Dragii mei,
M-am gandit sa postez si aici un mesaj, avand in vedere ca pe-aici se "circula" mai des.
Noi doi, adica Sebi (aproape 8 ani, clasa a I-a) si mami, ne mutam de luna viitoare in Bucuresti din motive de job mami. Ura, ura, dar avem o mare problema - nu mai avem cine sa ne ajute, mai ales ca tati era oricum plecat din tara.
Cautam pentru Sebi o scoala buna in sectorul 1 (zona 1 Mai - Banu Manta) dar mai ales un after-school de incredere. Stiu ca exista niste preturi care nu sunt foarte mici dar pentru noi la acest moment nu pretul e cel mai important (asta nu inseamna ca-mi bat joc de bani) ci vrea ca Sebi sa fie bine ingrijit. Si-asa ii dau viata peste cap cu mutatul asta....
Va rugam mult sa ne ajutati cu informatii si sfaturi!
Zirina si Sebi
am vazut o doamna care lauda un after-school , pe la mijlocul paginii :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27724&whichpage=7
Bafta !
Sa aveti copii sanatosi!
Zirina, nu stiu vreun after school prin zona, dar stiu pe o d-na invatatoare, iesita acum la pensie, care se ocupa cateva ore pe zi de finul meu (acum in clasa a IV-a) chiar in zona 1 Mai -Turda. Ei sunt f.f.multumiti de acesta doamna pe care si copilul o iubeste mult. Daca ai nevoie eu pot obtine nr.dansei si discutati
da-mi un pm la nevoie
corina
ps si pe fetita mea o inscriu in clasa I, din pacate stam in alta zona