Mi-e frica sa ma bucur

Mi-e frica sa ma bucur | Autor: sota

Link direct la acest mesaj

De trei zile sotia nu prea se simte bine.Am fost ieri 16/feb/05 la doctor sa-i faca ceva analize.Am aflat ca este insarcinata la care bucuria a fost foarte mare dar tinand cont ca a mai pierdut sarcina de vreo doua ori imi este frica pentru ca nu prea se simte bine si nu vrea sa manance nimic.O sa mergem maine sa-i ia din nou sange.Sper ca totul sa fie bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Iti tinem pumnii ca totul sa fie bine.
Multa sanatate si felicitari pt bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sota spune:

Multumim foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ba sa nu iti fie frica! Bucura-te. Tu nu stii ca Frica ucide mintea?
Totul o sa fie bine, ai sa vezi:)
V-ati gandit la un nume pentru bebe?:))

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sota spune:

Pentru Anda,mama Irinei

Nu ne-am hotarat inca dar orice sugestie este bine venita.
Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Capul sus si mult curaj! Fiti optimisti!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Sa va dea Domnul un bebe sanatos si frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari si multa sanatate sotziei. Pot sa spun ca si eu am pierdut o sarcina, iar acum la a doua incepind cu luna a doua nu puteam sa maninc nimic, mincam fortzat iar dupa 10 minute vomitam tot. Asta a durat vreo doua luni, timp in care crestea bebelushul iar eu slabeam. In acea perioada eu mincam foarte multe fructe. Sa incerce sa manince ceea ce suporta si chiar fortzat, cica daca ii vine greatza dupa 10 minute, copilul deja a luat din ceea ce a mincat mama, tot ce are nevoie.
Si bucuratzi-va, fitzi optimisti ca tot o sa fie bine, numai voi sa ginditzi pozitiv.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aditza_79 spune:

Fiti optimisti si increzatori ca va fii bine si asa va fi!
Sa fii alaturi de ea si sa n-o lasi sa faca efort deloc, mai ales in primele trei luni care sunt cele mai importante.
Sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos si frumos.

Adriana si BEa (22 sapt.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lazy spune:

NU VA SPERIATI!Exista solutii si pt. problema nemancatului.Am fost acum 2sapt internata la spitalul cfr2,unde era o graviduta de 8 saptamani care venea zilnic sa faca perfuzii cu glucoza+alte medicamente ,pt. ca nu putea manca nimic, sau daca manca,vomita.Asa ca ,daca va doriti foarte mult un copil ,trebuie sa va sacrificati si sa-i oferiti toate sansele.Va asigur ca merita si ca nu sunteti singurii.Vorbesc din propria mea experienta:am o fetita de 4,5 ani ,apoi o sarcina pierduta la 20 sapt,iar in prezent sunt insarcinata in24 sapt si stau in pat de la 8 ,iau o groaza de medicamente si mai infund si spitalul...DECI, va urez succes, vointa si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Stai linistit si mai ales ea trebuie sa stea linistita...eu nu am mancat nimic la prima sarcina zile intregi...am slabit in primul trim 8 kg......sunt stari normale.

Numai sanatate!!!!!!

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 20s

http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput