Bona - pareri

Bona - pareri | Autor: Klaus29

Link direct la acest mesaj

Voi ce parere aveti de bonele voastre??? Sunteti multumiti de ele??? Aveti una singura sau ati schimbat mai multe???
Noi deja suntem la a doua bona si nu ne place deloc ( poate o comparam cu prima de care ne=a placut in mod deosebit, dar care din...motive nu a mai putut veni ).
Voi cum gasiti bona prin cunostinte sau anunturi???

Claudia si bebeAndrei ( 13 martie 2004 )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Suntem si noi la a 3 a, cei drept, asta a 3 a, o inlocuieste pe sora ei care si-a rupt piciorul. Asteptam cu nerabdare sa sa faca bine, ca cu asta m-am umplut de nervi !!!Am gasit bona prin cunostinte, si sa fie cit mai aproape de noi [ cred ca-i un lucru important].Apreciez mamicile care nu fac nici un fel de compromisuri cu bonele lor, si daca nu le convine ceva le schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Suntem si noi la a 3 a, cei drept, asta a 3 a, o inlocuieste pe sora ei care si-a rupt piciorul. Asteptam cu nerabdare sa sa faca bine, ca cu asta m-am umplut de nervi !!!Am gasit bona prin cunostinte, si sa fie cit mai aproape de noi [ cred ca-i un lucru important].Apreciez mamicile care nu fac nici un fel de compromisuri cu bonele lor, si daca nu le convine ceva le schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Interesant ca ai deschis subiectul Claudia, si eu tot ma gandeam sa deschid un astfel de subiect. In cazul meu, pot spune ca ma aflu in tabara adversa acum (in sensul ca am incercat sa-mi gasesc un job de bona pentru a rezolva problema banilor - imi plac f mult copiii si nu voi mai putea avea).
Eu mi-am gasit jobul actual aici pe DC (persoana la care ma duc e moderator pe DC) si ne-am inteles sa ne intalnim fara sa ne cunoastem sau fara recomandari. Si pot spune ca a fost totul ok, desi merg in celalalt capat al Bucurestiului si doar 2 zile/saptamana.
Dar, din ce am mai citit pe aici pe forum, observ ca in ultimul timp mamicile merg mai mult pe recomandari. In cazul meu, de la 1 martie va trebui din pacate sa imi gasesc altceva, desi imi placea tare mult fetita la care mergeam. Si observ ca, desi am pus un anunt la mica publicitate, tot pe recomandare voi merge.
Cred ca datorita unor persoane care incearca mai mult sa castige bani decat sa se ingrijeasca de copiii la care merg, multe mame si-au pierdut increderea in bone. Si, la agentii am inteles ca nu prea ai ce cauta pt ca oricum dai o groaza de bani si nu te trateaza cu profesionalism. Eu, nici macar nu m-am deranjat sa ma duc sa intru in baza lor de date. Fiind mama la randul meu, din ce am auzit am senzatia ca acolo lumea se duce sa faca bani mai mult decat sa ajute acei parinti care au nevoie de ajutor.
Sunteti de acord cu mine ? Cam asa mi se pare mie ca stau lucrurrile la capitolul bone. Si spun astea privind lucrurile din ambele puncte de vedere, si ca mama si, mai nou, si ca bona.
Pupici la pitici si mamici !

Ana

Annablue si Adita 1.11.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Nu pentru a face bani as spune....
Cred ca multe din ele gandesc asa: " astia tot sunt plecati! De ce sa ma dau peste cap? Ca nu prea ma pot verifica..."
Adica, daca tot banii aia ii primeste, de ce sa se dea peste cap?> Ce? Nu poa' sa-ti spuna ca toata zoiua s-a jucat cu copilul si a cantat ceata lui Pitigoi, si cand colo dansa a vizionat toate telenovelele, a lasat apa curgand sau becul aprins, si vasele nespalate? Casele dansei vorbesc.. nu pe ale mele....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Important in alegerea uneia este sa tina la bb,sa se poarte frumos cu el...
Noi am dat un anut in ziar,cu nr nostru de telefon si in urmatoarele zile au sunat femei,le-am chemat atunci la noi acasa,si am ales-o pe care mi-a placut(a fost a 3-a pe care am chemat-o acasa).
Cred ca are deja un an de lucru la noi si sunt multumita de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Mami, nu ti-a fost frica sa-ti intre in casa atatia necunoscuti? Ca nu poti sti pe mana cui lasi totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

eu cit am stat acasa, pina a implinit Ana 6 luni, prin parc am tot intrebat vecinele, m-am uitat dupa femei in virsta care erau cu copii, daca-mi spuneau ca nu sunt bunicele, ci bonele, le intrebam daca mai au prietene disponibile si am avut noroc sa mi se recomande o femeie din bloc, eu n-o cunosteam...de fapt, in afara de o vecina de pe palier, ne-am mutat aici de 5 ani, nu cunosteam pe nimeni din bloc! am uitat, si administratorul, ca plateam la el intretinerea! si am gasit-o pe d-na asta, care e super inimoasa, Ana pleaca de la mine din brate la ea, ride la ea, eu zic ca daca nu s-ar purta frumos cu copilul, as simti imediat din comportamentul copilului...a invatat-o sa mearga incet-incet, sa bata din palme, sa arate ceva daca vrea...ma rog, ce-o poate invata la 10 luni...imi face si mincarica Anei, spala vasele, face curat doar cind doarme copilul, i-am spus mai bine le lasa asa decit sa o lase singura, eu zic ca poate am avut noroc, dar cred ca mai trebuie sa-l si cauti!

succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Am revenit la prima bona si acum mi se pare super; le-am comparat pe celelalte tot timpul cu ea si nici una nu s-a ridicat la nivelul ei; nu stiu ce sa zic; voi ati patit asa sau eu am innebunit de tot (ca nu mi-a placut niciuna si nici copilul nu a fost multumit)

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

Mergi la inceput