la inaltimea asta...

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Bits, fetele la care v-au venit deja "musafirii", ati avut si simptomele specifice inainte cu 1-2 zile sau ati fost luate prin surprindere? Pe mine ma incearca o durere de spate si putin si burta si ma intreb daca nu ma pandesc "uratii".

David Andrei, minunea noastra (18/11/2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DAMA - la mine a venit cu tot ce stiam, dar n-a mai plecat

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

elilenus, asa cum ti-a spus si andrea, eu stau tot in rahova, pe calea rahovei f aproape de blocul cu mobila(cofetaria vir-nuti), am incercat sa-ti dau un pm cu nr meu de telefon dar nu am reusti..nu stiu de ce.poate reusesti tu sa-mi dai nr tau si sa iesim impreuna sa ne plimbam.mi-ar face mare placere
eu am luat desene de la petre ispirescu dintr-un magazin ce se numeste vadul nou(chiar langa librarie)

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

ad_rianna, eu i-am cumparat un burete care il pun sub ea, care e scobit putin dupa formele bebelusului si e mai gros la cap, plus o perinita sub cap (cum se vede si in poze). Imi era tare frica la inceput sa-i fac baie singura insa acum baia face parte din momentele intime intre mine si fiica mea. Am vazut buretel din acela in P-ta Mihai Viteazul, pe straduta de langa Leonardo. Sau daca ai o pernuta mai veche (din burete, altfel nu se mai usca never), plus un prosopel sub cap, poti sa-i faci baita fara frica.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Paxela, Felis, hai sa incercam sa ne vedem maine pe la orele alea (1-2 adica), ca vad ca e bine pt. toate trei. Ar fi super !!!! Felis, tu pe unde in Pantelimon stai, exact? Eu stau langa Mega Image iar Paxela sta pe Socului, vis-a-vis de L'Affaire. Tu?
Onitza, scumpa, imi pare rau ca ai avut probleme cu Paul, dar bine ca s-au rezolvat! Pupici multi lui Paul si tie!
Fetelor, mi-e groza de vaccinul de maine! Pai bebelina mea a fost azi toata ziua in culmea neastamparului si plansetelor, ce ma fac maine !??! Mi se rupe sufletul cand o vad ca plange, mai ales ca nu imi dau seama ce are! Nu se poate oare sa ma deranjeze pe mine ce o deranjeaza pe ea acum, iar ea sa fie OK ?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, aim alaive!

suntem bine si sper sa-mi rezolv si problema cu pc-ul ca sa va innebunesc din nou

pupici gandacesti!
ps: suntem bine, ma descurc cu 2, slava Domnului!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Felis, Marius Daniel e sotul meu , ma bucur ca ai primit banii ,saptamina asta iti mai trimitem .

Gindacel ,ma bucur mult ca mai traiesti ,chiar ma intrebam ce s-a intimplat cu tine ,daca te-au rapus cumva puiutii.

Eu nu stiu ce se intipla cu Andrei ,el e un copil cuminte dar de 2 zile dupa-amiaza se agita rau ,nu maninca (urla cind il pun la sin );in seara asta a adormit pe la 9 ,asa ca ma astept sa ma trezeasca la noapte (ma invatasem sa doarma pina la 7 dimineata )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by for2nity

ad_rianna, eu i-am cumparat un burete care il pun sub ea, care e scobit putin dupa formele bebelusului si e mai gros la cap, plus o perinita sub cap (cum se vede si in poze). Imi era tare frica la inceput sa-i fac baie singura insa acum baia face parte din momentele intime intre mine si fiica mea. Am vazut buretel din acela in P-ta Mihai Viteazul, pe straduta de langa Leonardo. Sau daca ai o pernuta mai veche (din burete, altfel nu se mai usca never), plus un prosopel sub cap, poti sa-i faci baita fara frica.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Multumesc mult!
Chiar o sa incerc. Despre buretele acela...tu esti din Cluj?

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput