After-school - stie cineva unul bun?

After-school - stie cineva unul bun? | Autor: zirina

Link direct la acest mesaj

Dragii mei,
M-am gandit sa postez si aici un mesaj, avand in vedere ca pe-aici se "circula" mai des.
Noi doi, adica Sebi (aproape 8 ani, clasa a I-a) si mami, ne mutam de luna viitoare in Bucuresti din motive de job mami. Ura, ura, dar avem o mare problema - nu mai avem cine sa ne ajute, mai ales ca tati era oricum plecat din tara.
Cautam pentru Sebi o scoala buna in sectorul 1 (zona 1 Mai - Banu Manta) dar mai ales un after-school de incredere. Stiu ca exista niste preturi care nu sunt foarte mici dar pentru noi la acest moment nu pretul e cel mai important (asta nu inseamna ca-mi bat joc de bani) ci vrea ca Sebi sa fie bine ingrijit. Si-asa ii dau viata peste cap cu mutatul asta....

Va rugam mult sa ne ajutati cu informatii si sfaturi!
Zirina si Sebi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sey spune:

Da, si eu as vrea sa stiu de un after-school bun.Poate ne ajuta cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

am vazut o doamna care lauda un after-school , pe la mijlocul paginii :

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27724&whichpage=7

Bafta !
Sa aveti copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Zirina, nu stiu vreun after school prin zona, dar stiu pe o d-na invatatoare, iesita acum la pensie, care se ocupa cateva ore pe zi de finul meu (acum in clasa a IV-a) chiar in zona 1 Mai -Turda. Ei sunt f.f.multumiti de acesta doamna pe care si copilul o iubeste mult. Daca ai nevoie eu pot obtine nr.dansei si discutati
da-mi un pm la nevoie
corina

ps si pe fetita mea o inscriu in clasa I, din pacate stam in alta zona

Mergi la inceput