Mamici de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Saru-mana...priceput...interpretam aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Monica: ma bucur ca te simti bine si ca totul e OK!
Anis, BB 23, nu vreau sa par foarte insistenta dar vreau sa stiu cum ati descoperit ca aveti tulburari de coagulare, ati facut analize inaintea sarcinii?
Eu mi-am facut timpii de coagulare numai cand eram insarcinata cu Codrin, erau modificati dar i-au spus ca ei isi modifica valorile in sarcina.
Corbioana, imi pare tare rau sa aud ca nu se dau, sistemul romanesc medical...
Mai fetelor, in alta ordine de idei azi am avut o durere de cap...ingrozitoare, simteam ca-mi pulseaza tot capul, am dormit si mi-a trecut dar m-am speriat un picut.
Va pup dulce si va doresc tuturor multa sanatate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Delia problemele de coagulare sau sindromul antifosfolipidic presupune niste analize de sange in plus fata de timpii de coagulare. Proteina c, proteina S, fibrinogen si inca o gramada de analize cu denumiri imbarligate care se fac la spitalul Coltea la hematologie sau la spitalul Fundeni la hematologie.vezi la aspirante este un subiect cu problemle de hipercoagulare. De obicei cine are acest sindrom face clexane sau heparina sau i-a aspenter sau thrombo-ass.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by corbioana
Mai fetelor am simtit asa vineri seara sa zic ca o pulsatie mai pregnanta pe mijlocul burtii ... sa fii fost bebe?? ca eu nu stiu cand si daca s-a miscat simtitor, ca el stiu ca face gimnastcia acolo ca doar l-am vazut la eco....uf ce mama denaturata sa nu stie ea daca a fost bb sau nu...

Pupici,

19sapt.+3 zile

Ioana

Ha! Inca cineva care simte ce am simtit eu! Ca taaare singura m-am mai simtit!
Dupa o saptamana de incertitudine, de intrebari insistente pe aici pe forum si pe acasa pe la cunostinte cu experiente recente, pot sa spun sigur: E BEBE!
La inceput simti cateva pulsatii, maxim 4 la rand, dar pot fi si mai putine, si destul de rar. Mai tarziu vor creste in intensitate.
La mine a inceput. Ieri dupa-amiaza, stand pe scaun si rontaind un mar, am scapat un AU! de am speriat-o pe mama. Nu, nu ma durea nimic, dar a fost o lovitura atat de neasteptat de puternica incat asta mi-a fost reactia. A urmat o lovitura usoara, si gata, s-a oprit.
Azi la serviciu, in schimb, am avut parte de 2 reprize de lovituri puternice, aproape la fel de surprinzatoare. Nu ma mai puteam concentra la ceea ce aveam de facut.

Asa ca scoate sampania ca bebe danseaza!

Andy si 17 saptaman+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

buna burtici,

eu am venit de la eco si o sa avem un baietel. Vad ca luna iulie nu se dezminte, si se anunta baieti in continuare. La eco i-a facut cu manuta lui ta-su .

Giana, si eu mai simt asa intepaturi cateodata...vin si pleaca.

Linea nigra nu mi-a aparut inca deloc.

Va pup,
, 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cin esti tare simpatica cu datul rotunda... Pe mine cine ma-ntreaba ce luna sunt, le spun ca sunt in sapt. 15... ha, ha, ha, treaba lor ce pricep ei...

Moni felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si tu la fel!!! Este chiar amuzanta statistica pana acum, sa vedem cu va fi la final cand vom stii cu toate ce avem...

BB23 la Tic-Tac gasesti Utrogestan, eu mi-am luat sapt. trecuta compensate, sunt f. dragute fetele de aici.

Pupici, seara placuta,

Irina si bebe 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara !

Monica_Elena ce bine imi pare ca ai revenit si ca va simtiti bine! Tineti-o tot asa!
Blackpantero felicitari pentru baietel! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si voios!
Monicutz felicitari pentru baietel! Join the club!

Fetelor, eu gata, nu mai incap in pantaloni. Burtica asta creste de la o zi la alta. Mai am o singura pereche, careia vreau sa ii mut nasturii ca sa mai mearga putin. Noroc ca am dat sambata o raita pe la magazine si am gasit ceva. Numai ca nu aveau exact numarul meu si imi vor face unii pe comanda. Ii iau abia miercuri!

Vineri am avut si eu dureri de burta care s-au dovedit a fi de la constipatie. Numai ca sambata, dupa ce am rezolvat problema, tot m-a mai durut. Cat am batut magazinul Cocor pana la ultimul etaj, m-a luat o durere! Am incercat dupa-amiaza sa stau linistita si duminica nu am mai avut nimic. Ce-o fi fost?

In rest, bebe se zbenguie. V-am povestit mai inainte ispravile lui. Cred ca ii place tare mult sa se dea peste cap. Il face mama acrobat!

Andy si 17 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Andreea hai sa ne traiasca acrobatii daca zici ca si la tine e la fel! E clar ei sunt!!! Dea-cu sa na tinem bine ca ne vor batuci de ne rup am tot zis noi ca ba e ba nu e da si cnad or incepe...mamaaaaa sa te tii...
Monicutz pai bine ai venit in clubul baietilor de iulie dear la tractorase, robotei si masinute cu tine!!! Sa-ti traiasca si sa fiti si voi sanatosi!!!
Laura, pai asa am si facit doctorita gineco mi-a dat bilet, cu el m-am dus la doctorita de familie care mi-a dat reteta si de acolo la farmacie dar din pacate de luna asta marlanii astia de aici nu mai vor sa dea nimic gratuit pt. gravide. O fi diferit la voi si asta e super. Dar oricum e revoltator! La cat ne opresc din salar...Delia iti multumesc draguto si tie de grija o sa ne descurcam, mai ales ca Gia e o bomboana de fata si-mi cedeaza utrogestanul ei.

O seara buna!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Multumesc pentru urari:). Deci ma incriu si eu in clubul vostru de tractorase si masinute.
Cand mi-a spus ca e baiat, m-a apucat rasul ca ma gandeam la toate testele pe care mi le-am facut de pe internet si toate ziceau fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Felicitari Monicutz pentru baietel, sa fie sanatos si sa ai o sarcina usoara in continuare!

Numai bine,
Katink 16+

Mergi la inceput