Rahova sau apropiere ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Fetelor, va pupic si mersic pt urari !
Elefantelul - 650.000 din piata de la noi.
N-o sa va vina sa credeti, dar in Europa era 700.000 ! Il ochisem in piata si am fost tooocmai pana in Europa in ideea ca o sa-l luam cu vreo 500.000 de acolo, cand colo... surpriza ! 700.000 !
Iar covorasul cu ratusca - 230.000 din Europa.
Ce frumos ca ati fost la circ...
De-abia astept sa creasca si fetita mea, sa mergem la teatru de papusi, la circ...
In principiu Maria, asta e numele pe care si-l recunoaste, dar ii mai spunem Carla, Carluta, Caro, Carol (in engleza )+ Maruntica, Mazarica, Tontorica, Bubulina... Ha !
Ce e cu iarna asta, n-a auzit ca vine Martisorul ?
Va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Eu bintui pe aici.Bianca nu vrea sa doarma si eu nu am gasit alta solutie ca sa nu adorm.Cred ca mai sunt vreo 3-4 nebuni ca mine.
Cit va invidiez ca voi dormiti...
Sau cel putin asa cred.
Somn usor!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Viovio, sper ca acum dormi tu! Somn usor! Da, eu dormeam la ora aia, la 4,30 s-a trezit pitica mea sa bea ceai, dar acum nu doarme si m-am chinuit sa pun la fiert supa ca la masa de la 10,30 nu am ce sa-i dau si ea nu ma lasa neam. A trebuit sa o schimb deja ca s-a agitat atat ca a dat lapte afara si era uda si acum se bataie in carut langa mine. Nici gand sa doarma!
Ce zapada e afara!

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Eu faceam baie la ora aia...
Dar de multe ori m-a prins si pe mine ora aia in fata calculatorului...
Stati linistite, au programul putin cam haotic acum, dar o sa si-l regleze in cateva luni si o sa vedeti ce bine va fi...
Oauuuu ! Iesim sa facem un om de zapada ? Ha !
La elefantelul ala se ridica rotile in sus si ii raman talpile ca de sanie, poate o scot putin pe la pranz in fata blocului, sa o trag pe afara !
Azi trebuia sa vina doctorita pediatra la noi, dar am vazut vremea asta, am sunat-o si i-am zis sa vina in alta zi ca nu e nici o urgenta, era asa bucuroasa ca am scutit-o de drum prin nametii si viscolul asta...
Saracul meu sotior, de dimineata dadea la lopata zapada ca sa poata iesi cu masina...
Pupici.

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor ?
Hibernati ?
Eu am iesit azi putin, am trimis niste felicitari si...brrrrr...ce-am inghetat, asa ca pe Mariuca nu o scot azi...
Voi ?
Ce-ati tacut asa ?
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Eu as fi vrut sa ies sa ma plimb dar mi-e frica sa-mi scot printesa pe vremea asta.Asa ca mai asteptam.poate miine imi las sotul cu Bianca si ies pina la piata ca nici martisoare nu am cumparat.
Doamne a-ti vazut cum ninge...Si eu care credeam ca vine primavara.

la si

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Viovio si eu il las maine pe sotul meu, daca mai e asa frumos, cu bebica si ies afara ca asa imi place zapada....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor, scuzati absenta!
nu a mers netul...
vad ca ati avut activitate, nu gluma!
noi iesim la zapada maine (adica azi!)
se mai baga cineva???
pupici

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100

Mergi la inceput

Eu azi - dimineata - am treaba prin casa si - dupa-amiaza - avem musafiri.
Daca ies, ies putin de tot sa mai iau cate ceva, dar singura.
Pupici.

Mergi la inceput

Eu ies sigur, dar singura ca nu scot pitica pe gerul asta. Eu insa abia astept, mi-era dor de o zi ca asta!

Mergi la inceput