Dragostea din Tei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

S-au despartit? Habar n-am avut! Pacat!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela spune:

si aici il dau la radio si chiar la tv am auzit melodia intr-o reclama

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Aici,din pacate,nu prea s-a auzit nimic despre ei...

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Ohoho, deci au ajuns si in State?? Wow!

Anul trecut erau la mare moda in Europa, cantecul a aparut deja in versiune franceza si spaniola, a fost rasul de pe lume cu versiunea franceza (daca chiar era pe bune informatia).

Textul era "Je vais m'en faire dans le poula-poulailler" si continua cu "poula-poulailler poula-poulailler", spre distractia celor de la Catavencu, care au facut un super misto.

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

un adolescent american a facut furori intregistrandu-se (in fata computerului) dansand si facand play-back dupa piesa celor de la o-zone; filmuletul, pe care l-a lansat pe internet, a ajuns subiect de discutie la cnn,vh1 si alte televiziuni, iar site-ul tanarului a avut peste 1 milion de vizionari; bineinteles, si baietii de la o-zone culeg laurii acestei glorii neasteptate; daca vreti sa vedeti" videoclipul", intrati pe http://www.newgrounds.com/portal/view/206373 , dati click pe "watch this movie", asteptati sa se downloadeze si urmariti fenomenul care a primit si un nume, "numa, numa dance"!

p.s.- alegeti varianta cu subtitrare!

SUUUUUUUPEEEER!!!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rovki spune:

Si in Israel a fost si este foarte popular.
Cind l-am auzit prima data nu mi-a venit sa cred
dar m-a lamurit fiul meu ca e piesa de rezistenta
a verii.Am facut si traducerea pentru cei din clasa.
Ne-au crescut actiunile simtitor dupa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

quote:
Originally posted by kim

...si eu tot aud melodia, si-mi place, cine stie de unde se poate downloada, sa ne spuna...

KIM

eu am gasit aici melodia
http://www.music.md/music.php?action=bio&gid=37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mersi, cristina 73!!!

e super tare melodia!

Mai ahii mai ahoo... mai aho... mai ahaha...
Alo... Salut... sunt eu... un..haiduc...

sunt eu... picasso...

Trebuie sa-i invat pe elevi mei de aici versurile ...in romaneste

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Dragostea din tei Subiect nou
Autor Subiect
carmita_baby
Trimis la - 27/02/2005 : 23:10:53
--------------------------------------------------------------------------------

„Dragostea din Tei“ a devenit una dintre cele mai cunoscute melodii chiar si in SUA.

Dar asta nu pentru ca i-ar fi reusit planul lui Dan Balan sau pentru ca O-Zone s-ar „regrupa“, ci pentru ca un adolescent „indragostit“ de melodie s-a filmat in timp ce dansa infuriat pe ritmurile moldovenilor si a lasat filmuletul „la liber“ pe Internet.

Gary Brolsma, in varsta de 19 ani, cel care a inventat „Numa Numa Dance“, a devenit unul dintre subiectele de senzatie din mass-media americana. Filmuletul a fost redat in emisiunea „Today’s Show“ – una dintre cele mai vizionate din SUA –, iar publicatii de calibrul New York Daily News au publicat articole referitoare la dansul „grasunului“.

Fenomenul „Numa Numa Dance“ – numit asa dupa versurile „Nu ma, nu ma iei“ – a luat o asemenea amploare incat a aparut si pe posturile CNN si chiar a intrat in topul celor mai haioase momente de la VH-1. Joe Levy, unul dintre redactorii cunoscutei publicatii Rolling Stone, a declarat: „Este cel mai amuzant clip pe care l-am vazut in ultimii ani. Chiar daca nu paraseste scaunul din fata computerului, miscarile sale sunt foarte haioase“.

UN MILION DE FANI

Cel mai surprins de succesul pe care il are videoclipul este chiar personajul principal. Gary, care inca locuieste cu parintii, a ramas mut de uimire cand a vazut ca pagina lui de Net - http://www.newgrounds.com/portal/view/206373 - a fost vizionata de mai mult de un milion de persoane.

„Sunteti cu totii nebuni“, a scris proaspata vedeta pe forum-ul de discutii deschis pe aceasta tema. „Inca nu pot sa cred ca 80 de alte pagini de Internet dau link-ul catre filmuletul meu si ca Numa Numa Dance a devent atat de cunoscut. Am primit tone de mail-uri si nu pot decat sa va multumesc pentru entuziasmul vostru si pentru reactii. Chiar si pentru cele nefavorabile“.

Sursa: Ziarul

Sa imi ziceti si mie ce credeti

Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

adusca
Trimise - 28/02/2005 : 00:04:16
--------------------------------------------------------------------------------

Stiam de mult vidioclipul, de pe un site fun, va dau link-ul ca se incarca mai repede:

http://www.starterupsteve.com/swf/myhero.html

Nu stiam ce valva a creat acolo, ma rog, e amuzant, linia melodica e placuta si antrenanta, noroc ca nu stiu ce vor sa zica versurile....si am exagerat cand am spus "versuri"

Cine nu iarta, distruge puntea pe care trebuie sa treaca el insusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelutica spune:

Ciau la toti,
si In Italia melodia a avut mare succes in vara, era sonerie pentru celulare ..., am vazut-o si la televiziune pe canalele nationale de aici. Aici a fost cantata de Haiducii, auzisem ca a fost scandal (proces) intre O-zone si Haiducii, pentru ca Haiducii au copiat melodia de la O-zone.
Aici gasiti videoclipul in cele doua variante: O-ZONE si HAIDUCII.
www.vetrinait.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=2" target="_blank">http://www.vetrinait.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=2

Stela

Mergi la inceput