Mamici de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
KULTA spune:
Ioana, eu l-am simtit pe primul bb la 15 saptamini si se spune ca la a doua sarcina iti dai seama de miscarile lui bb muuuult mai devreme.
La tine, fara indoiala e bb. De-acum nu mai este mult si-l poti simti si din afara. E super sentimentul.
Pupici
K13+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Katink spune:
Mie nu mi-a aparut dunguta asta pe burta, sper sa nu fie o regula si eu exceptia
Eu am citit ca poate apare de prin a 10 saptamana, dar la mine nici acuma nu se vede nimica
Anis si eu am avut asa dureri, dar la fel de la constipatie. Si in legatura cu cerclajul, mai bine mai ceri parerea unui dr. si iti doresc sa alegi ce simti tu ca e mai bine pentru tine si bebelusa ta.
Eu mai nou il simt cum se misca dintr-o parte intr-alta, si e frumos ca se vede si o umflatura mica in partea in care simt ca este puiul.
Hai pupici si duminica placuta in continuare,
Katink 16+
blackpanterro spune:
Buna fetele :)
vad ca ii week-end este mult mai liniste pe site :)
in primul rand vreau sa urez bun venit la fetele noi,sper sa fiti cu noi pana la sfarsit :)si totul sa fie bine cu bebeii :).
Am tot vrut sa intreb: o sa ma credeti proasta dar eu chiar nu stiu ce este acela un cerclaj....daca ati putea sa imi spuneti si mie, am cautat o definitie pe net dar nu am gasit nimic.Sunt atat de multe lucruri pe care nu le stiu despre sarcina...:(
Azi am avut "baby shower" pentru bebe, a fost excelent, am primit o gramada de hainute pt bebe asa ca totul este pregatit.Avem patutul, saltea, seturi de pat si haine sa ii ajunga pt primele 6 luni :)
Ma bucur atat de mult ca americanii au obiceiul asta ca m-a salvat pe mine de toate cheltuielile pt bebe :)
In legatura cu ceea ce simtiti in burtici, sa nu credeti ca nu este bebele.Ganditi-va ca in mod normal nu avem atata miscare(falfairi ) in burtici, asa ca sa nu va indoiti ca este bebe.
Bucurati-va de tot ce simtiti ca este bebe cu siguranta :)
Pupici
Adriana si Aidan 21sapt
Katink spune:
Buna dimineata burtici!
Adriana, deja ati avut petrecerea?!
Trebuie sa fi fost tare frumos.
Eu una stiam - e drept ca din filme - ca se facea undeva cu cateva zile sau o saptamana doua inainte de nastere.... dar normal ca realitatea e alta, sau?
Aici nu stiu sa existe obiceiul asta.
O saptamana usoara,
Katink 16+
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Orca
Buna mamicilor,
Scrieti atat de mult ca pana reusesc sa citesc tot trebuie sa inchid calculatorul si nu mai apuc sa scriu nimic :)
Va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru. Se pare ca e BAIETEL , ceea ce ne bucura foarte tare pe amandoi... asta ne doream. E foarte activ, are perioade in care ma sutuieste zdravan (eu credeam ca abia mai tarziu se simt loviturile asa de bine...) Mai e vreo mamica "batuta" pe aici?
In alta ordine de idei, eu am luat pana acum - 19,3 saptamani - 6 kile; doctorul spune ca e OK, dar am vazut ca voi ati luat mult mai putin. E adevarat ca eu nu am avut deloc greturi si am mancat tot ce am vrut... E mult 6 kile sau nu???
Va urez week-end placut si burtici sanatoase :)
Balenutza Orca
DAAAAA !
Am si eu un mare nazdravan/a in burtica care loveste cu putere in special duminica cind reusesc sa stau mai relaxata....si ma intreb cind mai doarme?
Cristina19 si Mihnea
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by anis
Emaaimee...m-am linistit cu durerile..erau de la constipatie..acum cum am rezolvat problema ..cum au si disparut...nu mi-am dat seama ca ...sarcina apasa colonul etc...
In rest...voi vedea...daca nu innebunesc in urmatoarele zile..cu decizia de a face sau nu cerclajul..
AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ANIS ,multa sanatate si nu mai fi speriata!Cerclajul nu face nici un rau,te ajuta sa duci sarcina fara probleme pina la sfirsit!
Cristina19 s si Mihnea
palmyrah2002 spune:
Blackpanterro , sa va traiasca nazdravanul si sarcina usoara in continuare!
Orca sa va traiasca flacaiasul si sarcina usoara in continuare!
Katink,mie la prima sarcina linea nera mi-a aparut pe la cinci luni,dar nu stiu sa-ti spun daca e o regula sa apara sau nu!
Ioana(corbioana),sigur e RECLAMA ILEGALA!
Nu-i asa ca-ti simti sufletul plin de fericire?
Acum RECLAMA ILEGALA ma ciocaneste zdravan si ma intreb daca si ai vostri isi petrec toata ziua jucindu-se?Nu dorm aproape deloc?
Cristina19 s si Mihnea
Ioana Co. spune:
La noi bataile sunt dintre cele mai drastice...mie mi se pare ca misca fff.mult bebe mic si in reprize destul de lungi....Azi noapte am visat ca am nascut si era tot un baietel si eram tare tare happy...Inca nu stiu ce o sa fie, dar sper sa aflu pe vineri cand am programare la dr. Cam tot la aceeasi varsta de sarcina mi-a spus si prima data ca e bebe boy, dar a stat cu putulica la vedere...ceea ce nu se stie acum.
MonicaElena bine ai revenit, multa sanatate la amandoua........
Ra_75 si eu sunt din Cluj...am experienta vasta cu medicii ginecologi, daca doresti o opinie...here I am...
Kulta dar ce avansati sunteti cu dintisorii...noi la un anisor avem numai doi jos si doi micuti sus...
Anis eu zic sa nu te supui pe tine si pe bebe la riscuri inutile...deci daca poti sa previi ceva de ce sa nu o faci si in plus cerclajul nu dauneaza cu nimic....strict my oppinion...
Pupici
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 20s
http://community.webshots.com/user/yoannaco
brianamica spune:
Buna dimineata si sa aveti o saptamana super !
Am si eu 2 intrebarici mici.....
Cum rezolvam cu constipatia ca eu eu cedez.... Pai daca acum e asa ce o sa facem in ultimul trimestru de sarcina ? Voi cum reusiti sa controlati treaba asta? Mancati ceva anume?
Aveti idee daca Gravibinon-ul se da compensat sau gratuit (costa aprox 300.000 fiola iar eu trebuie sa fac 2 /saptamana) !!!??.In afara de celelalte ce trebuiesc luate si pe care doctora mi le da gratuit o data la 2 luni ("sa nu bata la ochi") de parca sarcina ar fi o chestie o data la 2 luni
Va pup
Brianasi15s
Ioana Co. spune:
Briana - la partea cu constipatia du-te si cumpara de la piata prune uscate si papa-le seara...efect garantat.
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 20s
http://community.webshots.com/user/yoannaco