site incarcat greu

site incarcat greu | Autor: Klaus29

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva de ce se incarca asa greu desprecopii.com fourm????
Am aici net foarte rapid si totusi pagina asta se incarca foarte greu, iar uneori nu merge deloc. Ce se intampla???

Claudia si Andrei.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Initial creeata de Klaus29

Am aici net foarte rapid si totusi pagina asta se incarca foarte greu, iar uneori nu merge deloc. Ce se intampla???

Claudia si Andrei.

si la mine e la fel initzial am zis ca e de la conexiunea mea dar acum vad ca nu e asta pb.

alte site uri si alte forumuri..mi se incarca muullt mai repede..desi pe acolo mai sunt si poze.....si deci ar trebui sa dureze mai mult...

oare care este rezolvarea...? noi ce putem face ca sa se incarce mai repejor?

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Si la mine se incarca groaznic de greu. De multe ori citesc tot evenimentul zilei si prima pagina de la forum tot nu a venit . Oare e ceva de facut ce noi nu stim?? Ca ma apuca raul asteptand si o data din trei nu am rabdare sa astept pana se deschide.
Daca aveti vreo solutie, spuneti pleeeeeeaaaaaase.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

S-au primit sesizari mai multe in acest sens, au fost receptionate, se fac verificari pentru a gasi solutiona problemele tehncie daca sunt de asa natura.

Multumim pt sesizare

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Voi de pe ce accesati situl??? de pe LAPTOP??? ca mie numai aici nu imi merge pagina, pe restul calculatoarelor merge super bine

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by Klaus29

Voi de pe ce accesati situl??? de pe LAPTOP??? ca mie numai aici nu imi merge pagina, pe restul calculatoarelor merge super bine

Claudia

Claudia si Andrei.

hmm sa intzeleg ca prima oara spuneai ca se incarca greu pe laptop.....buuun e bina ca am inteles....pana la urma....

mie mi se incarca super greu cand accesez de pe un pc....care NU E LAPTOP...repet...alte site uri se incarca ok...

danna2002

Mergi la inceput

Eu am descoperit o smecherie aseara si de aia va intrebam de laptop.
Mi=am dus laptopul pe alt birou si de acolo se incarca super bine, adica nu mai am nici o problema. Nu mai inteleg nimik. I-am intrebat si pe baieti de ce pe celelalte calculatoare ( ei nu au laptop ) merge bine, iar la mine aproape deloc . Nu stie nimeni sa raspunda ( nici nu ar trebui sa va spun ca lucrez in domeniu )
Poate stie cineva care ar fi problema

Claudia

Mergi la inceput

Baietii mei gasira un raspuns cica asi fi prea aproape de antena ( ca la linie de 512 muream de ciuda ca nu se incarca situl bine ). Acum vedeti si voi poate e la fel si in cazul vostru .

Va pup
Claudia si Andrei

Mergi la inceput