Rahova sau apropiere ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor !
M-a apucat nostalgia gandindu-ma la voi...vaccinul de 2 luni... botezul...
Voivio, si noi am botezat-o pe Maria Carolina la 2 luni fara 2 zile... Ce emotii...Ce-a crescut...
De-abia am adormit-o acum, de ieri e maraita in continuu ( ea, care e o dulceata si o veseluta ) cred ca ii mai da un dintisor si nu ma prind unde...
Viovio, daca ai o intentie clara in legatura cu doctorita pediatra, da-mi un PM.
Eu luni am chemat-o pe la noi, e sanatoasa, nu are nimik, dar asa, sa o mai vada, ca n-a mai vazut-o de la vaccinul de 6 luni pe care i l-a facut aproape la 7 luni fiindca a fost racita chiar atunci.
Va pup pe toate !
Sa vina odata primavara aia frumoasa, sa iesim in gasca in parc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor azi am iesit un pic, dar a fost prea in scurt sa mai apuc sa vorbesc cu voi sa vad daca mai iese cineva.
Tati a fost putin plecat si pe drum spre casa m-a sunat sa imbrac fata ca e cald si am profitat un pic de soare, am mers cu caruciorul pana la Primavara (la Lira) si apoi am dat 2 ture prin parc si am luat-o spre casa. Din pacate am auzit ca se strica si mai tare vremea, cel putin pana la jumatatea saptamanii viitoare, dar mult nu o sa mai fie asa ca doar vine martie. Asa ca sper sa ne cunoastem curand!

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Azi am iesit si eu cu Maria Carolina, am fost putin pe C-lea Rahovei si prin piata, dar cu caruciorul, am facut si cumparaturi + martisoare...
Am vazut o gramada de mamici cu bb -ei, chiar ma gandeam :
" O fi vreuna din fete ? "
Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, mie nu-mi merge liftul de vreo 3 zile, e in revizie pana marti pe 1 martie si in prima zi nu am stiut ca nu merge , am imbracat-o pe ruxi si pe alex si cand apasam pe buton...surpriza...nu venea, am coborat pe scari cu tot cu carucioar in ideea ca or sa repare liftul pana venim noi de-afara dar...iar surpriza...au pus biletul cu ce v-am scris mai sus...asa ca...de 2 zile nu am mai iesit afara ca mi-e ff greu, l-am scos doar pe alex ca el merge singur pe scari nu trebuie sa-l iau pe sus cu tot cu carucior.
si eu de cate ori trec pe langa o fata cu bb in carutz imi vine sa o intreb...intri pe dc??? dar apoi ma calmez hi hi
alex e cam bolnavior, o mica raceala, i-a curs nasucul si acum a inceput sa si tuseasca nu e grav...dar mi-e frica sa nu-i dea ruxandrei ca ea e prea micutza.
va pup si abia astept sa se faca frumos afara sa ne vedem in parc ca nu mai suport vremea asta.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

fetelor.
Si eu abia astept sa treaca vremea asta urita si sa-mi scot si eu printesa in lume.Si,bineinteles,sa va cunosc pe voi.
Pina atunci...

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Sunteti culmea. Nu v-am mai zis, dar ieri cand am iesit afara am vorbit cu 2 mamici cu carucioare (intamplator, nu le cunosteam, dar am trecut pe langa un bloc si a aruncat cineva de sus o sticla si asa am intrat in vb) si ma manca limba sa le intreb daca intra pe DC. Suntem obsedate rau, e clar

Mergi la inceput

Astazi Maria Carolina face 9 luni !
Intrati aici sa vedeti poze de azi cu ea !
http://community.webshots.com/user/ankulina2
I-am luat din piata elefantelul ala balansoar ( bleu ) care apare in unele poze !
Ce fata mare am !
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

anculina, la multi ani! sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si cumintica,...
ce misto e elefantelul...sunt prea indiscreta daca intreb cat a fost?
noi am fost la circ cu alex, i-a placut muuuult de tot.
partea mai nasoala e ca am racit si eu putin si ma feresc sa stau langa ruxi sa nu i-o dau si ei.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Mai,ce fetita frumoasa...
La multi ani si sa-ti traiasca.Sa va bucurati de ea!
Frumusel si elefantul albastru,pacat ca Bianca e prea mica pentru asa ceva.
De la noi pentru Maria Carolina
Apropo,cum o strigati ?Intr-unul din romanele mele preferate,una din eroine se numeste Carolina,iar prietenii ii spun Caro.
Pentru toate celelalte si abia astept sa se mai incalzeasca sa ne putem intilni.Noi nu prea iesim afara pe vremea asta.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos

Mergi la inceput

Anculina, sa-ti traiasca pitica!
Si mie mi-a placut elefantelul, si mi-a mai placut ceva: Ratusca (covorasul). Si eu trebuie sa iau ceva de pus pe jos pentru cand o incepep pitica mea sa umble si am tot parchet ca si tine. De unde ai luat-o?

Mergi la inceput