Mamici de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
mamini spune:
cin, merci soro,infiintam un club pt "gretoase", ca pina la urma, vad ca fetele care nu au avut greturi si au mincat normal, nu s-au ingrasat.eu nu am ce taia din ce maninc,atit pot minca, nu e mult cantitativ, dar e mult caloric. ar fi super daca as putea minca salate sau legume, dar bebe nu vrea, sau carne, dar de-asta nici nu poate fi vorba, si mirosul imi face rau.
cit despre 15-20 kg..ce sa zic? eu sper sa fie 15.as fi multumita. asa se invata omul sa se multumeasca cu mai putin...( care va fi putin cam mult, anyway) in cazul meu
cum e vremea acasa? aici e soare, dar minus 14 grade, crapa piatra...vreau primavara sa-mi plimb burtica...
M 14s+5z
BB23 spune:
Buna ziua burtici si mamici..
Bineinteles ca am citit tot ce ati scris..dar....vreau sa impart cu voi bucuria de a simti miscarile bebicului...As sta ore in sir sa simt ghiontuletele lui...care se simt ba numai la mana, ba numai in burtica, sau si la mana si la burtica...Aseara spre exemplu, stateam pe partea stanga, apoi m-am intors spre dreapta, dar nici pe spate nici pe lateral...m-am trezit cu un mic cocolos, in partea stanga,care a ramas acolo vreo 5 minute..iar cand tineam mana, era o portiune mai proeminenta care incapea in podul palmei....in partea stanga a abdomenului era tare, iar in dreapta moale...sa fi fost bebicul oare? care s-a ingramadit acolo?
Simte si tati sutuletele, dar nu de fiecare data.
Eu am facut o singura analiza pentru coagularea sangelui..la Synevo, fostul Medicover,ANTICORPI ANTICARDIOLIPINICI (SCREENING) (ELISA)(pt hipercoagulabilitate), (La Bucuresti, Imunochimie s-au analizat), si a iesit NEGATIV, cum trebuia sa iasa..dar eu luam dinainte Aspenterul.
Fetelor, voi ati discutat?De cand vreti sa va luati prenatalul?
Despre cum voi naste...nu stiu..inca nu am discutat asa ceva..poate in viitor, deoarece merg si sambata la doctor..
Pupici la burtici si bebici
Burticuta de 19 sapt si 4 zile
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
blackpanterro spune:
Buna fetele,
Sunteti harnice ca niste .
in primul rand felicitari Monicutz si Cristina(Cris Ciurea) pt baietei, bine ati venit in clubul mamicilor cu baietei .Sa cresca mari, frumosi si sanatosi .
Se pare ca intr-adevar luna iulie este luna baietilor
Cand am fost la eco am uitat sa il intreb pe asistent cum este placenta...daca este totul bine si daca mai pot avea relatii sexuale, dar cred ca daca ar fi fost ceva in neregula mi-ar fi spus nu?
Pana acum nu am avut probleme de nici un fel, am avut o sarcina usoara si am decat de vreo 4 ori in 21sapt.
Oricum maine merg la consult la doctorul meu si sper sa aflu daca se poate.Vreau sa fiu sigura ca totul e ok.
In legatura cu greutatea eu am pus pe mine 10kg pana acum dar cum am spus nici nu se vede ca normal am 52kg la 1.75m.Mi s-a spus ca sunt prea slaba pt inaltimea mea asa ca trebuie sa pun mai mult in timpul sarcinii.
Numai bine la burtici :)
Adriana si Aidan 21s + 2zile
bebestrumfitza spune:
Mitub, eu am miopie -7 la ambii ochi, si mi-a spus atat dr oftalmolog cat si ginecologul ca trebuie cezariana....m-am obisnuit cu ideea, si oricum n-as vrea sa risc prosteste, ca in definitiv imi doresc sa fiu o mamica sanatoasa, nu sa am dup'aia cine stie ce complicatii....
...eu iau acid folic alternativ cu tardiferon, magneziu, si in plus eu iau tromboass si fac clexane pt anticorpi antifosfolipidici....apropo de analiza pt coagulare BB23, eu am facut'o la fundeni, si am inteles ca doar acolo sau pe la coltea dau rezultate relevante, restul laboratoarelor nu......dar probabil tu ai vb cu dr tau si e ok....
anca 18s+
bebestrumfitza spune:
apropo' ....voi v-ati hotarat cu ce dr nasteti?...sau la ce spital vreti?.....
eu -la municipal, cu dr. anca
va pup....ma duc sa mananc ceva ca ma bate asta micu'...
si abia astept maine sa ma rasfat la restaurant.......ca implinesc o varsta.......si iesim in oras.....cum trece timpu' asta!
blackpanterro spune:
La multi ani Bebestrumfitza!!!!!!
Cred ca va fi minunat sa sa-ti sarbatoresti ziua de nastere cu bebe-ul prezent :).La fel va fi si la mine in mai :)
Adriana si Aidan 21sapt+2zile
anis spune:
CONTINUAREA ..Mamici de iulie-august(14):
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43615
AniS si bebelina mea dulce 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."