BB jos situat/cerclaj/contractii/repaos la pat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

Anisia draga, du-te fara grija la Giulesti. O ecografie normala, in Centru de Sanatate a reproducerii (sau cum i-o zice...nu mai retin exact, dar e cel de la Giulesti) costa numai 80.000 lei. Bine inteles ca nu-i atat de detaliata ca la POp, la Olimp, dar o face dr.Albu.Suna la centru si vezi cand e in tura....Chiar si din afara, te poti duce la ecograful spitalului, stai la coada ca au prioritate gravidele internate, intri si-l rogi sa-ti dea mai multe amanunte... ii lasi pe masa cati bani vrei tu...te orientezi la fata locului... si el e destul de taciturn, obosit, etc... dar iti spune ce si cum despre lichid, pozitie fat, greutate si marime col... Nu te impacienta daca e la eco dr.Sedan, parerile sunt impartite.... eu i-am prins pe amandoi ... si a fost ok .... Sedan mi-a zis direct ca eco+ poza ma costa 150.000... Tot ei sunt si-n spital si in Centru

Oricum stai fcuminte pana te duci la control si bea lichide multe

Te pupam Tamara si bb-eii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Draga Anisia, doctorul Albu are multa experienta si ochiul format pentru a vedea tot. E adevarat ca este destul de ursuz si nu prea spune multe dar, daca intrebi iti raspunde la toate intrebarile. Eu am fost cu trimitere, daca nu ai programeaza-te la telefon(2249376-centrala spitalului- poti intreba acolo numarul de la Centru). Eu mai am un numar de la Giulesti, s-ar putea sa fie chiar de la Centru-2126082. Dr. Albu avea program lunea, e cam coada la el, sa fii acolo inainte de ora la care te cheama, se intra in ordinea sosirii. In legatura cu banii de pe masa, nu e neaparata nevoie, daca nu ai nu dai el te consulta la fel si te primeste si cu sotul in cabinet dar mai bine intri intai singura si intrebi. Succes si spune-ne si noua ce ai aflat nou.

Dana

Mergi la inceput