duminica , 19:30, pe TVR cultural, preselectia pentru sectiunea dans pentru Eurovision. Ne uitam? :)
Lasa bre' Deoki ca am mai vazut eu neste radiografii dezbracate "dansand" pe TV Cultural de parca faceau reclama la frun' vaccin anti-tetanic.
Si ce m-a deranjat cel mai tare e ca dupa ce "dansau" complet dezbracati mai "dansau" si pe la ora 14 cand nu puteam sa rad ca'mi trezeam copii.
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*
qsar spune:
Hi-hi-hi Xeno,
Da. Si eu am vazut perform-dance-ul de care spui. Si-am "balansat" intre amuzament si indignare. Si n-am avut nici cea mai mica emotie artistica sau revelatie estetica. Nimic. Dar selectia de care spune Diokiu' este adresata in principal elevilor din liceele de coregrafie si este un spectacol cu adevarat... frumos (am ezitat putin pentru ca sunt destul de zgarcita in folosirea acestui cuvant).
Q
mara03 spune:
sigur, sigur ne uitam. merci de "anunt" ca altfel nu stiam.
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
Sabina spune:
M-as uita si eu...da la 20.00 se da Shakespeare in Love...si io nu l-am vazut.Ma uit juma de ora.Poate.
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
qsar spune:
Mi-e rusine sa recunosc, dar am ratat duminica. In schim urmaresc acum tot pe TVR cultural o discutie (in direct) - scandalurile tipice cu care se termina orice selectie nationala. Trist, nedrept si dezamagitor.
Q
mara03 spune:
quote:
Originally posted by qsar
Mi-e rusine sa recunosc, dar am ratat duminica.
si mie mi-e rusine sa recunosc dar si eu am ratat preselectia. asa-i cand ai copii, nu poti sa-ti faci nici un program pentru sufletelul tau propriu si personal...
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
Sabina spune:
Io am vazut cateva minute si erau slabuti dansatorii...
poate mi s-a parut asa pt ca am vazut acu 2 sapt concursul de la Lausanne, pe mezzo....ce nivel, extraordinar!
Cine a castigat acuma?
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
descintec spune:
Eu m-am uitat. Sabina, cei buni au fost lasati la urma:) Cei de la prima scoala de balet din Bucuresti au fost cum au fost, dar scolile din provincie, vai si amar. Radeam cu copiii de balerinele din Cluj de ne prapadeam. Jalnic :) Nici Iasiul si Timisoara nu au prea mult de oferit. Dar tinerii care au incheiat concursul, vreo 5-6, din Bucuresti (imi pare ca studiau cu aceeasi profesoara) au fost buni. Foarte buni. Si mie mi s-a parut ca selectia a castigat-o cine trebuia. Q, ce ziceau pe TVR?
_
Sapte dintr-o lovitura!