endometru, ovulatie, temperaturi (13)
Raspunsuri - Pagina 5
gabiu spune:
Dragele mele ( noastre) gravidute Tonnia si Felicity, va rog mult sa-mi spuneti ce simptome ati avut pana sa aflati ca sunteti insarcinate. Intrebarea e valabila pentru oricine a trecut printr-o sarcina( sau inceput de....)
Eu sunt in ziua 26, pana acum am avut doar niste dureri surde in ovare, mai intai pe stinga, apoi pe dreapta, iar spre sfirsit ( adica ieri) in centru, jos, iar de ieri nimic si la cateva zile dupa ovulatie am avut un mucus foarte gros-acum nu mai e asa. Despre temp. au fost vraiste!
Ce ziceti a mai avut cineva aceste dureri ca apoi sa se termine bine?
Nu sunt intepaturi de ovare ca inainte de ovulatie!
utocatalina spune:
Da Antonia...luna asta mi-am propus un program de prestari din ziua a 11-a pina in ziua a 15-a inclusiv...cu pauze de 24 de ore...cred ca ai avut dreptate
....ar fi trebuit sa te ascult
....Felicity privesc cu incredere sper viitor
..ca asa ne sade bine...Rusci ia si tu un pupic
....cit despre Ale merita toate complimentele...este o super fata
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
asteryaro spune:
Cata pui mic, da' ce-ar fi daca ai presta tu nebunii cu sotiorul din ziua 9 pana in ziua 18, cam la doua zile asa...? Asa, ca sa fii sigura, sa nu scapi oushorul, si desigur, daca te tin balamalele...
Hai, incearca sa te linistesti, ca sa-ti poti face planul mai bine...
Cu drag,
Astery
Felicity spune:
gabiu ce descri tu acolo poate fi simptom de sarcina.
eu iti doresc sa fie!!
eu nu am avut nici un simptom altul decat sanii durerosi in laterale. si parca niste dureri ca la ciclul (dar mai moi) dar astea au venit cam in preajma ciclului. nici acum nu am prea multe evidente ca as fi insarcinata.
cred ca e prematur sa te astepti sa ai dovezi precum greata sau ameteli. cred ca singurul simptom evident de sarcina asa de devreme e un test de sarcina pozitiv ![]()
rucsi spune:
Tonnia, nu fac prea bine.Azi am fost la Ancar si , bineinteles, aceleasi vesti proaste.Mi-a spus ca trompa dreapta este total infundata iar cea stanga parca , parca nu ar fi total infundata . Procnosticul jalnic !In momentul de fata as avea sanse de 6-8 % de a ramane gravida. Stiu ca inseamna mai mult decat nimic dar eu nu cred in minuni. Mi-a recomandat sa ma duc la Sovata , cica ar fi niste straini care se ocupa de astfel de probleme . L-am intrebat de perfuzii dar a zis ca nu prea crede ca ar avea vreun efect.Despre FIV nici nu se pune problema fiind vorba de uter dublu cicatricial.Dupa cum vezi, numai vesti bune. Ceea ce ma sperie este ca dupa histero ma tot doare mijlocul si burta si mi-e frica sa nu fi patit ceva. Tu cum te simti ?
Ale, dupa ce-ai reusit sa ne aduni din nou acum te retragi ? Pe unde umbli ?
Cine imi poate da detalii despre Sovata ? Exista vreun centru anume care se ocupa de probleme de fertilitate ? Cu cat stiti mai multe cu atat mai bine !
Denisam spune:
GAbiu,
Subscriu la cele spuse de Felicity( cu durerile de sani care alea pot fi si ca-ti vin rusii), poaet in ziau cand ar treb sa vina sa ai niste simptome de rusi, care dc is mai mult ca niste crampe, is de sarcina de fapt.
Asa ca baga in seara resp un test, dc ai ciclu fix si bafta, sa fie cu noroc, si nu te impacienta de ismptome, poti sta linsiet fara ele in sarcina, crede-ma..
Felicity ce mai faci, mai scrie-mi dc ai chef si important e sa nu fii stresata, simptomele pot sa nu existe mai ales la primul copil..
Numai bina si bafta sa fie cat mai multe
si de asemenea cu prestatul, import e sa stii cand ovulezi si sa actionezi inc ele 2 zile, asta am observat..
Alé spune:
Fetelor, ce ma bucur sa va revad! Nici nu va dati seama ce fericita sint!
Eram amarita rau de tot ieri seara cind am scris mesajul si n-am mai putut rabda situatia asta! 

Sint superfericita! Si nu ma mai laudati atita, ca mi se urca la cap
.
Cel mai tare si mai tare ma bucura Felicity, pentru ca in momentul in care a luat decizia sa nu mai scrie, s-a rupt o bucatica din mine, zau asa. Si pe cuvint ca n-am stiut ce sa-i spun sa o aduc inapoi.
Eu am niste zile grele la lucru si n-am intrat decit putin astazi, bine, miscarea era oricum slabuta pe site. Acum nici nu stiu ce sa spun mai intai!
utocatalina, imi pare nespus de rau ca ai avut testul negativ. Speram si eu alaturi de tine si aveam niste emotii grozave. Oricum, te admir foarte mult pentru optimismul incredibil de care dai dovada. Prima data cind am vorbit, mi-era team asa nu ajungi stresata (ca mine) si sa te gindesti numai si numai la asta. Dar tu n-ai nici o sansa! ai o doza de optimism incredibila. Da-i bataie in martie, ca nu se poate sa nu se intimple la cit de frumoasa si buna esti tu
.
In alta ordine de idei, va impartasesc o alta emotie pe care o am, (stiu ca este off topic): maine, o buna prietena de a mea, forumista si ea, graviduta in 5 luni se duce la eco sa vada ce sex are bebelusul. Ma rog, ea e stresata sa fie sanatos si alte alea, dar io i-am zis ca fara putza sa nu se intoarca de acolo! Cu ea m-am imprietenit agatind-o de aici de pe forum, am "agatat-o" de la aspirante, doar ca asteptarea ei a fost scurta. De abia astept
.
Chi, io, un pamintean fericit, zice ca dupa ovulatie, in caz de sarcina, endomterul creste in continuare. Dar asta daca masuratoarea este facuta ceva mai departe de ovulatie, deci nu este relevant in setul de eco 11-13-15, de exemplu.
Sint asa de vioaie, ca nu stiu ce sa va mai spun.
Acum astept niste musafiri si nu mai am timp sa scriu, dar sper s anu stea vreo vesnicie. Promit sa iau la citit paginile si sa raspund tuturor.
Tonnia, Adriana, Rucsi

Ups, au venit!
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Tonnia spune:
Ale, cum latesti tu pagina, draguta noastra!
Nu mi-ai raspuns la intrebare!
Rucsi, de ce ti-e teama de laparo? Serios! Spune-mi, exista o statistica, ceva, care te-a speriat? Vestea ta e mult mai buna decat precedenta! O trompa putin permeabila inseamna uneori tot ce-ti trebuie! Si mai am o intrebare: interpretarea e una, dar HSG nu ar fi putut fi executat gresit?
Felicity, nu ma provoca!
Chi, asta vede: corp luteal, lichid in fundul de sac si un endometru in faza secretorie, nu proliferativa! Atat!
Gabiu, eu nu am avut simptome deloc, deloc! M-a durut mijlocul cum ma durea mereu inainte, iar sanii au inceput sa ma doara puti la 2-3 zile dupa test. e foarte greu de spus! Bafta!
utocatalina spune:
Neata
..sunt mai vesela ca ieri si mai linistita
...intrucit macar am vazut cum stau lucrurile...azi mi-a scazut temp. de la 37 la 36.8...recunosc ca am luat-o mai devreme dar nu mai are importanta pentru ca tamponul pe care mi l-am pus cred ca este cu motiv azi
...mi-era frica dupa ce am vazut ca nu-mi vine
...sa nu depsesc per maxima de 28 de zile ale cm meu..pentru ca asta ar fi putut sa insemne vreo dereglare hormonala...sau cine stie...acum e ok
...ma bucur si ca ziua a11-a de monitorizare va cadea intr-o marti...de 1 Martie..si ca o sa pot sa ma duc la cabinet iar nu la spital ca acolo nu-mi place...poate ca bebe mic se va prinde in Luna Femeii, a Martisorului si a florilor minunate si parfumate
![]()

...acum...pentru Soricelul Gri
...as face cum zici tu...dar nu prea ma tin balamalele
...cred...de fapt pe mine m-ar tine
...dar sa profit de baietel asa rau
...o sa fuga cind ma vede!
...eu ma multumesc si daca il prind cele 5 zile cu pricina...Ale...esti draguta...cum esti tu de obicei si ai tolba plina numai cu sfaturi intelepte
...si fiecare dintre noi gaseste la tine o povata care sa ne prinda bine..cit priveste optimismul....chiar daca dezamagirea exista in fiecare luna...totusi imediat dupa Scufita.....ma gindesc ca o sa se iveasca si pentru mine...luna norocoasa..si momentul potrivit
... pentru Antonia am o gramada de flori

...cu atit mai mult cu cit reusita ei are o poveste atit de spectaculoasa in urma...bravo tie..."ne-ai lucrat"...si ziceai ca nu ai ovulat!
Ha...Ha...Va pup pe toate si pe curind!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Chi spune:
Bag si eu un ochi sa mai vad fetele frumoase !
Bafta, Ariadna, iti tin pumnii !In locul tau as fi facut testul ala de mult.
Bafta si celorlalte viitoare mamici, si celor viitoare gravidute !
Vorba Catalinei, in luna martie ar cam fi cazul ca bb sa ne faca o bucurie, nu ?