BB jos situat/cerclaj/contractii/repaos la pat
Fetelor am fost la Olimp la eco, la dr. Adrian Pop si verdictul este: sarcina gemelara normala (fetita si baietel!!!- sper sa nu se insele :-). Insa pe dr. Puia il ingrijoreaza faptul ca, capsorul fetitei este foarte jos situat,din care cauza nici nu a putut fi apreciat colul :-((
Ideea e ca n-am prea fost cuminte dupa cerclaj pentru ca m-am simtit bine, iar acum trebuie sa stau neaparat la pat ca nu cumva sa se rupa membranele :-(
linistiti-ma si spuneti-mi daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.... Va rooooog pentru ca am abia 24 sapt implinite si mi-e groaznic de frica ....
cred ca nici pe scaun nu-i prea bine sa stau... si mi se mai si intareste burtica :-( mi-a dat duvadilan si no-spa
va pup si sper sa fie bine pentru toate mamiile ingrijorate
si salut cu mare drag mamicile de gemeni, in special pe Theodora
Tamara si bebeii
Raspunsuri
papadie spune:
Tamara da o cautare pe forum ca s-a vorbit despre asta.
Te pup si iti urez muuulta sanatate si o sarcina usoara. Intr-adevar statul pe scaun nu te ajuta.
oana
Sä fim senini!
Tamara spune:
Papa draga, te rog ajuta-ma tu , nu rea ma descurc cu cautarea.... :-( Ce cuvint cheie sa scriu? le-am incercat cam pe toate... doar daca ai putin timp...multumesc si pupicuri
ps: oricum mwi incerc :-)
lala spune:
buna tamara va doresc multa sanatate si tie si bebeilor. Stai cuminte in pat (sunt convinsa ca este greu) si totul va fi bine.
Theodora spune:
DRAGA MEA,NU TE INGRIJORA SI ODIHNESTE-TE CIT MAI MULT!!! TE IUBIM MULT DE TOT SI TE AVEM IN RUGACIUNILE NOASTRE!!! AM TRIMIS SI E-MAIL...
P.S.
Despre Tina75 care asteapta de asemenea gemeni,stii ceva? Am sa treimit acum un mail...CRED CA A NASCUT!!!
Theodora, Alexandros, Yannis(10 luni...in curind!)mpapad@acci.gr
Pagina personala www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Theodora Album www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numex=Theodora
Raluca spune:
Da, eu m-am confruntat cu o astfel de problema . Desi nu am avut o sarcina gemelara, duduia mea Ilinca s-a gandit pe la 23 de saptamani ca ar fi grozav sa forteze "poarta " de iesire. Am stat in pat 4 luni jumate, psihic eram terminata, luam aproape zilnic antispastice.ar, totul s-a terminat cu bine, Ilinca s-a nascut la 37 de saptamani, bine sanatoasa, putin cam micuta dar asta e!
Sfatul meu:stai cat mai mult in pap. Succes!
Raluca si Ilinca
diana spune:
Eu iti dau un sfat:stai linistita in pat, nu face nici un efort si nu te speria-psihicul joaca un rol foarte important.
Eu nu am fost cuminte(de fapt am fost inconstienta) si am nascut la
33 sapt. in ziua cind am facut cumparaturi pt. bebe,am urcat 9 etaje.
La eco morfologica in sapt 21 nu mi se vedea colul fiindca bebe era foarte jos dar eu am dus sarcina pina in sapt 33 si nu am stat linistita deloc.Totul este bine cind se termina cu bine.Acum bebe are 8 luni si este sanatos.Deci foarte multa odihna.
Te pup
Diana
danielac spune:
stai linstita si asteapta sa revina totul la normal, nu te mai obosi si o sa fie bine. Sanatate multa!!!
Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
gabid spune:
Si la noi a fost la fel,Simona era jos,ma apasa pe col incontinuu.Am avut cerclaj si pt ca nu am fost cuminte am nascut la 33 de saptamani pt ca s-au fisurat membranele.Asa ca stai cumintica in pat si citeste ceva sau uite-te la TV.
Te pup,
Gabi si bb Simona
Floare de Colt spune:
Draguta mea, te rog frumos sa stai cumintica in pat, sa vesezi frumos la copilasii tai minunati si perfect armoniosi care se vor naste la termen si totul va fi perfect pentru voi. Am mai spus de cateva ori, cuvantul PERFECT este magic, asa ca lasa grijile si alte probleme si vei vedea ca totul va fi foarte bine.
Tu iti dai seama ce binecuvantata esti? Doua minuni in acelasi tip si se pare ca sunt si fetita si baietel. Ai la ce sa visezi frumos, asa ca, urmareste sa indepartezi chiar si gandurile care ar putea sa-ti provoace si cea mai mica ingrijoarare. Ai vazut doar ca au mai fost mamici cu asemenea probleme si ce manderete de copii au acum.
Deci totul depinde de tine si de gandurile tale si de starea ta sufleteasca, asa ca tine capul sus, burtica inainte si creaza in jurul tau o aura de dragoste si lumina. Vezi doar ce plan maret are Doamne Doamne pentru tine. Poti chiar sa "vezi" clipa cand vei posta pe forum subiectul: "S-au nascut stelutele mele perfecte"
Noi suntem aici ca sa va sustinem, sa ne bucuram pentru voi si alaturi de voi.
Va pup cu drag,
Camelia
Deschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjura splendoarea lui Dumnezeu