Dragostea din Tei
Ascultam cu sotul un post de radio local in masina cind am am auzit acest cintec prezentat ca unul din cele mai cerute auditii de oameni....nu mi-a venit sa cred.Mai pe seara ma suna soacra sa ma intrebe daca asta e un cintec rominesc ca il aude la radio de 4-5 ori pe zi (ea locuieste la 500 km. de noi Deschid tv-ul dimineata si ce aud?? Dragostea din Tei pe Good Morning America...prezentatorul dansa de ii sfiriau calcaile cu gramada adunata de oameni in Times Sqaure, New York:-)
Wow....asa ceva nu sa mai pomenit pina acum.
Kudos O-Zone pt. Dragostea din Tei.
Raspunsuri
flori76 spune:
Si noi ascultam zilnic pe posturile de radio islandeze "Dragostea din tei".Sincer,la inceput am zis ca nu auzim bine ,dar acum am ajuns sa ni se para ceva normal
Flori
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
aysha spune:
Daaaaaaaa....
si aici fredoneaza arabii "Dragostea din Tei".,
ba chiar vreo 3 saptamini a fost no. 1 in top 20!
Si la mobile ...soneria preferata!
BRAVO LOR!
Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."
crism spune:
Nici eu nu stiu cum l-am gasit, dar copiilor mei le place la nebunie... chiar daca nu inteleg o boaba din ce zic. :o)
SOLA SCRIPTURA! SOLI DEO GLORIA! SOLO CRISTO! SOLA GRATIA! SOLA FIDE!
dianapatrik spune:
La noi a fost in vara cateva saptamani bune in top.Am fost tare bucuroasa cand am vazut cat erau de ascultati romanasii nostrii in Germania,dar erau si criticati,dar pe nedrept.Bravo lor!Si sa ajunga cat mai multi romanasi in top-urile straine,sa le aratam si altora ca avem cu ce ne mandri.
diana&patrick
lai spune:
L-am auzit si eu aici (mergeam pe strada intr-o zi si trec prin fata unui magazin de unde venea melodia, m-am intors din drum ca mi-a luat cateva secunde sa inregistrez :-) dar cel mai tare m-a distrat cand am fost in Mexic in vacanta si a fost primul cantec pe care l-am auzit la radio cand am pus piciorul in tara, iar de atunci pana la sfarsitul calatoriei l-am auzit in cele mai neasteptate locuri; ba mai mult, cand mai spuneam cuiva de unde sunt, de unde pana acum mai toti isi etalau cunostintele despre Romania cu Nadia Comaneci, poate Ceausescu, poate Hagi (in Europa), si trenuri (in Asia de Sud, exportam trenuri pe vremea lui nea Nicu daca nu stiati ), acu' a inceput lumea sa-mi zica de O-zone!!
Lai
ANDRUSHKA spune:
Eu suplineam la o clasa de commercial art acum vreo doo luni...numa' elevi de-aia originali aveam -cu cercei in buza, creasta portocalie pe mijloc,machiaj gothic si breton in ochi de te miri cum de nu se-mpiedica in salvarii cu tinte si cordoane ...anyway...la un moment dat in mjlocul perioadei de "creatie" slobozeste unu' un "MAIII-A-HIIII, MAIIII-AAA-HOOOO" de mi-a stat inima-n loc, apoi o pustoaica incepe sa-l fredoneze, destul de corect si cu accentul corespunzator. A doua zi i-am inregistrat un CD cu ce melodii aveam si eu cu O-ZONE. M-a asigurat ca-mi poarta recunostinta vesnica... Eu i-as fi cerut un portret, dar.. n-m vrut sa intind coarda....
daniela_daneza spune:
Eu l-am auzit in Palma de Majorca ,in vacanta in septembrie 2003.Am fost tare mandra.....
Pacat ca s-au despartit...
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Teodora D. spune:
un adolescent american a facut furori intregistrandu-se (in fata computerului) dansand si facand play-back dupa piesa celor de la o-zone; filmuletul, pe care l-a lansat pe internet, a ajuns subiect de discutie la cnn,vh1 si alte televiziuni, iar site-ul tanarului a avut peste 1 milion de vizionari; bineinteles, si baietii de la o-zone culeg laurii acestei glorii neasteptate; daca vreti sa vedeti" videoclipul", intrati pe http://www.newgrounds.com/portal/view/206373 , dati click pe "watch this movie", asteptati sa se downloadeze si urmariti fenomenul care a primit si un nume, "numa, numa dance"!
p.s.- alegeti varianta cu subtitrare!
scarmanus spune:
quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
Eu suplineam la o clasa de commercial art acum vreo doo luni...numa' elevi de-aia originali aveam -cu cercei in buza, creasta portocalie pe mijloc,machiaj gothic si breton in ochi de te miri cum de nu se-mpiedica in salvarii cu tinte si cordoane ...anyway...la un moment dat in mjlocul perioadei de "creatie" slobozeste unu' un "MAIII-A-HIIII, MAIIII-AAA-HOOOO" de mi-a stat inima-n loc, apoi o pustoaica incepe sa-l fredoneze, destul de corect si cu accentul corespunzator. A doua zi i-am inregistrat un CD cu ce melodii aveam si eu cu O-ZONE. M-a asigurat ca-mi poarta recunostinta vesnica... Eu i-as fi cerut un portret, dar.. n-m vrut sa intind coarda....
I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!
Andrule, io de unde as putea sa le downloadez, stii cumva? Sa-l pun pe grecu' meu sa le invete pana vin io din vacanta
scarmanus
Pisicile mele
Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.
kim spune:
...si eu tot aud melodia, si-mi place, cine stie de unde se poate downloada, sa ne spuna...
KIM