endometru, ovulatie, temperaturi (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Tonnia, sunt de acord cu tine ca monitorizarea este sfanta. De ce nu ai incredere in testele de ovulatie, ai citit tu vreo statistica in acest sens sau cunosti un caz in care testul nu a indicat ovulatie si de fapt a fost ? Eu o consider o metoda aproape stiintifica, mult mai accesibila ca timp, confort si bani decat monitorizarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Sunt de acord cu Tonnia.
Aysha, in luna in care mi-am facut trei teste de ovulatie care au iesit toate negative, am ramas insarcinata.
Daca-ti vina sa crezi, chiar acumcanta la radio" Aysha, Aysha, ecoutez moi..."

Mergi la inceput

Roxee, mi-ai dat peste cap toate principiile in legatura cu testele de ov. Tu in ce monet al zilei le-ai facut ? Eu stiu ca, spre deosebire de testele de sarcina, care se fac dimineata, cele de ov. se fac dupa-amiaza .Poate de aceea ti-au iesit negative atunci cand ai ramas insarcinata.Eu fac 8 pe luna, pana se pozitiveaza.
Eu mi-am ales nickname-ul exact din cauza acestei melodiiSotul meu zice ca mi se potriveste mesajul....Chiar daca nu port perle in jurul gatului ...

Mergi la inceput

Bravo tie, Aysha! Ma bucur ca cel putin tu nu ai avut, ca si mine, dezamagirea unor teste de ovulatie negative. Respectiv a tuturor testelor incercate. Ca inteleg ca le faci pana se pozitiveaza.
Eu am avut cinci de toate. In noiembrie am "executat" trei, ieri unul (negativ si ala) si mai am unul. Eu le-am facut dupa amiaza pe la 6 si am respectat indicatiile de a nu urina 4 ore si de a nu ingera lichide in exces cu doua ore inainte.
Asta a fost experienta mea, respectiv parerea mea.

fata cu nume de cantec

Mergi la inceput

Roxee, mie mi-a recomandat 8 teste, incepand cu ziua 11. Deoarece nu s-au pozitivat niciodata mai devreme de ziua 14, eu le fac din a 13-a zi, avand CM mai lung.
Tonnia, daca ma inregistrez pe fertility pt. monitorizare din ziua 7 sau 8 este prea tarziu, sau incep de luna viiotare ?

Mergi la inceput

Aysha, din cate-mi aduc eu aminte - Tonnia poate sa confirme sau nu- fertilityfriend te monitorizeaza gratuit doar trei luni. Asa ca nu-i tarziu... doar temperatura incepi sa o iei doar din ziua 6-7, nu?

Mergi la inceput

...si, in plus, poti sa inregistrezi temperaturile pe care stii ca le-ai avut si retroactiv, ca sa completezi chartul...

Mergi la inceput

...si, in plus, poti sa inregistrezi temperaturile pe care stii ca le-ai avut si retroactiv, ca sa completezi chartul...
Sorry, am uitat sa-ti spun asta prima data...

Mergi la inceput

Merci, Roxee. Asa o sa fac.
Aysha 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, e foarte bine din ziua 6-7. Asa am facut si eu.

Mergi la inceput