Simt ca ajung la limita!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
aida_o spune:
quote:
Originally posted by Elise
Probabil nici daca as da coltu' nu mi-ar ierta-o in veci!
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nadia1976 spune:
Al meu nu e suparacios chiar deloc; tocmai ca la noi e invers, dar imi trece repede; spun ce am de spus si gata! A trecut! Dar tare s-a suparat pe mine cand i-am atras atentia ca ar fi cazul sa mai puna si el mana pe ceva in casa... si atunci, mai exact, era vorba... tot de vase. I-am cerut sa le spele el... mi-a spus ca sunt "bossy", dar le-a spalat, a venit in sufragerie, m-a luat in brate si i-a trecut... dar eu eram tot umflata, pai cum adica sunt Bossy daca la un an o data iti cer sa speli vasele...? Dar mi-a trecut.
Ideea e ca fiecare are un caracter si o personalitate proprii. Nu incerca sa schimbi pe nimeni, ca nu vei reusi, decat daca persoana respectiva VREA sa se schimbe; ori iubesti persoana asa cum e, ori daca nu... asta e, fiecare pe drumul lui! Si ca o relatie sa fie asa cum trebuie (armonioasa, placuta si sa-ti ofere liniste sufleteasca), nu e suficient sa-ti IUBESTI partenerul/a, e nevoie si de respect si e nevoie sa-ti si placa felul lui/ei de a fi. Da, e posibil sa iubesti pe cineva dar sa nu-ti placa acel cineva, din anumite puncte de vedere, oricare ar fi ele. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar asta e ce cred eu. Numai bine! Va pup, Nadia!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by Elise
Asa ca nu trebuie sa va mira ca se supara din rahaturi. Noi trebuie sa fim cele perfecte... noi trebuie sa ii impacam de fiecare data.... si totusi, cred ca ne iubesc - dar sint atit de putin capabili sa o arate.....
Elise
Hehehe, trist ... dar adevarat !!!!!
![](icon_smile_sad.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
Alice si
![](copilas.gif)
http://community.webshots.com/user/alice20041
mamica dulce spune:
alina..si la noi e cam asa...de la te miri ce si mai nimica se ajunge la faze care ..exact expresia a face din tantar armasar.
Eu nu consider ca i-ai zis ceva urat la faza cu ardeiul si nu cred ca ai folosit cel mai agresiv sau acru ton,asa cum a sugerat cineva.In definitiv,tu ai gatit,i-ai dat sa manance si vrei sa.i speli si farfuria pe care nu se oboseste sa o duca la bucatarie..
E clar ca femeile sunt elemente de sacrificu dar nici sa ne transformam in mama universala nu e posibil.Si ,in definitiv e chiar frustrant,oricat am vorbi pe forum ca vezi doamne barbatii sunt copii mari si noi trebuie sa le oblojim orgoliul,noi sa ne purtam cu maturitate cand ei nu concep sa.si ceara scuze,sa-i intelegem cand sunt suparati ca din diverse cauze (chiar boala ca la elise) nu-i putem trata ca pe zmei...ba chiar daca faci un copil cu ei..te trezesti ca ai "gemeni" si tot noi,in diplomatia noastra infinita trebuie sa-i impacam sa.i facem sa se simta iubiti si doriti chiar mai mult decat inainte.Noi trebuie moarte coapte sa.i ingrijim,sa.i intelegem,sa le fim si mamica de care i-am despartit luandu-i de barbati..noi sa fim alea perfecte,sa cedam de fiecare data si sa fim si apte de prestari cand are el chef si cu orice pret sa cautam modul ideal de comunicare.
Nu vi se pare un pic exagerat?un pic frustrant -mai ales cand e vorba de ani de zile?Un pic rupt de realitate?Un pic departe de notiunea de reciprocitate?
Oricum subiectul a degenerat..Alina,barbatu-tau putea o avea o reactie si un bot de dimensiunile astea daca ii tranteai ardeiul in cap sau il aruncai la gunoi fara sa-l intrebi daca mai vrea.
Si putea foarte bine sa stranga el farfuriile cat timp ai culcat copilul.Nu sa fie imbufnat doua zile ca ai indraznit sa.i vorbesti in halul asta.Si sa mai stea asa inca doua,pana considera ca l-ai gadilat suficient ca sa.si pogoare iertarea.
alina..poate ca e altceva la mijloc,alta problema,alta buba care sparge cand te astepti mai putin.E foarte posibil sa aiba altceva in cap si pe suflet(cel mai probabil tot legat de cuplu) si atunci e suficienta si o remarca nevinovata sa se ajunga la asa ceva.
aici trebuie discutat serios si sper din suflet sa ajungeti la un consens,prin eforturi de ambele parti.Pentru ca dragoste e!si ar fi ingrozitor sa nu cautati amandoi o metoda care sa va apropie din nou si sa eliminati toate frustrarile si crizele.Mai sunt multe de spus,dar e 4 dimineata si ma opresc aici.
cu drag,Anca
Morala:nu mai gatiti ardei umpluti!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
dulcetica spune:
"Morala:nu mai gatiti ardei umpluti!"
Daca nu ne-am intelege noi femeile....Problema e ca ei sint "constienti" de faptul ca "parca o mama ne-a facut pe toate".
Trebuie o alta abordare:Iubirea vietii mele,sufletel,nu papi tu o jumatate de ardeiut?
Raspunsul:mai incalzezte 7.
OtiliaLia spune:
Nu-s suparacioasa de felul meu, dar sincer si mie mi-ar fi sarit mustarul sa-mi fi spus mie
Daca puneai un "te rog" sau "ce-ar fi daca" sau cine stie cea alta expresie in fata cred ca nu se supara nici el.
Felicity spune:
mie mi se pare ca s-a suparat justificat.
daca macar intrebai altfel, ceva de genul, crezi ca mai termini ce e in farfurie sau pot sa o spal?...nu s-ar fi suparat, ca nu suna ca un ordin, avea dreptul sa aleaga EL ce va face cu restul din farfurie.
tonul face muzica.
si mai e ceva, de ce il tot impaci? eu cred ca daca i-ai da spatiu, i-ar trece supararea si cand ar fi gata ar veni el la tine. asa se simte sacait.
ancuta06 spune:
Eu cred ca daca ati fi in locul ei, nu i-ati mai da sotului dreptate. pt ce sa se supere? si pt ce sa stea suparat? poate foarte bine sa spuna "nu imi place cum imi vorbesti" si sa explice de ce. Totusi, sunt 2 oameni care-si impart viata, nu doi copii ofticosi.
Alina, draga, eu cred ca trebuie sa il ignori, un timp, cand se mai supara asa, degeaba. Nu-l mai impaca, lasa-l in pace. Incearca sa vorbesti cu el, pe un ton normal, si daca nu are chef sa vorbeasca, trateaza-l cu indiferenta, pana cand isi da seama ca a exagerat.
Succes!
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
mamica dulce spune:
Alina ce mai faci??cum decurg ostilitatile?
sa auzim de bine!!
ancuta --bine spus,la fel de indignata am fost si eu cand am vazut subiectul ieri.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0