Martisor pentru inscrierea la scoala
Mi s-a sugerat un martisor pentru inscrierea la o scoala anume, pe care care o vrem noi.
Fara pretentii, doar un martisor daca vreau.
Acum spuneti voi, care sa fie martisorul ?!?
Ce se da pentru asa ceva ?
Miruna si Mirela
Raspunsuri
mirelam spune:
Miruna
Si eu sunt in situatia asta. Trebuie sa-mi inscriu copilul la scoala si ma tot gandeam ce martisor sa iau? Si cate?
Adica directoarei sau doar invatatoarei? Sau la amandoua?
Si mie mi-ar prinde bine niste sfaturi.
mirelam spune:
Miruna
Si eu sunt in situatia asta. Trebuie sa-mi inscriu copilul la scoala si ma tot gandeam ce martisor sa iau? Si cate?
Adica directoarei sau doar invatatoarei? Sau la amandoua?
Si mie mi-ar prinde bine niste sfaturi.
miruna28 spune:
Pentru inceput, eu zic ca directoarei, doar ea inscrie copilul, nu ? Invatatoarea nici nu ma cunoaste...asa ca ei din toamna.
Sau tu il inscrii direct la invatatoare ?
alina mamica spune:
si noi am procedat la fel pentru inscrierea fetitei la scoala care ne-a fost recomandata- adica parfumelul de ... mil lei si "pila" binecunoscuta in Romania.
grati.ela spune:
Eu am retinut un Bonsai superb. Este un mod elegant de a aborda problema. Sper sa nu dau peste un director spagar pentru ca imi este sila de astfel de oameni. Oare de ce nu reclamam astfel de comportament? Gratiela.
dori spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Oare de ce nu reclamam astfel de comportament? Gratiela.
Eu cred ca parintii ar trebui sa renunte sa "trateze" astfel problema. Daca toti parintii, dar absolut toti s-ar duce sa inscrie copilul numai cu dosararelul necesar, lucrurile s-ar rezolva firesc, fara pretentii, atentii etc....
Mi-am spus doar parerea, voi va educati cum vreti copiii si faceti cum credeti ca e mai bine pentru ei
rrox3 spune:
Dori sunt perfect de acord cu tine!
Eu ma duc chiar pe 1 martie sa depun dosarul fetitei mele de inscriere la scoala si am de gand sa merg cu el la secretariat frumos si sa-l depun. Fara parfumel sau alte atentii. Daca va merge si sotul meu cu mine atunci ii vom oferi un martisor, unul adevarat. Am fost mai dinainte si am discutat cu invatatoarea la care vrem sa o inscriem si i-am dus un buchet de flori, nu o sacosa cu diverse. Si a fost totul OK, doamna a fost chiar foarte draguta. Acum fireste ca de Craciun de exemplu o sa-i facem invatatoarei un cadou, dar nu ii vom da spaga, e vorba de cadouri pe care le faci celor apropiati de Craciun. Si fireste ca invatatoarea care iti educa copilul e cineva foarte apropiat.
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+